- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Hayırlı olsun sanada cnm. Ben geçen cuma gittim kese alttan gözüktü ama kalp atışı duyamadık. Bugün çağırdı drum tekrar ama ben gitmicem erken daha. Perşembe filan giderim diyorum. Ilacın kalmadı elimde onun yerine muadilini aldik3bi arkadaştan dra attım fotosunu eğerolmaz derse mecbur gidicem ilacı yazdırmaya o zaman bakar yineHayırlı olsun canım.cok sevındım ınsallah bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucağımıza alırız.benım ayın 16 sında randevum var.cok heyecanlıyım.sız kese ve kalp atışını duydunuz mu?
Amiiin inşallah cnmBende öyle oluyorum. Uzanınca geciyo anca.
Bournemount hg canim. Ekliyorum. Tebrik ederim seni
qusel çok sevindim senin adına maşşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin kızlar ekliyoruk sizi gruba
Asl8nds benim bugün kontrolüm vardı ama gitmciem perşembe filan giderim heralde dra yazdım ama görmedi dahaatalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Günaydın Tünaydın
Kızlar nasıl geçiyor hamileliğiniz ??
Test yapacaklar olan vardı onlar ne yaptı?
Kontrole giden gidecek olanlar varmı?
Sen şuan kac haftalık oldun biliyormusun.Asl8nds benim bugün kontrolüm vardı ama gitmciem perşembe filan giderim heralde dra yazdım ama görmedi daha
Çok sevindim canim. Suan kese icin cok erken. Bende 5 haftalıkta göründü. 1 hafta daha sabret. Iyi ama sonuçların güzel olmuşkizlar merhaba.sabah kan verdim muayene de oldum.129 cikti degerim.doktor henuz ultrasonda gozukmez ama biz yine bi bakalim rahimin durumuna en azindan ters bisey varsa goruruz desi.bakti ultrasonla olmasi gerektigi gibi rahim adet oncesi gibi kalinlasmis daha gebelik belli degil.kese icin adetten 5-6 gun gecmesi beklenir dedi.(adetin 1.gunu goren varsa kesesini bu konuda yorum yazsin lutfen).carsamba tekrar bakalim 2 kat artiyorsa suan icin hicbi sorun yok dedi
merhaba ilk bugün doktora gittim kalp atşınıda duydum bebeğimide gördüm çok mutluyum şüküratalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Günaydın Tünaydın
Oy maşşallah doktora gore kac haftalıkti yani ultrasografiye göre.merhaba ilk bugün doktora gittim kalp atşınıda duydum bebeğimide gördüm çok mutluyum şükür
doktora göre 6+3 canımOy maşşallah doktora gore kac haftalıkti yani ultrasografiye göre.
Bende yarın kontrolum bakalım ne görecez ❤
Bu arada senin normal mi oldu yoksa tup bebek mimerhaba ilk bugün doktora gittim kalp atşınıda duydum bebeğimide gördüm çok mutluyum şükür
inşallsh güzel haberlerın olurOy maşşallah doktora gore kac haftalıkti yani ultrasografiye göre.
inşallsh güzel haberlerın olsunOy maşşallah doktora gore kac haftalıkti yani ultrasografiye göre.
normal canım.10 yaşında bir kızım var birde zorunlu kürtajımBu arada senin normal mi oldu yoksa tup bebek mi
Merhaba, benim ilk doktor randevum bu perşembe. 5+1 haftalık olacak o gün, inşallah görürüm keseyi. Bugün asabi uyandım kendime katlanasim yok resmen, bi hüngür hüngür aglayasim var, hormonlardandır diye düşünüyorum.atalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Günaydın Tünaydın
Aa maşşallah senin bir çocuğun var bile. Benim daha ilk deneyimim + tüpbebek.normal canım.10 yaşında bir kızım var birde zorunlu kürtajım
Bende müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. Resmen hepsini boğasım var şuanMerhaba, benim ilk doktor randevum bu perşembe. 5+1 haftalık olacak o gün, inşallah görürüm keseyi. Bugün asabi uyandım kendime katlanasim yok resmen, bi hüngür hüngür aglayasim var, hormonlardandır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?