5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

Kızlar tahminen şuan 6. haftanın içindeyim. Yarın ultrasona gireceğim inşallah. 6. haftada kalp atışları duyulabiliyor mu?

canım o kişiden kişiye değişiyor bazılarında 5 haftalık bile duyulabiliyor bende 6+2 de gittim kalp atışları belli belirsizdi doktorum maşallah bir sıkıntı yok sadece erken bebek yeni oluşmaya başlamış haftaya net duyucaz dedi sen yinede git duyabilirsinde

merhabalar!bende 5hafta 5günlük hamileyim.cumartesi öğrendk.ancak dr ultrasonla göremeyiz alttan muayne istedi bende istemiyorum dedim.çevremdekiler düşük tehlikesi olabiliyor yaptırma demişti.şimdi de korkuyorum acaba sorun varmıdr dış gebelik falan olabilirmi diye içim hiç rahat değil

tamam canım. hayırlısı.. bende de duyulabilir o zaman.

kızlar 7+5 gunluk hamileyim.çok şükür kalp atışlarını gorduk ama 2 gundur adet olckmışım gibi belimde ağrı var.şu ana kadar yoktu neden oldu ki bilmiyorum kötü bişiymi ki

arkadaşım bende 6+4 oldum benimde belimde kasıklarımda şiddetli ağrılar vardı doktorum normal dedi oluyormuş özellikle benim sabahları şiddetli ağrım oluyordu gerçi hala oluyor ara ara normal dedi bişey yoktur ALLAHIN izniyle korkma ama yinede rahat etmek için ara doktorunu sor

bakması gerekirdi utrasondan direk alttan muayene mi dedi yoksa ultrasonda gözükmedi mi

Ben de alttan muayene istemiyorum şu an için. Benim bulunduğum ülkede kan testiyle hamileliğe bakmıyorlar, yok. ultrasonla bakıyorlar. 3-4 haftalıkken gittim gördü. Türkiye'de niye gözükmüyor deniyor anlamıyorum.

bilmiyorum ki.siz hangi ülkedesiniz?bana direk görünmez dedi bakmadı ultrasonda.2 hafta sonra gel görünürse bakarız görünmezse alttan muayne dedi gene,sanırım doktoru değiştirsem iyi olacak bir de özel hastane..

sence doktorumu değiştirmelimiyim?

yani herşeyden önce şöyle bir durum var sen doktoruna ısındın mı onunla gule oynaya devam edebilir misin hamilelik sürecinde en önemli şey doktor seni rahatlatması seninle ilgilenmesi ilgili olması gerekir yoksa eziyet gibi olur senin için gebelik çünkü merak edilen milyon tane şey var gebelikte bunları rahatlıkla sorabileceğin ve seni gerçekten dinl,cek bir doktor şart başından savarsa seni aşırı stresten gebelik sıkıntılı geçiyor heleki ilk gebelikse eğer bunlar yoksa bence kesinl,kle değiştir canım ki önce ultrasonda bakmalıydı bakalım gözükücek mi gözükmicek mi bunu yapmadan hemen alttan muayene demesi ilginç geldi bana

ilk gebeliğim canım.ısınamadım doktora,bayan diye daha rahat ederim diye onu tercih etmiştim ama,sanırım artık ona gitmem.bugün saglık ocagı idrar tahlili ve kan tahlili yaptı,şeker,kolestrol hersey yolunda,ancak protein eser cıktı tuzu kes dediler,daha iyi blgi verdiler,hormon testide yaptılar onların sonucu cuma cıkacak,saglık ocagının bunları yaptıgını bilmiyordm,doktor bana hiç birsey demedi hatta gidebilirsn dediğinde folic asid vermeyecekmsinz diye sordum yazayım dedi,ablamdan bili,yorm folic asidin ilk aydan önemli oldugunu,öyle işte...

kesinlikle değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…