- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Aman olmasın 7+2 oldum bugün. Olmadı ne güzel çok şükür diyodum ki akşam bir istifra biristifra. Canım çıkıyor sandım
Amin amin elbette öncelik onlar. İnşallah bulanmaz canım :)Allah kolaylık verdın canım bende 7+5 oldum cok sukur yok tahmın edıyordum annemınde bulanmazmıs hıc ona cektım sanırım bebelerımız saglıklı olsunlar herseye razıyız☺
Inşallah öyle birsey değildir canım ya yavrunu kucağına sağlıkla alırsın insalllah belki geriden geliyordur insallah düzelir ❤merhaba kizlar.dis gebelik suphesi var bende
pazartesi 129
carsamba 180
cuma 304
pazar birdaha bakilcak hala belirsizdua edin benim icin
6 bucuk haftadan sonra canım☺ Kalp atışı ne zaman duyuluyor acaba?
Pazartesi doktora gideceğim.6 bucuk haftadan sonra canım
Öncelikle geçmiş olsun canımBizim dün biraz kanamamiz oldu düşük önleyici iğne oldum bugunde kalbini duydum şükürler olsun rabbime
Senin ne kadarlık bebeginBizim dün biraz kanamamiz oldu düşük önleyici iğne oldum bugunde kalbini duydum şükürler olsun rabbime
Amin canim Allah herkese nasip etsin amaufak bir kanamamiz var halen dr 3 gün aralikli düşük önleyici igne verdi bolca dinlen dediÖncelikle geçmiş olsun canım
Çok şükür duymuşsun kalbini rabbim size bağışlasın darısı bizlere olsun inşallah kalbini duymak bebegi görmek
6hafta 6 gunluk canim son regl tarihim 27 ekim dr 6+3 dedi bugun regli tarihin ile ayni gidiyor dedi onun kalbini duyunca sanki benim kalbim yerinden çikacakti şükürler olsun ona can veren rabbimeSenin ne kadarlık bebegin
Inşallah gecer dikkat et kendine bol bol dinlen is güç yapma .Amin canim Allah herkese nasip etsin amaufak bir kanamamiz var halen dr 3 gün aralikli düşük önleyici igne verdi bolca dinlen dedi
yarin kan vercem canim.bekliyoruz.
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumyarin kan vercem canim.bekliyoruz.
Amin insallahhhh canimInşallah gecer dikkat et kendine bol bol dinlen is güç yapma .
Insallah minigin sana tuttunur bırakmaz hiç canım güzel haberler verirsin inşallah bizlereyarin kan vercem canim.bekliyoruz.
amin canim ama baska doktora da yazdim degerlerimi.saglikli bir gebelikten soz edilemez.dis gebelik yada kimyasal gebelik yazmis.:/ hayirlisi artik ne diyimI
Insallah minigin sana tuttunur bırakmaz hiç canım güzel haberler verirsin inşallah bizlere
rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin canimamin canim ama baska doktora da yazdim degerlerimi.saglikli bir gebelikten soz edilemez.dis gebelik yada kimyasal gebelik yazmis.:/ hayirlisi artik ne diyim
gunaydinnn bugun tekrar kan verdin 304 olan degerim 660 cikmis.sanirim buseferde birden cok artmisrabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?