gayet iyi anlıyorum.ben eşime aynen şu cümleleri söyledim çocuğum olmuyor diye bizi boşanma noktasına sürükledi ve ben eşime dedimki önceden severdim ama artık sadece senin annen diye saygı duyarım ama zerrre sevgisi kalmadı içimde ölürken Allaha nasıl can verecek dedim.eşim tek kelime haklısın dedi öyle eziyet etti bana kadın.o sevgiyi kendileri bitiriyor insanın içinde halbuki kızım deseler içten yaklaşsalar nolur ya
Ben izinliyim şükür 1 haftaKızlar muhabbet güzelde ben artık dayanamıyorum yatıyorım sabah okurum
Sakin bi gece gecırmenıx dikeğıyle
işin kötüsü benim kendi annemde sıkıntılıbanada cok yapmacık geliyor nedense hareketleri sürekli yanaklarımı sıkıp kızım vs die öpmeye çalışmaları vıcık vıcık gerçekten hiç hoşuma gitmiyor Napcaz bilmem bu annelerle
Günaydın canım. Bizimde perşembe akşamı kuruldu mobilyamız bir gram kokusu bile yok. Bizde özellikle sormuştuk alırken boyasını zararı olup olmadığını ama dediğim gibi (lok) deterjanla güzelce temizledim oda dalin gibi kokuyodu ve eşyalarını yerleştirdikten sonra mis gibi koktu odamız. Bence boya kokusu varsa siz aldığınız yere tekrar bi söyleyin bence.Günaydın kızlar sizlere birşey sorucam.Bebeğin oda takımını sipariş ederken mobilya boyasının uygunluğu ve sertifikasına kadar bakıp kontrol ettik.Cumartesi eşyalar geldi kuruldu fakat boya kokusu çıksın diye bir kaç gün odayı havalandırın dediler.Sirkeli suyla sildik tüm çekmeceleri açtık odanın pencereside açık sürekli.Kokunun çıkmasını bekliyoruz,sizin eşyalarınızda böyle birşey var mı ?
Günaydın canım.Kızlar Bursa da yaşayan süt verebilecek bi yakınınız varsa duyarsız kalmayalım bebişe
aynen bende verırım süt kardes yapardım erken dogdugu ıcın su dönemde anne sütü onun için çok önemli hiçbir mama onun yerını tutamaz haberlerde gördüğümde bende çok üzülmüştüm annesinin organları bağışlanmış inşallah o bağışlanan organlar iyiliğine bebk hayata tutunurGünaydın canım.
Bu habere çok üzüldüm çoğu akrabalarım da bursa da ama öyle süt verebilcek kimse yok. Yavrum yaaa doğum yapmış olsam ve sütüm geliyo olsa gelir veririm kıyamam yavrucağa
Cicilerin bi kısmı
sağolasın canımgüle güle sağlıkla mutlulukla büyüsün inşAllah cnm.
sağolasın canım
al al bitmiyo eksıklıkler buna bu günlere şükür
Hepsi birbirinden güzelmişmerhaba kızlar bu hafta sonu eminönüne gittik bebek şekerleri aldım çikolatasını doğuma yakın alıcam eşim grafiker afiş stiker vb. hazırlıycak umarım aldıklarımı begenirsiniz. Hastane için cupcake ve kurabiye yapmak istiyoruz arkadasımla şeker hamuru vb. aldık tabiki bebiş süpriz yapıp erken gelmezse :)
Bu arada 6,5 yaşında bir prensesim var adı Nehir. İkinci prensesime Irmak yada Melis adını koymak istiyoruz. Kızım Irmak istiyor çünkü Melis isminin daha güzel oldugunu düşünüyor ve sanırım biraz kıskanıyor. biz kararsızız. Kapı süsüne Irmak yazdırdık ama değiştirsekmi diye düşünüyoruz bu isim meselesi çok çok zor. Fikrinizi alabilirmiyim.
çokk beğendimm güle güle kullanın inşallah.ben daha alamadım süs püs eşyası çarşıya mümkün değil çıkamam şu halde dün bulaşık makinasına bulaşık yerrleştirrken belim kırılıyor sandım sandalyeye oturdum öyle yerleştirdim.eşimle çıkıp almamız lazım ancakmerhaba kızlar bu hafta sonu eminönüne gittik bebek şekerleri aldım çikolatasını doğuma yakın alıcam eşim grafiker afiş stiker vb. hazırlıycak umarım aldıklarımı begenirsiniz. Hastane için cupcake ve kurabiye yapmak istiyoruz arkadasımla şeker hamuru vb. aldık tabiki bebiş süpriz yapıp erken gelmezse :)
Bu arada 6,5 yaşında bir prensesim var adı Nehir. İkinci prensesime Irmak yada Melis adını koymak istiyoruz. Kızım Irmak istiyor çünkü Melis isminin daha güzel oldugunu düşünüyor ve sanırım biraz kıskanıyor. biz kararsızız. Kapı süsüne Irmak yazdırdık ama değiştirsekmi diye düşünüyoruz bu isim meselesi çok çok zor. Fikrinizi alabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?