5 HAFTALIK HAMİŞ ANNE ADAYLARI

melof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
183
68
34
Merhaba arkadaşlar şuan muhtemelen 5.haftamın içindeyım vee sankı heran adert olucakmışım gıbı bel agrısı ve kasık agrım var...normalmı bu durumu yaşaıyan arkadaşlar yardımcı olabılırmı acaba..perşembe gunu ılk randevumuz var ınş saglıklı bı şekılde gorebılırım...kafamda bırsuru şeyler kuruyorum kotu kotu şeyler gelıyo :S çok okumakta ıstemıyorum ama şuan karnımda neler olup bıttıgını merak edıyorum neler olabılecegını....ayrıca bel karın agrısından başka agrım yok mıde bulantısı baş agrısı fln hıçbişeyım yok herkeste olmıyabılır degılmı...problem bend degıl yanı

Canım ben 4+3 teyim sana yakınım, benim de sol kasığım ağrıyor, heleki sol bacağım kopacak gibi ağrıdı dün gece. Hamilelik belirtisi pek yaşamıyorum, çünkü birde grip oldum. Kan değerin kaç çıktı en son? ben dün gece yaptırdım 987 çıktı, ama kese görünmedi, 1500lerde olması laızmmış, 2 gün sonra görünür dedi ama ben 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum:)

Merhaba arkadaşlar şuan muhtemelen 5.haftamın içindeyım vee sankı heran adert olucakmışım gıbı bel agrısı ve kasık agrım var...normalmı bu durumu yaşaıyan arkadaşlar yardımcı olabılırmı acaba..perşembe gunu ılk randevumuz var ınş saglıklı bı şekılde gorebılırım...kafamda bırsuru şeyler kuruyorum kotu kotu şeyler gelıyo :S çok okumakta ıstemıyorum ama şuan karnımda neler olup bıttıgını merak edıyorum neler olabılecegını....ayrıca bel karın agrısından başka agrım yok mıde bulantısı baş agrısı fln hıçbişeyım yok herkeste olmıyabılır degılmı...problem bend degıl yanı

Merhaba canım bende suan 6+5 im. Adet gunu ve sonrası 3 gün diye hatırlıyorum bel ağrım oldu ara ara. Ama ağrı kesici içme ihtiyacı duyacak kadar değil. Kasık ağrım hatırladığım kadarıyla olmadı. Onun haricinde 2 gündür diş ağrısı çekiyorum ama hepsi olağan şeyler. Çok sıkıntı çekiyorsan mutlaka doktorunla paylaş.

Merhaba,
Gebeliğim var mı bilmiyorum ama bugün 33. Günüm ve hala regl olmadım. Bazen 35 günü buluyor diye bekliyorum. Sabah ağrı ile uyandım oldum sandim yoktu. Şimdi yine karnım ağrıyo adet olcak mışım gibi. Ve bu ay göguslerim cok hassas.

Canım ben 4+3 teyim sana yakınım, benim de sol kasığım ağrıyor, heleki sol bacağım kopacak gibi ağrıdı dün gece. Hamilelik belirtisi pek yaşamıyorum, çünkü birde grip oldum. Kan değerin kaç çıktı en son? ben dün gece yaptırdım 987 çıktı, ama kese görünmedi, 1500lerde olması laızmmış, 2 gün sonra görünür dedi ama ben 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum:)
BEN ADAETIM GECELI 3.GUNUN SABAHINDA YAPTIRDIM YANI CUMARTESI GUNU 987.2 ÇIKMIŞTI KAN DEGERIM SONRA DAHA YAPTIRMADIM USTUNDE BI 3 GUN DAHA GECTI YANI

Merhaba canım bende suan 6+5 im. Adet gunu ve sonrası 3 gün diye hatırlıyorum bel ağrım oldu ara ara. Ama ağrı kesici içme ihtiyacı duyacak kadar değil. Kasık ağrım hatırladığım kadarıyla olmadı. Onun haricinde 2 gündür diş ağrısı çekiyorum ama hepsi olağan şeyler. Çok sıkıntı çekiyorsan mutlaka doktorunla paylaş.[/Q
BENIMDE ÇOK ŞUKUR AGRI KESICI ALACAK KADAR YOK ..AMA REGLI OLCAKMIŞ GIBI KASIKLARDA BATMA VAR ARA ARA BAKALIM PERŞEMBE RANDEVU VAR İNŞ.BEBİŞİMN KALP KESESINI DUYABILIRIM

BEN ADAETIM GECELI 3.GUNUN SABAHINDA YAPTIRDIM YANI CUMARTESI GUNU 987.2 ÇIKMIŞTI KAN DEGERIM SONRA DAHA YAPTIRMADIM USTUNDE BI 3 GUN DAHA GECTI YANI
Benim çok mu yavaş ilerliyor acaba, daha kese de göremedik insanın içinde korku var hep ya..

