- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
laptopdan bakıyorumNe tarafta gördün sen canım valla ben adet söktürücü tarsual kullandım meğerse hmile kalmışım cok endişeliyim o yüzden
Gerçekten mi nasıl anladınız ne hiç bişey anlamıyorum. Kesenin boyunu ölçtüğü işaretler var onla karıştırmıyorsunuz dimikesenin içi dolu
Aaa hiç bilmiyodum hayırlısı canımlaptopdan bakıyorum
zoomladım ıcınde bulanıklık olunca dolu olmus oluyo
Ben pek anlamam kiBebek te mi görünüyor bana mı öyle geldi
içinde hafif bi bulanık bulut varGerçekten mi nasıl anladınız ne hiç bişey anlamıyorum. Kesenin boyunu ölçtüğü işaretler var onla karıştırmıyorsunuz dimi
Ayyy içimi rahatlattınız Allah razı olsun Allah size Aslan burcunun antipatik değil sempatik özelliklerini taşıyan melekler nasip etsiniçinde hafif bi bulanık bulut var
o yuzden dolu sen bana guven
bende Aslan burcuyum hahah ama Aslanlar cıdden bazen antıpatık olabılıyoAyyy içimi rahatlattınız Allah razı olsun Allah size Aslan burcunun antipatik değil sempatik özelliklerini taşıyan melekler nasip etsin
Ben yaklaştırınca ortada küçücük bir noktacık gördümBen pek anlamam kiboyunu ölçtüğü işaretler var onu mu gördünüz acaba
Canım benim kine de bi baksana var mıBen yaklaştırınca ortada küçücük bir noktacık gördüm
Ah o bulantı mahvediyor beni. 7+0 da başladı. Dört gündür devam ediyor. Birkaç kere istifra ettim şuan o da yok. Keşke çıkarabilsem de rahatlasam diyorumkimlerin 6 haftalıkken midesi bulanıyor.. boyle kusucakmıs gıbı deılde.. sureklı boyle bulantı hissi ??
bende Aslan burcuyum hahah ama Aslanlar cıdden bazen antıpatık olabılıyo
hele kı damarına basınca
benım huyumdan oldugu ıcın huyuunu suyunu kontrol altına alırım dıye dusunuyorummmm
Bir boş gebelik bir kimyasal geçirilen ve insan inanamıyolaptopdan bakıyorum
zoomladım ıcınde bulanıklık olunca dolu olmus oluyo
cok guzel ya heycanlı bı durum7+0 da kese be bebişimkalbini de o gün duymuştum
Amin canım benim. O kadar dua ediyorum ki rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın. Bekleyenlere müjdesini bir an evvel versin. Müjdesini alanlara da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Aminncok guzel ya heycanlı bı durum
allah bıze de nasıp etsın ıns
Tam ortadan ölçüm işaretini geçirmiş belli olmuyorCanım benim kine de bi baksana var mı
Ne kadar büyük gözüküyor her hafta daha ne kadar değişim gösteriyor7+0 da kese be bebişimkalbini de o gün duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?