- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Selam, ben iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
goremedım canımGüzel hamileler merhaba,
Ben bu sabah Bezmialeme gittim. 5,5 haftalık imiş. Kese göründü, 2 hafta sonda gel kalp atışını duyarız dedi. Ultrason resmini de verdi ama ben hiçbir şey göremiyorum.
Sizler de bakar mısınız?
Güzel hamileler merhaba,
Ben bu sabah Bezmialeme gittim. 5,5 haftalık imiş. Kese göründü, 2 hafta sonda gel kalp atışını duyarız dedi. Ultrason resmini de verdi ama ben hiçbir şey göremiyorum.
Sizler de bakar mısınız?
Ben de çok anlamıyorum ama normalde keseyi isaretleyip ölçmesi falan lazımdı. Yani bende ufacık siyah bir daire vardı o keseydi. Çok karanlık olduğu için göremiyor olabiliriz burada.Güzel hamileler merhaba,
Sizler de bakar mısınız?
kacinci hafta canim bu resim beta hcg baktirmismiydin o gun
Seninkinde bebiş de görünüyor
Selam, ben iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
kacinci hafta canim bu resim beta hcg baktirmismiydin o gun
bende sana öyle söyluyordum senınkı nazlı bebekbenim dun 660 di kizlar degerim bugun karindan ultrasonda siyah bi nokta girundu.nerdeyse gebelik kesesi dicem dedi doktor.goruntusunude verdi ama cok ilginc karinsan coook sonra gorunmesi lazim aslinda.kadina da dedim o telefonunu kapat artik esine soylicem alsin elinden dedi.herkesin gebeligi farkli okuma dedi
Benim de gece uykum gelmiyor ya. Ateş basıyor üstumu açsam üşüyorum örtsem ter içinde kalıyorum. Öyle saçma sapan bir döngü oluyor. Sen bir de çalışıyorsun çok zor oluyordur yaa.Valla yorgun ve mide bulantılı
çalışıyorum bide oda zorluyo
geceleri uykum gelmıyo felan..
benim gobektende yuvarlak kese gozuktu sadece içi ozaman gozukmuyoKızlar sanırım milat öncesinden kalmış aletlerle bakıldığından hiçbir şey yok bende.
Akşam özele gideceğim. Belki kalbi bile duyulur.
Ama ben vajinal baktırmadım, acaba ondan mı böyle siyah?
kac haftalik bilmiorum ama beta hcg 900-1000 arasi.karindan bakilan ultrasonda kese oldugu dusunuluyoratalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
K Kahvetelvesimoon
Elzemcan
pembepatiler
P Prensannesi42
U unutkangelin
Herkes kese fotorafını yollayabılırmı bide kac haftalıkken cıktı onuda yazabılırmısınız
herkes ıcın boyle bilgi paylaşımı olur
Benim 5+2 gun haftalık:
Eki Görüntüle 2565706
aynen bişey gozukuyo daha cok kucukkac haftalik bilmiorum ama beta hcg 900-1000 arasi.karindan bakilan ultrasonda kese oldugu dusunuluyorEki Görüntüle 2565717
Harika bir görüntü yarın tam 5+0 olacağım ilk kez göreceğim umarım bende böyle bir görüntü ile karşılaşırımatalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
K Kahvetelvesimoon
Elzemcan
pembepatiler
P Prensannesi42
U unutkangelin
Herkes kese fotorafını yollayabılırmı bide kac haftalıkken cıktı onuda yazabılırmısınız
herkes ıcın boyle bilgi paylaşımı olur
Benim 5+2 gun haftalık:
Eki Görüntüle 2565706
olanı yolla eğer varsa tabiben 5 haftalık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?