5 haftalık hamileler buraya

Hayırlı olsun sanada cnm. Ben geçen cuma gittim kese alttan gözüktü ama kalp atışı duyamadık. Bugün çağırdı drum tekrar ama ben gitmicem erken daha. Perşembe filan giderim diyorum. Ilacın kalmadı elimde onun yerine muadilini aldik3bi arkadaştan dra attım fotosunu eğerolmaz derse mecbur gidicem ilacı yazdırmaya o zaman bakar yine

kizlar merhaba.sabah kan verdim muayene de oldum.129 cikti degerim.doktor henuz ultrasonda gozukmez ama biz yine bi bakalim rahimin durumuna en azindan ters bisey varsa goruruz desi.bakti ultrasonla olmasi gerektigi gibi rahim adet oncesi gibi kalinlasmis daha gebelik belli degil.kese icin adetten 5-6 gun gecmesi beklenir dedi.(adetin 1.gunu goren varsa kesesini bu konuda yorum yazsin lutfen).carsamba tekrar bakalim 2 kat artiyorsa suan icin hicbi sorun yok dedi

Çok sevindim canim. Suan kese icin cok erken. Bende 5 haftalıkta göründü. 1 hafta daha sabret. Iyi ama sonuçların güzel olmuş

Merhaba, benim ilk doktor randevum bu perşembe. 5+1 haftalık olacak o gün, inşallah görürüm keseyi. Bugün asabi uyandım kendime katlanasim yok resmen, bi hüngür hüngür aglayasim var, hormonlardandır diye düşünüyorum.

Bende müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. Resmen hepsini boğasım var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…