- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
Kızlar tahminen şuan 6. haftanın içindeyim. Yarın ultrasona gireceğim inşallah. 6. haftada kalp atışları duyulabiliyor mu?
canım o kişiden kişiye değişiyor bazılarında 5 haftalık bile duyulabiliyor bende 6+2 de gittim kalp atışları belli belirsizdi doktorum maşallah bir sıkıntı yok sadece erken bebek yeni oluşmaya başlamış haftaya net duyucaz dedisen yinede git duyabilirsinde
kızlar 7+5 gunluk hamileyim.çok şükür kalp atışlarını gorduk ama 2 gundur adet olckmışım gibi belimde ağrı var.şu ana kadar yoktu neden oldu ki bilmiyorumkötü bişiymi ki
tamam canım. hayırlısı.. bende de duyulabilir o zaman.
merhabalar!bende 5hafta 5günlük hamileyim.cumartesi öğrendk.ancak dr ultrasonla göremeyiz alttan muayne istedi bende istemiyorum dedim.çevremdekiler düşük tehlikesi olabiliyor yaptırma demişti.şimdi de korkuyorum acaba sorun varmıdr dış gebelik falan olabilirmi diye içim hiç rahat değil
bakması gerekirdi utrasondan direk alttan muayene mi dedi yoksa ultrasonda gözükmedi mi
merhabalar!bende 5hafta 5günlük hamileyim.cumartesi öğrendk.ancak dr ultrasonla göremeyiz alttan muayne istedi bende istemiyorum dedim.çevremdekiler düşük tehlikesi olabiliyor yaptırma demişti.şimdi de korkuyorum acaba sorun varmıdr dış gebelik falan olabilirmi diye içim hiç rahat değil
ultrasondan bakmadı bile beta hcg 457 çıkınca gebelik yeni dedi,oyüzden alttan görünür ancak dedi kabul etmedim.
sence doktorumu değiştirmelimiyim?
bence hemen başka bi doktora git benm 5+4ken ultrasondan görüldü
benim gittimdede,5+1di.döllenme son zamana dogru olmus dedi,çok yeniymiş 457 degerine göre 5 haftalık deger taşımıyormuş..
yani herşeyden önce şöyle bir durum var sen doktoruna ısındın mı onunla gule oynaya devam edebilir misin hamilelik sürecinde en önemli şey doktor seni rahatlatması seninle ilgilenmesi ilgili olması gerekir yoksa eziyet gibi olur senin için gebelik çünkü merak edilen milyon tane şey var gebelikte bunları rahatlıkla sorabileceğin ve seni gerçekten dinl,cek bir doktor şart başından savarsa seni aşırı stresten gebelik sıkıntılı geçiyor heleki ilk gebelikse eğer bunlar yoksa bence kesinl,kle değiştir canım ki önce ultrasonda bakmalıydı bakalım gözükücek mi gözükmicek mi bunu yapmadan hemen alttan muayene demesi ilginç geldi bana
canım döllenmen geç olmuş değerine bakılırsa ama 1500 lerde ultrasanda görülüyor diye biliyorum ben bu değerde daha gözükmez
ilk gebeliğim canım.ısınamadım doktora,bayan diye daha rahat ederim diye onu tercih etmiştim ama,sanırım artık ona gitmem.bugün saglık ocagı idrar tahlili ve kan tahlili yaptı,şeker,kolestrol hersey yolunda,ancak protein eser cıktı tuzu kes dediler,daha iyi blgi verdiler,hormon testide yaptılar onların sonucu cuma cıkacak,saglık ocagının bunları yaptıgını bilmiyordm,doktor bana hiç birsey demedi hatta gidebilirsn dediğinde folic asid vermeyecekmsinz diye sordum yazayım dedi,ablamdan bili,yorm folic asidin ilk aydan önemli oldugunu,öyle işte...
ozaman benim 6.haftada gitmem mantıksız değilmi,son adet itibari ile 7.hafta hatta 8.gitmem daha iyi olur sanki,değerim ozamana kadar anca yükselse gerek
ozaman benim 6.haftada gitmem mantıksız değilmi,son adet itibari ile 7.hafta hatta 8.gitmem daha iyi olur sanki,değerim ozamana kadar anca yükselse gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?