5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla torunum demiyor kadın birde sürekli oğlum oğlum . Doğdugundada ben bakamazmışım iki üç ay onda kalıcakmışım hasta edermişim bebeği
yooookkkk artıkkkkkksen kabul ettin mi nöyle bişeyi

Doğum olmayacak merak etme dedi ama ben çok tedirginim çok kötüyüm. Bu şekilde gidip daha da azalmazsa sıkıntı olmaz dedi perşembe tekrar bakacak. Sen de şüphe edersen ihmal etme canım turnusol kağıtla bakıyorlar. Benim de tek tesellim o kağıtta bir sorun çıkmamış olmasi

yooookkkk artıkkkkkksen kabul ettin mi nöyle bişeyi
Hayır tabiki hehe deyip kapatıyoruz konuyu sinirim bozulmasın die annem 40 cıkana kadar bende kalacak sonra teyzem kalacak 20 gün herhalde 2 aylıktan sonra da ben bakabilirim die düşünüyorum :) üstelik evidw soğuk oluyor napacaksam orda

Bende uyuyamadım bebişin kıyafetlerini yıkadım serdim şimdi çamaşır makinasının benek programı cok uzunmuş 3 saat sürdü resmen odası şimdi miss gibi kokuyor
Oy çok guzel görünüyorlar eline sağlık doğsunlarda içlerini doldursunlar artık

Valla torunum demiyor kadın birde sürekli oğlum oğlum . Doğdugundada ben bakamazmışım iki üç ay onda kalıcakmışım hasta edermişim bebeği
Hehe he gülüm başka istediği bişey varmıymış acaba?? Oldu olcak sen bebeğini ona bırak kendi evine geç bi ara alırsın

için rahat olsun gülüm o zaman Allahın izniyle bişey olmazbu gidişimde söylicem ama 9 gün var daha gitmeme

şaka gibi ya eşim güç bela 2 gün falan annesinin kalması için ancak ikna etti ben açık açık dedim sütüm çekilir sinirden dedim yani iyi bir insan olsa ne güzel yardımcı olur ama benimki aman Allahımmmm

Maşallah bebek kilo alsın diye mi o saatte yiyorsun yoksa Canın mı çekiyır

Aslında benimki hizmet etmeye bayılır hizmetci gibi her istediğini yapar ama benim daha ilk bebeğim ve herşeyine ilk ben dokunmak istiyorum . Kimse ile bebeğimi paylaşmak istemiyorum hatta doğdugunda lohusa hastalığım var desek mi die düşünmüyo değişiz :) bu bile eşilin fikri cünkü gelip kalmak isteyecek sürekli

ya yardıma tamam da abartıcak senin kv sanırım

Maşallah bebek kilo alsın diye mi o saatte yiyorsun yoksa Canın mı çekiyır
Valla sırf bebek kilo alsın diye yiyorum ama 1 haftadır yediğim için alıştım canımda çekiyo artık. Hakikaten farklı geliyo artık göbeğim ve sağa sola yattığımda göbeğim dolduruyo ayy yarın öğrenicem bakalım bebeğimin durumunu

ya yardıma tamam da abartıcak senin kv sanırım
Aynen ama ben yardımını da istemiyorum :) anneme ben ne dersem mesela bebeğime öyle davranır evdede nirşey yapacagı zaman ya bana sorar yada ben nasıl yapıyorsam öle yapat kaynana kendi evi gibi at koşturuyor resmen iyi niyetli belki ama bana batıyor :)

açıkçası ben kendi anneme hiiiiç güvenemem çocuğu bırakmaya kv daha iyi bakar anneme göre.sen şanslısın ki annen bakabilecek.ya annen varsa kv aşırı kalmasına falan da gerek yok ama bunu ona anlatmak lazım tabi

Gecmiş olsun canım

Aynen annemi cok kıskanıyor zaten kayın valide anneme dediğim gibi içten anne demiyor die doldurmaya çalışmkştı bi ara eşimi eşim ki annemle cok iyi anlaşır anneme şakalaşıp kaynana der sürekli abnesine bende kaynana diyorum annesine sana yine iyi anne diyor dedi sustu ya ama sevemiyorum kadını cok çaba harcadım ama sevmiyorum

gayet iyi anlıyorum.ben eşime aynen şu cümleleri söyledim çocuğum olmuyor diye bizi boşanma noktasına sürükledi ve ben eşime dedimki önceden severdim ama artık sadece senin annen diye saygı duyarım ama zerrre sevgisi kalmadı içimde ölürken Allaha nasıl can verecek dedim.eşim tek kelime haklısın dedi öyle eziyet etti bana kadın.o sevgiyi kendileri bitiriyor insanın içinde halbuki kızım deseler içten yaklaşsalar nolur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…