5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

benimde hiç uyku halim yok sürekli bişeyler düşünüp duruyorum
Aman canım çok düşünüp aklına başka şeyler getirme, bebişini düşün minnak minnak yumuk yumuk nası çirkin olacaklar kimbilir Yarın kontrolüm var benimde. 1 haftadır gece 3.30-4.00 gibi uyanıp muz ve süt içip yatıyorum, karnımın şekli bile değişti sanki bebeğim dahada büyüdü gibi hissediyorum, bakalım kilosu ne çıkıcak iyi geldimi acaba? bebeğimi merak ediyorum bende

Bende uyuyamadım bebişin kıyafetlerini yıkadım serdim şimdi çamaşır makinasının benek programı cok uzunmuş 3 saat sürdü resmen odası şimdi miss gibi kokuyor

Eklentiler

• 20161016_231645.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 57
ayyy ben senin yerinde olsam uyku girmez daha gözüme son kontrollerde acayip heycan yaptım bennherşeyi iyidir inşallah.doğum yaklaştığından olabilir karnının şeklinin değişmesi

Bende uyuyamadım bebişin kıyafetlerini yıkadım serdim şimdi çamaşır makinasının benek programı cok uzunmuş 3 saat sürdü resmen odası şimdi miss gibi kokuyor
ohhh misss olmuştur ellerine sağlıkk

Ah kızlar benim eşim carsambadan beri yok yurt dışında ve ben dün suyumun azaldığını öğrendim dün gece hastanede kaldım Turnusolla takip edildi bi sorun cikmadi ciger geliştiriciler yapıldı ve eşim yok iki gündür resmen ben bende değilim bir sağlık sorununuz yoksa halinize sukredin. Perşembe tekrar bakılacak su durumuna. Bir de şeker var çok yoruldum çok.

kendini yormada gülüm bir başladımı tutamıyoruzz kendimizi sonra akşam çıkıyor acısı
Aynen sırf kaynanaya sinir oldum da erkenden yıkadım sürekli bebekle ilgili şeylere karışıyor :) oğlum bi doğsun diyor aanki torunu değil gibi davranıyor

ailen falan yakınında mı gülüm.peki su şekerden dolayı mı azalmış

Aynen sırf kaynanaya sinir oldum da erkenden yıkadım sürekli bebekle ilgili şeylere karışıyor :) oğlum bi doğsun diyor aanki torunu değil gibi davranıyor
haahhh bir o kalmıştı karışmadık ona da karışsınlar

Çok kötü olmuş canım çok geçmiş olsun inşallah. Benim eşim de gidecek yurt dışına çok korkuyorum

canım bazen bana da geliyor o his kendimi tutamıyorum. doktor sürekli yüksek olması sıkıntı arada bazen yükselirse bişey olmaz dedi çok nadir durumları kafaya takmamaya çalışıyorum o yüzden.

canım bazen bana da geliyor o his kendimi tutamıyorum. doktor sürekli yüksek olması sıkıntı arada bazen yükselirse bişey olmaz dedi çok nadir durumları kafaya takmamaya çalışıyorum o yüzden.
çok canım sıkıldı bugün galiba aşerme dedikleri şey buydu çok fenaydı ya kocaa bir pasta yiyebilirdim yani o derece.191 çıktı zaten iğnemi vurdum sonrasında hayırlısıyla son ayda geçseydi bu şekerden gına geldi belki şeker sıkıntısı olmasa rahat yiyebilsek daha iyi geçerdi hamileliğimiz

ailen falan yakınında mı gülüm.peki su şekerden dolayı mı azalmış
Annem kaldı yanımda canım. O konuda birsey demedi neden olmuş olabilir dedim kaçak vardır bir yerden dedi. 3 4 sefer çamaşırım da islaklik olmuştu yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar ben de ondan suphelenio gittim hastaneye daha 4 gun once kintrolum vardi ve hersey normaldi Turnusolla çıkmayınca idrar kacirmissindir dedi. Bu su nasıl azaldı 4 günde tam bir cevap bulamadim

benimde su gibi akıntım geliyor çoğu zaman çamaşırda ılaklık oluyor düşünmüyor değilim yani acaba suyumu diye.peki şu an doğum olsa bebiş için sıkıntı olur mu gülüm sorsaydın dr a.insan tedirgin oluyor ya

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun olmadan atlatırsın bu sıkıntıyı. Bebeğin inşallah iyidir ciğer geliştirici vurdularsa inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…