Canım ben 6+0 da gittiğimde göremedik kalp atışı. Bu cuma gideceğim 7+1 olacağım. Ama kişiden kişiye değişirmiş umarım ikimizde duyarız beni haberdar edersen sevinirim ☺

DUA EDELIM BOL BOL...BILMIYORUMKI BENIMKIMI COK HASTALGIM BITTIKTEN HEMEN SONRA DOLLEMNEM OLDU HERALDE ...PERŞEMBE RANDEVUM VAR HEYCAN BI YANA KORKU BI YANA KARIŞIK ŞEYLER HISSEDIYORUM:))

Benim çok mu yavaş ilerliyor acaba, daha kese de göremedik insanın içinde korku var hep ya..

Canım sakın panikleme. Çünkü kan degeri dollendiği tarihle alakaliymis. 24 saat veya 36 saatte 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur diyor tüm Doktorlar.

Canım ben 6+0 da gittiğimde göremedik kalp atışı. Bu cuma gideceğim 7+1 olacağım. Ama kişiden kişiye değişirmiş umarım ikimizde duyarız beni haberdar edersen sevinirim ☺
İNŞŞŞÇ DUYARSIN CANIMM O SESI DUYABILMEK BILE BI MUCIZE DEGILMI YAA:)) HALA İNANAMIYORUM BI CAN TAŞIDIGIMA :))) MUTALAKA HABER VERIIRIM BURDA

Canım sakın panikleme. Çünkü kan degeri dollendiği tarihle alakaliymis. 24 saat veya 36 saatte 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur diyor tüm Doktorlar.
Stres yapıyorum çok ya görmessem diye, ilk defa bu kadar herşey olumlu gidiyor inşallah bebeğin kalp atışlarını da duyarız.

hepimiz aynı anda kalp sesini duysak ancak o zamöan rahatlarız:KK70:

Stres yapıyorum çok ya görmessem diye, ilk defa bu kadar herşey olumlu gidiyor inşallah bebeğin kalp atışlarını da duyarız.

Çok iyi anlıyorum seni. Ben 13 oCakta öğrendim sabrettim 9 şubatta 7+4 olduğumda gidecektim. Ama çevre baskısı strese soktu 29 ocakta gittim 6+0 ken keseyi hemen gördük maşallah doktor bebeği de gördü bizede gösterdi kalp atışına bakalim görebilcek miyiz dedi ama Göremedi 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi bekliyorum cumayı dua edin kızlar hepimiz guzel günleri görelim ☺

HADII BAKALIMMM İNŞŞ.HEPIMIZ DUYUCAZZ :)) BIRDE HEP BOYLE FILIMLERDE MIDE BULANTISIYLA GIDERLER OGRENIRLER FLN YAA:))) HİÇ TABI MIDE BULANTISI HERHANGI BI BELIRTIDE OLMAYINCA INANASI GELMIYO INSANIN =)))

hepimiz aynı anda kalp sesini duysak ancak o zamöan rahatlarız:KK70:

Evet canım şahsen ben onu duyunca rahatlayacagim bebeği görmekté çok güzel ama Onun yaşadığını canlı olduğunu kalbini duyunca anlayacağım heralde ☺

HADII BAKALIMMM İNŞŞ.HEPIMIZ DUYUCAZZ :)) BIRDE HEP BOYLE FILIMLERDE MIDE BULANTISIYLA GIDERLER OGRENIRLER FLN YAA:))) HİÇ TABI MIDE BULANTISI HERHANGI BI BELIRTIDE OLMAYINCA INANASI GELMIYO INSANIN =)))

Aynen ya doktora dedim niye benim yok ben anormalim galba dedim de sorunsuz gebelik sorunlu değildir dedi çok guldum ☺ Allâh sağlık sıhhat versin cumlemizé.

Çünkü insanlar bizim gibi adeti geçmeden testlere başlamıyorlar, filimin akışıyla adetlerini unutuyorlar:KK70: biz öylemi hafızamızı yitirsek ne zaman adet olacğaımızı hatırlarız:KK70: Benim yakın validem ilk gebeliğini 5.ayda öğrenmiş, bu menopoza giriyorum sanmış, karnı şişmiş kilo aldım sanmış, doktor şok olmuş:)

Çünkü insanlar bizim gibi adeti geçmeden testlere başlamıyorlar, filimin akışıyla adetlerini unutuyorlar:KK70: biz öylemi hafızamızı yitirsek ne zaman adet olacğaımızı hatırlarız:KK70: Benim yakın validem ilk gebeliğini 5.ayda öğrenmiş, bu menopoza giriyorum sanmış, karnı şişmiş kilo aldım sanmış, doktor şok olmuş:)

Ay maşallah valla ☺ biz çoktan soluğu doktorda almıştık bazen internet çok kötü bişey her bilgiye ulasiyorsun

X