- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Canım aslında sadece 7.3mmNe kadar büyük gözüküyor her hafta daha ne kadar değişim gösteriyor
Çocuğuma nasıl noktacık dersiniz kınıyorum siziBen yaklaştırınca ortada küçücük bir noktacık gördüm
hahahahÇocuğuma nasıl noktacık dersiniz kınıyorum sizi
Günaydın canım çok şükür iyiym sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ben bu gün uykudan gözümü açamadım
sabahları bende cok zor kalkıorumGünaydın canım çok şükür iyiym sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ben bu gün uykudan gözümü açamadım
Sola yerleşmiş erkek olabilir7+0 da kese be bebişimkalbini de o gün duymuştum
Çocuğuma nasıl noktacık dersiniz kınıyorum sizi
Canım fotoğraftan öyle çıkmış o. Sağ tarafımdan baktı hep doktor sağa yerleşmiş. Kız mı oluyor yani şimdiSola yerleşmiş erkek olabilir
Sağ alta minik bir bebekçik gördüm sanki noktacık demiyorum bakınCektim canım
Valla teori usg de sağdaysa kız solduysa erkek karından bakılınca ama tutmayan cokCanım fotoğraftan öyle çıkmış o. Sağ tarafımdan baktı hep doktor sağa yerleşmiş. Kız mı oluyor yani şimdi
İnşallah canım heyecanla bekliyorum ilk de bile bu kadar heyecan olmamıştıSağ alta minik bir bebekçik gördüm sanki noktacık demiyorum bakın
Akşam zor uyuyorum sabahta zor kalkıyorum bende ya işe gitmek zor gerçekten insan evde olup kendini şımartmak istiyor istediğinde yat istediğinde kalk ne güzelsabahları bende cok zor kalkıorum
ama mecbur işe gidiyorumya kalkıyorum bı şekilde üfleye püfleye
Dikkatli bakınca bende gördüm bişeyler sanki hayırlısı inşallah canımSağ alta minik bir bebekçik gördüm sanki noktacık demiyorum bakın
ben gidince 6+5olcak hesaplamama göre görebilirim bende bu resimdeki gibi inşallah
Hayırlısı canım kız da erkek de evlat ama bi erkek çocuk sevdam var. Nasip Allahtan :) ilk kez duydum bu teoriyi de. Bakalım tutacak mıValla teori usg de sağdaysa kız solduysa erkek karından bakılınca ama tutmayan cok
Kızlar bu kese olabilir mi acaba ya?Eki Görüntüle 2565758
4+3'ken gittim doktor şu işaretli alanda bebeğin yer alacağını söyledi şu an için boşmuş ama. Benim hesabıma göre 4+3 iken doktora göre iki haftalık şu an. 10 gün sonrasına kontrol verdi, 5+6'ya denk geliyor. Umarım kalp atışı duyabilir ve bebeği görebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?