- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Kese çizmiş zaten doktor boş olması normal inşallah dolusunu da görürsünKızlar bu kese olabilir mi acaba ya?
Evet canım işatrtlediği yer keseKızlar bu kese olabilir mi acaba ya?
Ay inşallah bacım ya, hepimiz dolu keseler ve kalbi atan bebekler görürüz inşallahKese çizmiş zaten doktor boş olması normal inşallah dolusunu da görürsün
2 aralıkta ğitmiştim bende öneri üzerine gittim ama şansız günüme denk geldi sanırımBugun mu oldu bu olay.
Orda şükran ve Emine hanım var onları öneririm
Allah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inşallah bende keseyi göremedim sizin doktorunuz en azından ılımlı konuşmuş benim doktorum felaket tellalı ğibi konuştu baya korkutmuştuBenim de 1 kasımdı son adetim 3 ve 4aralıkta evde test yaptım ikiside pozitifdi hemen kan verdim 212.26 çıktı 15 gün sonra gel dedi bana daha küçük ultrasonda gözükmez dedi doktor
Benim doktor çok sakindi ya güler yüzlü benim oldugum cevrede herkez gidiyor ben dogubeyazıtta yaşıyorum buranın en iyi özeldeki doktoru diyorlar . Saolsun gayet güler yüzle 15 gün sonra gel küçüktür suan gözükmez dediAllah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inşallah bende keseyi göremedim sizin doktorunuz en azından ılımlı konuşmuş benim doktorum felaket tellalı ğibi konuştu baya korkutmuştu
Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah hepimizinkini saglikla kucagımıza almayı nasıp etsinAllah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inşallah bende keseyi göremedim sizin doktorunuz en azından ılımlı konuşmuş benim doktorum felaket tellalı ğibi konuştu baya korkutmuştu
bende istanbul anadoluyakasındayım farklı bir hastaneye gidecegim cumartesi günü umarım bende keseyi kalp sesini duyarım içim rahatlarBenim doktor çok sakindi ya güler yüzlü benim oldugum cevrede herkez gidiyor ben dogubeyazıtta yaşıyorum buranın en iyi özeldeki doktoru diyorlar . Saolsun gayet güler yüzle 15 gün sonra gel küçüktür suan gözükmez dedi
Lütfen en hassas dönemimdeyim çocuğumun psikolojisi laflarınızı kaldırmayabilir azıcık dikkatafedersin minik bebekcik hadsizlik ettim
Canım ben kontrole Perşembe gideceğim ancak o zaman atabilirim fotoyu... Ben 17 Ağustos Eşim 14 Ağustos sanırım bebişimizde 13 Ağustos olacakkimlerin 6 haftalıkken midesi bulanıyor.. boyle kusucakmıs gıbı deılde.. sureklı boyle bulantı hissi ??
bende Aslan burcuyum hahah ama Aslanlar cıdden bazen antıpatık olabılıyo
hele kı damarına basınca
benım huyumdan oldugu ıcın huyuunu suyunu kontrol altına alırım dıye dusunuyorummmm
Dediğin doğru canım ben boş gebelik geçirdim simsiyahti hiç beyazlık yoktu ama sen deyince fark ettim inşallah dediğin gibi doludurSağ alta minik bir bebekçik gördüm sanki noktacık demiyorum bakın
Allah nazarlardan korusun, Maşallah.Kızlar bugun muayeneden çıktım...
6hafta 4 gün çıktı kalbini de duydum ilk defaresmen kalbi atıyordu
Allahım sen sağlıkla kucağımıza ver Allahım
Bol su iç tatlım, Allah yardımcın olsun.Hepimiz sağlık ile miniklerimizi kucagimiza aliriiz insallah bende düşük önleyici igne yaptirdim dr bol bol uzan dedibenimde durmadan midem bulaniyor gibi ama bulanamiyorum tansiyonum düşüyor 8. Haftayim
Ayy harika ya ben ağlarım kesinKızlar bugun muayeneden çıktım...
6hafta 4 gün çıktı kalbini de duydum ilk defaresmen kalbi atıyordu
Allahım sen sağlıkla kucağımıza ver Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?