- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Açikcasi bilmiyorum gecirdimmi gecirmedim miSu çiçeği geçirmediysen sana da bulaşabilir yaklaşma bence temkinli olmakta fayda var
merhaba benimde son adet günüm 1 kasımdı doktora gittim ama kese görünmedi siz gittiniz mi doktora beta hcg degerin kaç çıkmıştı cevap verirseniz sevinirimİnsallah guzel haberler yazarız☺
bende aksine hiç önermiyorum 9.30 da hastaneye gittim 16:30 da çıktım kan testi sonucu için birde dış gebelik var diyip korkuttlar beniİstanbul Anadolu icin camlica erdem hastanesini öneririm
merhaba benimde son adet günüm 1 kasımdı doktora gittim ama kese görünmedi siz gittiniz mi doktora beta hcg degerin kaç çıkmıştı cevap verirseniz sevinirim
Arkadaşlar merhaba,
Az önce beta sonucuma baktırdım.
Pazartesi 494 idi.
Bugün Cuma 3515 olmuş.
Çok mu hızlı artıyor.
Korkuyorum.
Ne olur bir şey söyleyin.
bende aksine hiç önermiyorum 9.30 da hastaneye gittim 16:30 da çıktım kan testi sonucu için birde dış gebelik var diyip korkuttlar beni
Benim de 1 kasımdı son adetim 3 ve 4aralıkta evde test yaptım ikiside pozitifdi hemen kan verdim 212.26 çıktı 15 gün sonra gel dedi bana daha küçük ultrasonda gözükmez dedi doktormerhaba benimde son adet günüm 1 kasımdı doktora gittim ama kese görünmedi siz gittiniz mi doktora beta hcg degerin kaç çıkmıştı cevap verirseniz sevinirim
Sakın ol bence normal hızlı artması sorun degıl yavas artması tehlıkeli
Bugun mu oldu bu olay.bende aksine hiç önermiyorum 9.30 da hastaneye gittim 16:30 da çıktım kan testi sonucu için birde dış gebelik var diyip korkuttlar beni
Çok normal 5 haftalıkken bu değerlerde olmasıArkadaşlar merhaba,
Az önce beta sonucuma baktırdım.
Pazartesi 494 idi.
Bugün Cuma 3515 olmuş.
Çok mu hızlı artıyor.
Korkuyorum.
Ne olur bir şey söyleyin.
300 civarı çıktıysa 2 hafta sonra kese gözükürmerhaba kizlar.dis gebelik suphesi var bende
pazartesi 129
carsamba 180
cuma 304
pazar birdaha bakilcak hala belirsizdua edin benim icin
Midesi bulananlar el kaldırsın
Yanlızmıyım.
Çok normal 5 haftalıkken bu değerlerde olması
Bulanmıyor benim annem diyor hamileligin benim gibi olursa ben 5 cocuk doğurdum olmadı hiç birindeMidesi bulananlar el kaldırsın
Yanlızmıyım.
Aman olmasın 7+2 oldum bugün. Olmadı ne güzel çok şükür diyodum ki akşam bir istifra birAy hıc bulanmıyor bende garıpsıyorum olmayacak galıba bulantım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?