- Konu Sahibi ikiminikprenses
-
canim gec dollenme olabilir yada bebisin cok kucuktur ins hayirli saglikli olur benim 4 hafta 3 gunlukken gorunmustu kesem falan hersey normal yni sukur ama mide bulantim cok kotu inan sonra dua edeceksin olmasin diye yasayanlar daha iyi bilir cok kotu bulanti falan yani uzulme sanslisin aslinda saydigin hersey var bende suan 7 haftayadayim ikinci kontrolum var sali gunu kalp atisini duycaz cok heyecanliyim cok konustum kib hersey yoluna girer umarimslm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
mrhb arkadaşlar benede 6+2 günlük gebeyim.6+0 günlükken gittim doktora kese göründü ama kalp atımı için 2 hafta sonra gel dedı.bu normal mi.daha önce bir düşük yaptım.faktör 5 tahlili yaptırdım mutasyon çıktı.o yüzden şimdi karından hergün iğne yapıyorum ve çokkk korkuyorum gene kalp atımı olmaz dıye.bu konu hakkında bılgısı olan varmı?veya aynı tedaviyi gören acillll yardıımmmmmm
3+1 nasıl olur ya..hemen belli oluyomuki 3 haftalıkken...
canım ben iki kez hamile kaldım ve ikiside çok farklıydılarzemuszemus,birinci ben hamile olduğnu bile farkında değildimslm kızlar sizlere danışacagım birkaç sey var.özellikle tecrübelerinizden fardalanmak istedim.ben bugun 5+1 haftalık hamileyim ama cuma günü yani iki gün önce ultrasonda kesem görünmedi,sonrasında burdaki topiclerde okuyorumda herkesin aşırı derecede mide bulantısı kusması var,kimisi yemek yiyemiyor kimisi yemek yapmak için mutfaga giremiyor.gel gelelim bana.bende bu belirtilerin hiç biri yok.bulantım kusmam hiiç yok.bikaç gün öncesine dek kasık agrım oluyodu artık oda yok.tek bi belirti var.gögüslerim aşırı hassaslaştı ve büyüdü dokunamıyorum bile....sizce bütün bunlar normalmi benim gibi gebelik geçiren varmı? (hcg degerim yüksek bu arada)
ben de anlamadım belki kan testi yaptırdıysa orada çıkmıştır..
Kızlar merhaba 4+3 te beta hcg yaptırdım 200 cıktı
4+5 te yaptırdım 770 cıktı.. fakat ne mide bulantım ne gogus hassasiyeti veya agrısı hicbir belirtim yok sadece kasıklarımda hafif agrı var , dha once 2 dusuk yaptım cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?