5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

bende istemeye baslamistim iyi oldu bizim icin. Allah saglikla da kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah.
ben cikiyorum canim yemek yapmak lazim iyi aksamlar hepinize

bende istedim ama eşimin yaşı biraz genç olsaydı biraz daha beklerdim heralde çünkü yeni evliyiz daha 10 ayımız oldu ay yemek derdi hiç sorma canım ya her akşam ne yapsam derdi ama şimdi hamişim ya nazlanıyorum arada kaçamak yapıyorum yemek yapmıorum

bende öyle, dert etmiyorum yemegi artik bol bol tadini cikaralim bu gunlerin. bu arada bisey sorcam yerlesme kanaman oldumu senin?

ben yurtdisindayim canim burda belli bir zamana kadar bakmiyorlar malesef 9 haftalikken gidicem test falan yapicaklar kan, seker, idrar, vs. hastalik varmi normal gidiyormu diye. 11 haftalikkende bakiyorlarmis ilk kez.

ay ne kötü ya insan çatlar meraktan Allah yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider bebiş sağlıkla sana meraba der sen nerdesin canım bende evlenip yurtdışına gittim ama kociş baskılarıma dayanamadı geri geldik tr ye

gelin gittim, esimle beraberiz burda kimsemiz yok baska. ilk basta cokk zorlandim senin gibi ama alistim sonra. sen nerdeydin?

ingiltere canım valla iyi dayanıyosun seni tebrik ederim arkadaş yok aile yok dil sıkıntısı var vs vs derken olmadı yapamadım benim kocişin işi ordaydı o yüzden hep orda yaşıcaktık ama eşim sağolsun daha fazla üzülme tamm gidicez dedi ve geldik

iyi olmus insan nerde mutluysa orda olmali suan nerde yasiyorsunuz?

evet baya baya cözdum. bende ferah memnun oldum. bu arada diger hanimlar kizmasin bize mesgul ettik diye topigi:) eee bebek hakkinda hic cinsiyet tahmininde bulunuyomusun, yada etrafindakiler falan?

bende tedirgin olmaya başlamıştım acaba bi sorun olur mu diye ya ben hariç heres erkek hissediyor eşimde erkek dıyo bende kız varmış gibi hissediyorum ama sağlıklı olsunda hiç farketmez ama şimdiden atışmalar başldı bana benzicek yok sana benzemicek falan

banada erkek diyorlar. saglikli olsunda kiz erkek farketmez. neyse canim görusuruz yine benimki birak artik su pc yi elinden diyor butun gun netteymisim

canım hemen gıdersen zaten bısey goremıyorsun 7-8 haftalarda gıt kalp atıslarına bakarsın hemde keseyı gorursun hayırlısı olsun canım

benimde 1hafta oldu hamile oldugumu ögreneli ilk beta hcg 201sonra 251 sonra 296 çıktı ve doktorum dış gebelik olabilir ve saglıklı bir bebek degil diye beni çok korkuttu (((((( ne yapıcagımı bilmiyorum sizinde böyle sorununuz oldu degerınız benımkınden daha dusuk kesemde gorunmuyor ve sadece zar kalınlasmıs 1 haftada 100 artması normalmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…