- 23 Temmuz 2019
- 254
- 578
- 53
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Gelin beraber takipleserek gidelim
4.5.6.7. Vesayre haftalıklar bacılar gelin birlik olalım.
Herkesi toparlayıp gün sayalım.
Buraya tabela yapip ekleme yapmak istiyorum.
13 bebek olduk bile.
Bacılar: SAT Tarihleri: Sonuçlarımız:
atalente35 SAT 12 Kasım Pozitif
Bournemount SAT 23 Ekim Pozitif
qusel SAT 25 Ekim Pozitif
B Bimola SAT 24 Ekim Pozitif Efif00 SAT 21 Ekim Pozitif Bernaistanbul SAT 27 Ekim Pozitif Artemissisipi SAT 6 Kasım Pozitif D Duavesabir SAT 27 Ekim Pozitif merkur_kedisi SAT 26 Ekim Pozitif
Kelebekk3404 SAT 01 Kasım Pozitif m_aslicim SAT 12 Kasım Pozitif
@ K Kahvetelvesimoon SAT 6 Temmuz Pozitif
SAT 7 Kasım. 11 Aralık 633 betahcgBeni de alır mısın
Tüp bebek mi senin canim benim arkadasta kimyasal gebelik gecirdi sonraki ay normal gebelik olustuamin canim ama baska doktora da yazdim degerlerimi.saglikli bir gebelikten soz edilemez.dis gebelik yada kimyasal gebelik yazmis.:/ hayirlisi artik ne diyim
Kimyasal değil bu ya. Bıraksın akışına cidden o bebek nazlı nazlı buyucek.. Kimyasal olsa kanama olurdu bacıgunaydinnn bugun tekrar kan verdin 304 olan degerim 660 cikmis.sanirim buseferde birden cok artmis
degil canim normal gebelik.Tüp bebek mi senin canim benim arkadasta kimyasal gebelik gecirdi sonraki ay normal gebelik olustu
Alırım tabi hg hayırlı olsun inşallahSAT 7 Kasım. 11 Aralık 633 betahcg
13 aralık 1445 .
Düşse bile üzülme sagliksiz bir gebelik gecirmenden daha iyidir dua et ve zamana birakdegil canim normal gebelik.
kimyasal degilde dış gebelik suphesi daha yogun canim.bende anlamadim gitti bi cok yavas artti bi normalin biraz altinda simdide hizla yukseldi.Kimyasal değil bu ya. Bıraksın akışına cidden o bebek nazlı nazlı buyucek.. Kimyasal olsa kanama olurdu bacı
Günaydın canım doktora gösterebildin migunaydinnn bugun tekrar kan verdin 304 olan degerim 660 cikmis.sanirim buseferde birden cok artmis
bugun tatil canim.sabah ilk isim gitmek olucak.agrin falan olursa hemen ara demisti suan icin bi sikintim yokGünaydın canım doktora gösterebildin mi
Teşekkür ederim. Bide ben şunu sorayım sizlere kaşık ağrılarım oluyor bazen şiddetli oluyor sağ da yada solda ara ara giriyor. Bugünde sanki adet olurken akıntının geldiğini hissedersin ya öyle akıntı geliyor su gibi ama. Progesten kullanıyorum fitil olarak ilaç gelirmiş mesela. Dün gece yatarken kattım sabah uyandığımda ayağa kalktım akıntı geldi korktum hemen WC gittim ilaç bembeyaz çıkmış. Kontrolede Perşembe gideceğim hayırlısı inşallah. 5+3 deyim. Sizce normal mi ?Alırım tabi hg hayırlı olsun inşallah
Hayırlı haberler alırsınız inşallah canımbugun tatil canim.sabah ilk isim gitmek olucak.agrin falan olursa hemen ara demisti suan icin bi sikintim yok
bence guzel artmis.2 gune kese cok rahat gorunur artikSelammm bende cumartesi ogrendim hamileligimi sat 12 kasim beta hcg 2168 cikti yarin sizce tekrardan yaptirsam mi
sonucların guzel... kadındogumcuya bi git bakalımSelammm bende cumartesi ogrendim hamileligimi sat 12 kasim beta hcg 2168 cikti yarin sizce tekrardan yaptirsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?