Aynen kuzenimi aradım hatta doktoru es geçip oda normal dedibak ne dedimhatta eşim acilden dönüşte dedi ki herşeye normal diyorlar birden doğum olsa onada normal deyip çıkacaklar dedi bizde haldır haldır hastaneye koşuyoruz ağrı sızı olunca
düzelmezsen git bi dr a sen ödem karında agrı özellıkle karacıger tarafında var mı yoksa sadece bas dönmesı seklınde mıne geliyor kız aklına
baş dönmem geçti gülüm ağrım yok sadedece başım ağrıyor şuan yani.doğumdan falan mı şüpelendin başka bişey mi bacıdüzelmezsen git bi dr a sen ödem karında agrı özellıkle karacıger tarafında var mı yoksa sadece bas dönmesı seklınde mı
çalışıyormusun şuan evdeysen eğer dinlenmeyi dene dinlenince geçiyorsa eğer yalancı doğum sancısıda olabiliyormuş bu ağrılar.magnezyumu falan saatini kaçırmadan içAynen kuzenimi aradım hatta doktoru es geçip oda normal dedi
Yok izinliyim şükür uzandım bende :) magnezyum vermedi doktor bana cok süt içiyorumda ben günde bazen 1 litre bile oluyorçalışıyormusun şuan evdeysen eğer dinlenmeyi dene dinlenince geçiyorsa eğer yalancı doğum sancısıda olabiliyormuş bu ağrılar.magnezyumu falan saatini kaçırmadan iç
afiyet olsunn yarasın kuzucuğunaaYok izinliyim şükür uzandım bende :) magnezyum vermedi doktor bana cok süt içiyorumda ben günde bazen 1 litre bile oluyorsüte bayılırım
Evet evde pineklemek süper :) yaydım iyiceafiyet olsunn yarasın kuzucuğunaadinlenince geçer büyük ihtimalle elinden geldiğince kalkmamaya çalış
Benimde tuhaf ağrılarım oluyor.. kasik ta bazen de rahim de gelip geçiyor..
Kızlar bir fikir verin öyle kararsızım ki genel anestezi mı alayım yarım mi?
Aslında ben ilki gibi genel istiyordum ama eşim çok endişeli korku var ikna etmeye çalışıyor yarım için... benim de kafam karıştı. .
Belimden iğne vurulmak istemiyorum.. ama aynı zamanda yarım olunca hemen kendine geliyormuş hasta, kafam çok karisik
Canım benimde ayaktayken rahmime ağrı giriyo adım atamıyorum doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi bundan sonra bu ağrıları hissedeceksin zaten zamanın az kaldı dedi. Belkide dönüyodur seninkide onun içinde baskı yapıo olabilir :/Ben aradım az önce doktoru bebek aşağıya baskı yaptıgı için normal desi ;(
Olabilir haftasına göre cok ilerde bebek :) sanırım erken dönüyor bebişimCanım benimde ayaktayken rahmime ağrı giriyo adım atamıyorum doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi bundan sonra bu ağrıları hissedeceksin zaten zamanın az kaldı dedi. Belkide dönüyodur seninkide onun içinde baskı yapıo olabilir :/
ben ilk doğumumda spinal aneztezi ile doğum yaptım mukemmel birşey belinden iğne vuruluyor benim canım çok tatlıdır heyecandanmıdır nedir hissetmedim bile üstelik bende bel kayması oldugundan 3 kerede yerini bulabildi aneztezi uz. eger bundada olmazsa genel anezteziye alıcam demişti. çok çok çok güzel birşey eğer sağlıgınız açısından bir sorun teşkil etmiyorsa ben tavsiye ederim. bebeğinizi ilk olarak sizin görmeniz ve onun size bakısı unutulmaz.... sonrasındada bir problem yaşamadım bazı kişiler baş ağrısı yaptı vb. gibi şeyler söylüyor çok şükür bende bişey olmadı.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Çok az kaldı canim... sagsalim kucağına al insallah... çok heycanliCanım benimde ayaktayken rahmime ağrı giriyo adım atamıyorum doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi bundan sonra bu ağrıları hissedeceksin zaten zamanın az kaldı dedi. Belkide dönüyodur seninkide onun içinde baskı yapıo olabilir :/
Hakikaten canım çok az kaldı haftaya salı gidicem yine doktoruma. Tabi bebeğimin hareketleri iyi olurda arada gitmek zorunda kalmam inşallahÇok az kaldı canim... sagsalim kucağına al insallah... çok heycanli
Hakikaten canım çok az kaldı haftaya salı gidicem yine doktoruma. Tabi bebeğimin hareketleri iyi olurda arada gitmek zorunda kalmam inşallahgünde 2 tane muz yemeye başladım, annem zorla tıkıyo ağzıma bişeyler. Zaten 14 kilo almıştım sanırım 20 ye tamamlıcam ama bebeğim sağlıklı olsun diyorum artık. Ayyyy çok heycanlanıyorummmmm
Amin insaallah canım gebelik sekeri olduğundan havuç suyu içemiyorum ama armut yiyorum süt veya yoğurt ile beraber şifa olur insaallahMihrinus canim bebegin suyu arkadasiminda azdi bi hafta boyu sabah aksam taze skilmis havuc suyu icti ve olgun armut yedi. Su seviyesini dengeledi 38. Haftada dogum yapti. Rabbim yardimcin olsun
Bebeğin kilosu 2500 gr dedi dün doktor.Kiloları sonraki aşamada düşünürüz inşallah onunda zamanı gelecek
Bebisin koluşu kaçtı?
canım bende bebek bakımı ıle ılgılı bı kıtap var yenıdogan bebeklerın hemen yıkanmaması gerektıgı yazıyordu hatta bunu doğumdan öbce belşrtşrsenız özellıkle yıkamazlar dıyordu yumusak bezle sılın yeter denıyordu ben normal hastane çıkışı koyucam cantama foto cekılmesını evıme gectıgımde yada 40 mevlüdünde yapıcam inşallah hem bende kendımı toparlarım dıye elım yuzum şiş olur diye düşünüyorumHastahane çantasına bebek için süslü kıyafetmi koysam yoksa sadeleri mi koysam karar veemedimhastahane doğumdan sonra giydiriyor ama foto çekimi olacak onların giydirdiğini cıkarıp süslü kıyafet ile foto çeksek olur mu doğumdan sonra bebeği yıkıyorlarmı hastahanede Allah ım kafamda deli sorular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?