- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
benimde 1hafta oldu hamile oldugumu ögreneli ilk beta hcg 201sonra 251 sonra 296 çıktı ve doktorum dış gebelik olabilir ve saglıklı bir bebek degil diye beni çok korkuttu(((((( ne yapıcagımı bilmiyorum sizinde böyle sorununuz oldu degerınız benımkınden daha dusuk kesemde gorunmuyor ve sadece zar kalınlasmıs 1 haftada 100 artması normalmıdır
merhaba kızlar,
Allah sağ salim bebişerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bende eşimle bebiş çalışmaları yapıyom 2/3 aydır ama tık yok :) kızlar bi anlatın bakim ya ne yaptınız nasıl oldu bu bebişler :))) bakalım bu ayda umutlanmak ıstemıyorum ama adet olursam mart 3 bılemedım 4 ama bendeeee bebişş isityorum azcık tüyo versenize
benimkide korunmayı bıraktık 23 ay içinde oldu sanırım 3 cü ayda oldu..
günlerini iyi denk getir.yumurtalıkların çıkıtıgı .onun dışında ne söyleyelim ki başak birşey yok canım
merhaba kızlar,
Allah sağ salim bebişerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bende eşimle bebiş çalışmaları yapıyom 2/3 aydır ama tık yok :) kızlar bi anlatın bakim ya ne yaptınız nasıl oldu bu bebişler :))) bakalım bu ayda umutlanmak ıstemıyorum ama adet olursam mart 3 bılemedım 4 ama bendeeee bebişş isityorum azcık tüyo versenize
canım bizde bebişe karar verdiğimizde yumurtlama günlerime denk getirdim incir yedim hergün folik asite başladım ilişkiden sonra 2 saat yattım ayaklarımı tavana diktmfalan neler neler yaptım 7 ay her ay stres her ay psikolojik hamilelik belirtisi yaşadım sonrası hüsran ve her ay o kadar umutlanıyodum ki ama olmuyodu ve ben perişan oluyodum 7 ay olmadı son hastalandığım gün saatlerce ağlamıştım sonra aman ya olmuyorsa olmuyo napıyım Allahım bana bebek vermiyor dedim tamamen ümidi kestim folik asidi bıraktım pekmez incir yumurtlama günleri herşeyi bıraktım ilişkiden hemen sonra kalktım ama etrafıma biz vazgeçtik çocuk yapmaktan dedim hemde herkese sorup stres yaratmasınlar bana diye Allahıma binlerce şükür o ay hamiş oldum uzun oldu galiba:26: yani demem o ki herşeyden önce stres yapma sürekli olucak mi hamilemiyim diye düşünme
çok güzel yazmışsın tşk. inan bende öle yapıyorum takmıyorum ama işte adet zamanı gelınce acaba olabılırmı dıye ıcten ıce :)) neyse arkadaşlar topiğinizi daha fazla meşgul etmeyim ben Rabbim banada nasip ettiği gün görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize dikkat edin :)))
selam kızlar.
benim sormak istediğim bir şey var. ben adetimden 1 gün önce öğrendim hamile olduğumu. ve ben 25 günde bir adet oluyorum. ilk evde test yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm. daha sonra doktora gitti. ilk b-hcg 39 çıktı. ertesi gün adet olmam gerekiyordu olmadım ama çok sancılandım. sancı olunca korktum acile gittim. tekrar kan testi yapıldı. değerim 72 çıktı. doktorum çok şaşırdı. çok yükselmiş dedi. bi sonraki gün tekrar kan testi sonuç: 115,5.
doktor ya ikiz ya da mol gebelik dedi. benim merak ettiğim sizlerin ilk öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı?
Merhaba arkadaslar. Bende 23 Subat'ta regl olmam gerekirken(asla gunlerim sasmaz benim) 7 gun gecikti. Cocuk yapmak icin bir cabamiz yoktu hatta planimizda cocuk yoktu. Isin en aksi tarafi ise ben yeni is icin sozlesme imzalamistim. 2 gun once annemin israriyla evde gebelik testi yaptim. Net olarak 2 cizgi gorundu. Emin olmak icin ertesi yani dun doktora gittik ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Esim yabanci. Ve ben yabanci ulkede yasiyorum.hamilelik hakkinda hic bir bilgim yok. Annem moralimi bozmaktan baska hicbir oneride bulunmuyor sagolsun. Henuz kusmam yok. Goz kararmasi yada sanci falanda yok tek belirti koku hassasiyeti ve gogus uclarinda aci. Sizce kusmalar ne zaman baslar ve ben o zamanlarda ne yapmaliyim? mide ilaclari kullanmak dogru olurmu?Annem bana kusa kusa oleceksin,yemek yiyemiceksin zayifliktan bebegi kaybedeksin deyip duruyor. sizcede oyle mi olacak? lutfen bana yardim edin yoksa psikolojim cok bozulacak.
