5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

yok gülüm zaten sezeryan kaç dk sürüyor ben 15 dk da 3 sezeryana giren dr gördüm

bak ne dedimhatta eşim acilden dönüşte dedi ki herşeye normal diyorlar birden doğum olsa onada normal deyip çıkacaklar dedibizde haldır haldır hastaneye koşuyoruz ağrı sızı olunca
Aynen kuzenimi aradım hatta doktoru es geçip oda normal dedi

düzelmezsen git bi dr a sen ödem karında agrı özellıkle karacıger tarafında var mı yoksa sadece bas dönmesı seklınde mı
baş dönmem geçti gülüm ağrım yok sadedece başım ağrıyor şuan yani.doğumdan falan mı şüpelendin başka bişey mi bacı

Aynen kuzenimi aradım hatta doktoru es geçip oda normal dedi
çalışıyormusun şuan evdeysen eğer dinlenmeyi dene dinlenince geçiyorsa eğer yalancı doğum sancısıda olabiliyormuş bu ağrılar.magnezyumu falan saatini kaçırmadan iç

çalışıyormusun şuan evdeysen eğer dinlenmeyi dene dinlenince geçiyorsa eğer yalancı doğum sancısıda olabiliyormuş bu ağrılar.magnezyumu falan saatini kaçırmadan iç
Yok izinliyim şükür uzandım bende :) magnezyum vermedi doktor bana cok süt içiyorumda ben günde bazen 1 litre bile oluyor süte bayılırım

Yok izinliyim şükür uzandım bende :) magnezyum vermedi doktor bana cok süt içiyorumda ben günde bazen 1 litre bile oluyor süte bayılırım
afiyet olsunn yarasın kuzucuğunaadinlenince geçer büyük ihtimalle elinden geldiğince kalkmamaya çalış

ben ilk doğumumda spinal aneztezi ile doğum yaptım mukemmel birşey belinden iğne vuruluyor benim canım çok tatlıdır heyecandanmıdır nedir hissetmedim bile üstelik bende bel kayması oldugundan 3 kerede yerini bulabildi aneztezi uz. eger bundada olmazsa genel anezteziye alıcam demişti. çok çok çok güzel birşey eğer sağlıgınız açısından bir sorun teşkil etmiyorsa ben tavsiye ederim. bebeğinizi ilk olarak sizin görmeniz ve onun size bakısı unutulmaz.... sonrasındada bir problem yaşamadım bazı kişiler baş ağrısı yaptı vb. gibi şeyler söylüyor çok şükür bende bişey olmadı.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Ben aradım az önce doktoru bebek aşağıya baskı yaptıgı için normal desi ;(
Canım benimde ayaktayken rahmime ağrı giriyo adım atamıyorum doktor bebeğin doğum kanalına girmiş dedi bundan sonra bu ağrıları hissedeceksin zaten zamanın az kaldı dedi. Belkide dönüyodur seninkide onun içinde baskı yapıo olabilir :/

Olabilir haftasına göre cok ilerde bebek :) sanırım erken dönüyor bebişim kasık ağrım yok ama resmen kemik ağrım var

Teşekkür ederim canim..
Benim sorunum ameliyathane de uyanık olmak istemiyorum, cok hassasim saniyeler geçmez bana.. oyuzden uyanık olmamam lazım.
Bir an önce kararımı vermem lazim

Çok az kaldı canim... sagsalim kucağına al insallah... çok heycanli

Çok az kaldı canim... sagsalim kucağına al insallah... çok heycanli
Hakikaten canım çok az kaldı haftaya salı gidicem yine doktoruma. Tabi bebeğimin hareketleri iyi olurda arada gitmek zorunda kalmam inşallah günde 2 tane muz yemeye başladım, annem zorla tıkıyo ağzıma bişeyler. Zaten 14 kilo almıştım sanırım 20 ye tamamlıcam ama bebeğim sağlıklı olsun diyorum artık. Ayyyy çok heycanlanıyorummmmm

Kiloları sonraki aşamada düşünürüz inşallah onunda zamanı gelecek

Bebisin koluşu kaçtı?

Mihrinus canim bebegin suyu arkadasiminda azdi bi hafta boyu sabah aksam taze skilmis havuc suyu icti ve olgun armut yedi. Su seviyesini dengeledi 38. Haftada dogum yapti. Rabbim yardimcin olsun
Amin insaallah canım gebelik sekeri olduğundan havuç suyu içemiyorum ama armut yiyorum süt veya yoğurt ile beraber şifa olur insaallah

Hastahane çantasına bebek için süslü kıyafetmi koysam yoksa sadeleri mi koysam karar veemedim hastahane doğumdan sonra giydiriyor ama foto çekimi olacak onların giydirdiğini cıkarıp süslü kıyafet ile foto çeksek olur mu doğumdan sonra bebeği yıkıyorlarmı hastahanede Allah ım kafamda deli sorular :)

canım bende bebek bakımı ıle ılgılı bı kıtap var yenıdogan bebeklerın hemen yıkanmaması gerektıgı yazıyordu hatta bunu doğumdan öbce belşrtşrsenız özellıkle yıkamazlar dıyordu yumusak bezle sılın yeter denıyordu ben normal hastane çıkışı koyucam cantama foto cekılmesını evıme gectıgımde yada 40 mevlüdünde yapıcam inşallah hem bende kendımı toparlarım dıye elım yuzum şiş olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…