5 haftalık hamileler buraya

Güzel hamileler merhaba,
Ben bu sabah Bezmialeme gittim. 5,5 haftalık imiş. Kese göründü, 2 hafta sonda gel kalp atışını duyarız dedi. Ultrason resmini de verdi ama ben hiçbir şey göremiyorum.
Sizler de bakar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 64
goremedım canım
cok karanlık
işaret etmedimi doktor sana ?

Ben de çok anlamıyorum ama normalde keseyi isaretleyip ölçmesi falan lazımdı. Yani bende ufacık siyah bir daire vardı o keseydi. Çok karanlık olduğu için göremiyor olabiliriz burada.

benim dun 660 di kizlar degerim bugun karindan ultrasonda siyah bi nokta girundu.nerdeyse gebelik kesesi dicem dedi doktor.goruntusunude verdi ama cok ilginc karinsan coook sonra gorunmesi lazim aslinda.kadina da dedim o telefonunu kapat artik esine soylicem alsin elinden dedi.herkesin gebeligi farkli okuma dedi

Selam, ben iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Valla yorgun ve mide bulantılı
çalışıyorum bide oda zorluyo
geceleri uykum gelmıyo felan.. mal gibiyim

kacinci hafta canim bu resim beta hcg baktirmismiydin o gun

5.5 haftalık olmuş dedi 10 aralıktı... gecen hafta salı gunu
vajinal bakınca kesenin içinin dolu oldugunu ve kalp kapakcıklarının oldugunu hatta pır pır attıgını soyledı
... ama adamın cihazı son model cok net gosterıyo.. onunla da alakalı yanii
ben daha yeni öğrendiğimde baktırdım tek oda ilk zamanlardı 300 cıkmıstı . ondan sonra daha baktırmadım cunku doktor sormadı istemedi

bende sana öyle söyluyordum senınkı nazlı bebek
az sabret orda karnında bi bebiş var. onu uzme

Kızlar sanırım milat öncesinden kalmış aletlerle bakıldığından hiçbir şey yok bende.
Akşam özele gideceğim. Belki kalbi bile duyulur.
Ama ben vajinal baktırmadım, acaba ondan mı böyle siyah?

Valla yorgun ve mide bulantılı
çalışıyorum bide oda zorluyo
geceleri uykum gelmıyo felan..
Benim de gece uykum gelmiyor ya. Ateş basıyor üstumu açsam üşüyorum örtsem ter içinde kalıyorum. Öyle saçma sapan bir döngü oluyor. Sen bir de çalışıyorsun çok zor oluyordur yaa.

Kızlar sanırım milat öncesinden kalmış aletlerle bakıldığından hiçbir şey yok bende.
Akşam özele gideceğim. Belki kalbi bile duyulur.
Ama ben vajinal baktırmadım, acaba ondan mı böyle siyah?
benim gobektende yuvarlak kese gozuktu sadece içi ozaman gozukmuyo
vajinal sadece daha once dusuk yaptıgım ıcın.. doktor pımpırıklı oldu benım
bunda ayrıntılı muane edıyor

kac haftalik bilmiorum ama beta hcg 900-1000 arasi.karindan bakilan ultrasonda kese oldugu dusunuluyor

Harika bir görüntü yarın tam 5+0 olacağım ilk kez göreceğim umarım bende böyle bir görüntü ile karşılaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…