- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
kesinlikle değiştir
yok canım değerler çok çabuk yükseliyor ama sen 7. haftanda git o zamana kadarda araştır iyibir doktor bul kendine hangi şehirdesin canım
şuan bendede acayip korku var ya dış gebelikse ya sorun varda diye ya düşük yaparsam diye,her wcye girdiğimde çamaşırıma bakıyorm acaba düşük yaparmıyım diye ve aglamak geliyor içimden sürekli normalmi bunlar?
aydın nazillideyim.tek bir özel hastane var zaten..cuma günü saglık ocagından cıkacak beta hcg gene yaptırdm zaten 1500de görünüyorsa, yükselme durumuna göre gideyim en iyiyse,umarım hemen yükselir yoksa kese olustumu oluşmadımı dış gebelikmi falan düşünmek kafayı yiyicem..
selam kizlar :) ya burada okudugum kadariyla neden bu alttan muayene ye ön yargili davraniyorsunuz. onun bir zarari olsa doktorlar zaten uygulamazlar, alttan muayene ile bebegin kalp atislari yada kesesi daha iyi ve zamanda görulebiliyor. dusuk falan yapmaz cok afedersiniz ama esinizle beraber olmuyormusunuz hic? yani kafanizi takmayin hic bir sey olmaz
merhabalar!bende 5hafta 5günlük hamileyim.cumartesi öğrendk.ancak dr ultrasonla göremeyiz alttan muayne istedi bende istemiyorum dedim.çevremdekiler düşük tehlikesi olabiliyor yaptırma demişti.şimdi de korkuyorum acaba sorun varmıdr dış gebelik falan olabilirmi diye içim hiç rahat değil[/QU
merhaba canim, kafani hic takma bende öyle dusunuyordum ve ben hala görmedim 7 haftaligiz. yurtdisindayim ve burada sadece 1 kez ultrasonla bakiyorlar o da hamileligin ortalarinda:) cok endilenme ve bence alttan muayneyi yaptirabilirsin, korkma hic. hem icin rahat eder.
dış gebelik kan testi ile kanıtlanmıyormuş ki öyle dedi dr,ultrasonda kese görünmezse ancak öyle biliniyormuş.e daha ultrasondada görünmezmiş ,alttan muayne dışında,napsam bilmiyorm bekleyecegm sanırım.evet cok takıyorm kafaya,nasıl gececek zaman bilmiyorm
kesinlikle katılıyorum sadece stresi fazla diye yargılıyorum çünkü kesenin ultrasında görünmesi gerekirmiş bu yüzden hep bir panik vardır zaten bu korkma meseleside büyüklerden kaynaklanıyo benimde kayınvalidem alttan olmaz düşük olur demişti ama çok mantıksız o zaman 9 ay kocalardan uzak durmak lazım
kesinlikle katılıyorum sadece stresi fazla diye yargılıyorum çünkü kesenin ultrasında görünmesi gerekirmiş bu yüzden hep bir panik vardır zaten bu korkma meseleside büyüklerden kaynaklanıyo benimde kayınvalidem alttan olmaz düşük olur demişti ama çok mantıksız o zaman 9 ay kocalardan uzak durmak lazım
ben 22 yasindayim esim 31 yasinda
aaaa nerdeyse aynıyız benimde eşim 30 yaşında bende 22:13:
evet vallaonlarin artik baba olma zamani gelmisti dimi ama
zaten o yüzden bu kadar erken oldu yoksa ben daha çok kaçardım
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. 3 şubatta transfer yapıldı ve 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu, hesaplaması nasıl yapılıyor kaç haftalık hamileyim???? yardım edermisiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?