5 haftalık hamileler buraya

Benim de 1 kasımdı son adetim 3 ve 4aralıkta evde test yaptım ikiside pozitifdi hemen kan verdim 212.26 çıktı 15 gün sonra gel dedi bana daha küçük ultrasonda gözükmez dedi doktor
Allah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inşallah bende keseyi göremedim sizin doktorunuz en azından ılımlı konuşmuş benim doktorum felaket tellalı ğibi konuştu baya korkutmuştu

Benim doktor çok sakindi ya güler yüzlü benim oldugum cevrede herkez gidiyor ben dogubeyazıtta yaşıyorum buranın en iyi özeldeki doktoru diyorlar . Saolsun gayet güler yüzle 15 gün sonra gel küçüktür suan gözükmez dedi

Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah hepimizinkini saglikla kucagımıza almayı nasıp etsin

Kızlar bu da arkadaşımın oda 5 haftalık gebe yorumlar mısınız acaba

Eklentiler

• image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 57
bende istanbul anadoluyakasındayım farklı bir hastaneye gidecegim cumartesi günü umarım bende keseyi kalp sesini duyarım içim rahatlar

Canım ben kontrole Perşembe gideceğim ancak o zaman atabilirim fotoyu... Ben 17 Ağustos Eşim 14 Ağustos sanırım bebişimizde 13 Ağustos olacak artık bir pasta üç doğum günü tabi evde üçüncü bir aslan nasıl olur bilemem

Hepimiz sağlık ile miniklerimizi kucagimiza aliriiz insallah bende düşük önleyici igne yaptirdim dr bol bol uzan dedibenimde durmadan midem bulaniyor gibi ama bulanamiyorum tansiyonum düşüyor 8. Haftayim

Canlar ben yine doktora gittim ve yeni görüntülerle döndüm.
Bu seferki doktor 8mm, 5 hafta 4 günlük dedi.
Kalp atışı için 2 hafta beklememi söyledi.

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…