- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
bende istemeye baslamistim iyi oldu bizim icin. Allah saglikla da kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah.
ben cikiyorum canim yemek yapmak lazimiyi aksamlar hepinize
bende istedim ama eşimin yaşı biraz genç olsaydı biraz daha beklerdim heralde çünkü yeni evliyiz daha 10 ayımız olduay yemek derdi hiç sorma canım ya her akşam ne yapsam derdi ama şimdi hamişim ya nazlanıyorum arada kaçamak yapıyorum yemek yapmıorum
bende öyle, dert etmiyorum yemegi artikbol bol tadini cikaralim bu gunlerin. bu arada bisey sorcam yerlesme kanaman oldumu senin?
yok canım olmadı senin oldu mu
evet canım ya benim kuzenimdede olmuş yazık sabaha kadar ağladı korkudan ama şükür büşey olmadı sen kaçsın canım ben bugun 6+4
masallah sizebizde 7 haftalik olduk bugun ama ben daha göremedim mercimegi 11 haftalikken görucem kismetse. o yuzden cok merak ediyorum.
bebiş oluşmaya başlamadı mı daha canım kalp atışlarını duydun mu
ben yurtdisindayim canim burda belli bir zamana kadar bakmiyorlar malesef 9 haftalikken gidicem test falan yapicaklar kan, seker, idrar, vs. hastalik varmi normal gidiyormu diye. 11 haftalikkende bakiyorlarmis ilk kez.
ay ne kötü ya insan çatlar meraktan Allah yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider bebiş sağlıkla sana meraba dersen nerdesin canım bende evlenip yurtdışına gittim ama kociş baskılarıma dayanamadı geri geldik tr ye
insallah cnmisvecteyim ben.
evlenmeden öncede orda mıydın yoksa gelin mi gittin ben gelin gittim ama dayanamadım 4 kaldım ama hergünüm ağlamakla geçti sonuçta geri geldik şükür
gelin gittim, esimle beraberiz burda kimsemiz yok baska. ilk basta cokk zorlandim senin gibi ama alistim sonra. sen nerdeydin?
ingiltere canım valla iyi dayanıyosun seni tebrik ederimarkadaş yok aile yok dil sıkıntısı var vs vs derken olmadı yapamadım benim kocişin işi ordaydı o yüzden hep orda yaşıcaktık ama eşim sağolsun daha fazla üzülme tamm gidicez dedi ve geldik
iyi olmus insan nerde mutluysa orda olmalisuan nerde yasiyorsunuz?
türkiyedeyiz ankarada canım dil öğrendin mi ha bu arada tanışmadık ben eslem
evet baya baya cözdum. bende ferahmemnun oldum. bu arada diger hanimlar kizmasin bize mesgul ettik diye topigi:) eee bebek hakkinda hic cinsiyet tahmininde bulunuyomusun, yada etrafindakiler falan?
bende tedirgin olmaya başlamıştım acaba bi sorun olur mu diyeya ben hariç heres erkek hissediyor eşimde erkek dıyo bende kız varmış gibi hissediyorum ama sağlıklı olsunda hiç farketmez ama şimdiden atışmalar başldı bana benzicek yok sana benzemicek falan
banada erkek diyorlar. saglikli olsunda kiz erkek farketmez. neyse canim görusuruz yine benimki birak artik su pc yi elinden diyorbutun gun netteymisim
canım hemen gıdersen zaten bısey goremıyorsun 7-8 haftalarda gıt kalp atıslarına bakarsın hemde keseyı gorursun hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?