- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.461
Allah kalbine göre saglikli ve hayirli evlat nasip etsin canimBende kız istiyodum çarşamba günü kontrole gittim %80 kıza benziyo dedi bi çıkıntı var ama bu pipi değil deditekrar geldiğinizde yine bakarım dedi o yüzden diyorum ya yanıldıysa doktor ☹
Amin canım benim herkesin inşallahh. Ama yanılma olmaz artık demi 21.haftada detaylı ultrasona gitcem bakalım o zaman içim rahat etcekAllah kalbine göre saglikli ve hayirli evlat nasip etsin canim
Olmaz olmaz artık bu haftalar da görünce zaten emin şekilde söylüyorlar.. Hayırlı olsunAmin canım benim herkesin inşallahh. Ama yanılma olmaz artık demi 21.haftada detaylı ultrasona gitcem bakalım o zaman içim rahat etcek
Teşekkür ederim canımcım Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallahOlmaz olmaz artık bu haftalar da görünce zaten emin şekilde söylüyorlar.. Hayırlı olsun ❤
bende 21.ci haftada giricem detaylı ultrasonaTeşekkür ederim canımcım Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah ❤
Düzenli olarak yaptırılan ayak masajı, şişlik bulunan bölgelere soğuk su uygulamak ve ayakları mümkün olduğunca yükseğe kaldırmak da bu probleme bir çözüm üretir. Egzersiz yapmak ve mümkünse yüzmek bu problemin aşılmasında oldukça etkili bir yöntemdir. Her gün en az iki litre sıvı tüketmeye çalışın.... Bunu buldum kuzum İnş iyi gelir... Ben kolonya ile masaj yaptırıyorumMerhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik benim ayaklarim cok şisti bu durumda olan varmi bol su tüketimi disinda ne yapabilirim
Evet canim bende minik minik hissediyorum artık.cuma günü ayrıntılıya giricem bende..Merhaba arkadaşlar,
Corona vakaları arttıkça sinirlerim bozuluyor.
7 nisanda ayrıNtiliya girecegim.
Dün ilk defa bebegimin hareketlerini gerçek manada hissetmeye başladım.
Sürekli minik tekmeler yiyorum.
Siz hissediyor musunuz
Bende 19 haftada hissetmeye başlamistim.saglik ile kucagimiza almak nasip olur insallahhhMerhaba arkadaşlar,
Corona vakaları arttıkça sinirlerim bozuluyor.
7 nisanda ayrıNtiliya girecegim.
Dün ilk defa bebegimin hareketlerini gerçek manada hissetmeye başladım.
Sürekli minik tekmeler yiyorum.
Siz hissediyor musunuz
Virüs varken yurumeye bile korkuyorum biz hamileler çok dikkatli olmamiz gerekiyorDüzenli olarak yaptırılan ayak masajı, şişlik bulunan bölgelere soğuk su uygulamak ve ayakları mümkün olduğunca yükseğe kaldırmak da bu probleme bir çözüm üretir. Egzersiz yapmak ve mümkünse yüzmek bu problemin aşılmasında oldukça etkili bir yöntemdir. Her gün en az iki litre sıvı tüketmeye çalışın.... Bunu buldum kuzum İnş iyi gelir... Ben kolonya ile masaj yaptırıyorum
Evde uygulayabilicegin şeyler dene.Virüs varken yurumeye bile korkuyorum biz hamileler çok dikkatli olmamiz gerekiyor
Tam tadini çikarayim diyorum birsey cikiyor minik kizima hicbirsey almadim dahaEvde uygulayabilicegin şeyler dene.
Bende öyle yapiorum korona virüsü geçene kadar mecbur, olan imkanlardan faydalanmamiz lazim. Daha 2 ci trimester dayız, hamilelikte balayı derler ya. 3cu trimester en zoru onun için şimdi tadını çıkarmam lazım tavsiye ediyorum
Tam tadini çikarayim diyorum birsey cikiyor minik kizima hicbirsey almadim daha
Ben daha almadım amaHadi biraz fikir alişverisi yapalim bez bakim urunleri deterjan hangi urunleri aldiniz bebek arabasi konusunda ne düşünüyorsunuz
Bende bebek bezini slepy düşünüyorum en organik o cevremdekiler bebek arabasi kullanissiz ve agir deyince iyi bir baston bebek arabasi alma konusu üzerinde dusunuyorumBen daha almadım ama
Sleepy güzel gibi, bez konusunda denemem lazım cidden hangisi pişik yapmıyorsa onunla devamm...
Bebek arabası kiwi travel system güzel gibi
Deterjanıda, araştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?