- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Ayyyy çok sevindim adına çok şükür yaa darısı bizede nasip olsun insallah allahım size bagışlasın insallah kucagına almayı nasip eder rabbim sağlıklaKızlar bugun muayeneden çıktım...
6hafta 4 gün çıktı kalbini de duydum ilk defaresmen kalbi atıyordu
Allahım sen sağlıkla kucağımıza ver Allahım
Benum yengemde igne kullanıyor bu günde keseyi görmüş 10 gün sonra gel demiş kalp atışı bebek icin allah yardımcınız olsun inşallahHepimiz sağlık ile miniklerimizi kucagimiza aliriiz insallah bende düşük önleyici igne yaptirdim dr bol bol uzan dedibenimde durmadan midem bulaniyor gibi ama bulanamiyorum tansiyonum düşüyor 8. Haftayim
6+1de ben daha kese görmeye gideceğimBenim kalp atışı haftaya 25 aralıkta ama dayanamadım bugun gittim ve şans işte atıyordu 6 artı 4 dedi
Senin uygulama hesaplaman aynı mı tutuyor mu doktorun dedigi ile canımBenim kalp atışı haftaya 25 aralıkta ama dayanamadım bugun gittim ve şans işte atıyordu 6 artı 4 dedi
Eee bebekte görülmüş maşallahCanlar ben yine doktora gittim ve yeni görüntülerle döndüm.
Bu seferki doktor 8mm, 5 hafta 4 günlük dedi.
Kalp atışı için 2 hafta beklememi söyledi.
Benim uygulama hesaba göre 6 hafta 2 gün diyordu doktor 6 hafta 4 gun diyor. Yani aynı sayılırSenin uygulama hesaplaman aynı mı tutuyor mu doktorun dedigi ile canım
Yani hemen hemen aynıyız seninle.. Sen duymuşmuydun kalbiniAnladım cok sevindim adına insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benim çarşamba daha ya insallah duyarız canım dua edinYani hemen hemen aynıyız seninle.. Sen duymuşmuydun kalbini
İnşallah canım benimBenim çarşamba daha ya insallah duyarız canım dua edin
Evhamlı bir annenin sesine kulak verin yoksa gözüne uyku girmeyecekKızlar bu da arkadaşımın oda 5 haftalık gebe yorumlar mısınız acaba
Ben anlamıyorum anlasam yorumlarım canım :)Evhamlı bir annenin sesine kulak verin yoksa gözüne uyku girmeyecek
inan ben daha evhamliyim heleki 1 dusukten sonraEvhamlı bir annenin sesine kulak verin yoksa gözüne uyku girmeyecek
Çok küçük canım ya kesenin içi net seçilmiyor azıcık zoomlasaymış doktorKızlar bu da arkadaşımın oda 5 haftalık gebe yorumlar mısınız acaba
Çok küçük canım ya kesenin içi net seçilmiyor azıcık zoomlasaymış doktor
Ultrason görüntüsünün sahibi de geldiKizlar merhaba❤
6+1 gunluguz
4 gün önce keseyi gördük
Ultrason fotografimizi atiyorum yorumlayabilirmisiniz rica etsem
Cok heyecanliyim
sanki benimkine benziyor( kese olabilir dedi doktor gerci kese oldugu kesin degil suan) ben daha 5.haftanin icindeym beta hcg ancak yarin 1000 i gecer .siz biliyormusunuz degeriniziKizlar merhaba❤
6+1 gunluguz
4 gün önce keseyi gördük
Ultrason fotografimizi atiyorum yorumlayabilirmisiniz rica etsem
Cok heyecanliyim❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?