5 haftalık hamileler buraya

kimlerin 6 haftalıkken midesi bulanıyor.. boyle kusucakmıs gıbı deılde.. sureklı boyle bulantı hissi ??
Ayyy içimi rahatlattınız Allah razı olsun Allah size Aslan burcunun antipatik değil sempatik özelliklerini taşıyan melekler nasip etsin
bende Aslan burcuyum hahah ama Aslanlar cıdden bazen antıpatık olabılıyo
hele kı damarına basınca
benım huyumdan oldugu ıcın huyuunu suyunu kontrol altına alırım dıye dusunuyorummmm

Ah o bulantı mahvediyor beni. 7+0 da başladı. Dört gündür devam ediyor. Birkaç kere istifra ettim şuan o da yok. Keşke çıkarabilsem de rahatlasam diyorum

7+0 da kese be bebişim kalbini de o gün duymuştum

Eklentiler

• CCC626C3-7D6C-44DE-948B-BD5EA979976B.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 50
bugun bende kontrole gıdıcem
tahmınımce bugun 6+2 oldum
ama bılmıyorum bakalım ne soylecek doktor
cok merak edıyorum
sizlerede sonucu bıldırırım kızlar

cok guzel ya heycanlı bı durum
allah bıze de nasıp etsın ıns
Amin canım benim. O kadar dua ediyorum ki rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın. Bekleyenlere müjdesini bir an evvel versin. Müjdesini alanlara da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Aminn

4+3'ken gittim doktor şu işaretli alanda bebeğin yer alacağını söyledi şu an için boşmuş ama. Benim hesabıma göre 4+3 iken doktora göre iki haftalık şu an. 10 gün sonrasına kontrol verdi, 5+6'ya denk geliyor. Umarım kalp atışı duyabilir ve bebeği görebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…