NOT: bu ulkede hamile bayan kusmamak icin lastik bileklik takiyor.Esimin kuzeninin hanimida takiyordu.ona sordum gunde 20 defa kusuyorsan onu 1e dusuruyor demisti.acaba kusmalarim baslarsa ve onu kullanirsam sankincali olurmu?
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun
bir de söylenenlere aldırma herkesin bünyesi farklı belki senin hiç miden bulanmayacak ve hiç kusmayacaksın. Her hamile kusar her hamilenin başı döner diye birşey yok bazısının sivilcesi artar, bazısının iştahı açılır karnı kazınırbazısı kusar hiçbişey yiyemez
yani kendini kusacağım diye şartlama boşuna. Mide ilacı tarzı şeyler içilmez diye biliyorum ama sen bir doktoruna danış bu konuyu
hem miden bulanmıyormuş ki ilaç nerden çıktı
bazıları hamileliğini çok rahat geçirir hiçbirşey anlamaz inşallah senin de öyle olacak stres yapma
Merhaba minimentos, ben en son 15 Ocakta adet oldum.14 Şubatta yaptığım gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı emin olamadık hemen doktora gittik kan testi yaptırdım.139 çıktı pozitif dedi doktor.Bhcg değeri çok sık yükseliyor ben herşey normal mi ilerliyor diye 1 hafta sonra 20 şubatta tekrar kan testi yaptırdım 1473 çıktı.Sorun yok yani üzme kendini. Hayırlı olsun.
merhaba kızlar,
Cok ama cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz. Aslina bakarsaniz hamile oldugumu ogreninceye kadar bulantim yoktu.hic bir belirtim yoktu. ama ogrendigimde psikolojik olarak varmis gibi hissediyorum.yemek yedigimde bulanti kesiliyor gibi. bana yardim edecek kimsem yok.danisacagim kimsem de yok. bu yuzden tedirginim. is yerimden istifa edemiyorum hamilelik bahane olamaz diyorlar. ve ben hergun 10 kilo malzemlerle 2 saat 4 vasita degistirerek calisiyorum. bebegimi kaybedersem ne yaparim? doktordan hamiledir calisamaz kesinlikle dinlenmeli raporumda gecirli degil dediler.ben cok saskin ve stresteyim.yerime adam bulamiyorum.simdilik tatildeyim ama 12 martta is basliyor. 10 kilo nasil tasiyacagim ?
slm hanımlar 22 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim bende 27 şubatta gebelik testi yaptım evde ve pozitif çıktı ertesi günde doktorda randevum vardı aşılama için doktora gittiğimde doktor sordu ne kadar geçti diye 1 ay geçti dedim hemen ultrasonla bakalım görünüyordur dedi ve keseyi gördüm çok şükür aşılamayada gerek kalmadı aklıma takılan şey kesenin görünmüş olması dış gebelik olmayacağını gösteriyor dimi kese görünüpte dış gebelik tehşisi konulan var mı acaba bilgilendiriseniz sevinirim 10 gün sonra kontrolüm var tekrar bakacak doktor çok küçük şuan görünmüyor demişti
selam kızlar.
benim sormak istediğim bir şey var. ben adetimden 1 gün önce öğrendim hamile olduğumu. ve ben 25 günde bir adet oluyorum. ilk evde test yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm. daha sonra doktora gitti. ilk b-hcg 39 çıktı. ertesi gün adet olmam gerekiyordu olmadım ama çok sancılandım. sancı olunca korktum acile gittim. tekrar kan testi yapıldı. değerim 72 çıktı. doktorum çok şaşırdı. çok yükselmiş dedi. bi sonraki gün tekrar kan testi sonuç: 115,5.
doktor ya ikiz ya da mol gebelik dedi. benim merak ettiğim sizlerin ilk öğrendiğinizde değerleriniz kaçtı?
canım kese görünüyorsa dıs gebelık yok merak etme kesenın rahme yerlestıgıne ısaret yani[
selamlarr
benim degerimde ilk 457ydi.bugün gene baktırdm 2118 olmuş.acaba artık kalp atışı ve kese ultrasondan belli olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?