5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

selam kizlar :) ya burada okudugum kadariyla neden bu alttan muayene ye ön yargili davraniyorsunuz. onun bir zarari olsa doktorlar zaten uygulamazlar, alttan muayene ile bebegin kalp atislari yada kesesi daha iyi ve zamanda görulebiliyor. dusuk falan yapmaz cok afedersiniz ama esinizle beraber olmuyormusunuz hic? yani kafanizi takmayin hic bir sey olmaz

yok canım değerler çok çabuk yükseliyor ama sen 7. haftanda git o zamana kadarda araştır iyibir doktor bul kendine hangi şehirdesin canım

aydın nazillideyim.tek bir özel hastane var zaten..cuma günü saglık ocagından cıkacak beta hcg gene yaptırdm zaten 1500de görünüyorsa, yükselme durumuna göre gideyim en iyiyse,umarım hemen yükselir yoksa kese olustumu oluşmadımı dış gebelikmi falan düşünmek kafayı yiyicem..

çok stres yapıyorsun ve bu çok tehlikeli Allaha emanet yavrunu sen kendini istediğin kadar parala olacak olanın önüne geçemezsin Allah bebeğini bağışlar korkma ama stres çok kötü şeylere sebep olabilir canım biraz rahatla aklını dağıt hep bunu düşünürsen dağılırsın hem neden dış gebelik olsun ki yarın git kan testi yaptır için rahat etsin bu kadar basit

kendini stresten uzak tut daha neleri var önce kese sonra kalp atışı sonra tarama tesleri sonra bebeğin kilosu sağlığı her ay merak içinde beklicez gepsindede böyle yer bitirirsen kendini olmaz

dış gebelik kan testi ile kanıtlanmıyormuş ki öyle dedi dr,ultrasonda kese görünmezse ancak öyle biliniyormuş.e daha ultrasondada görünmezmiş ,alttan muayne dışında,napsam bilmiyorm bekleyecegm sanırım.evet cok takıyorm kafaya,nasıl gececek zaman bilmiyorm

kesinlikle katılıyorum sadece stresi fazla diye yargılıyorum çünkü kesenin ultrasında görünmesi gerekirmiş bu yüzden hep bir panik vardır zaten bu korkma meseleside büyüklerden kaynaklanıyo benimde kayınvalidem alttan olmaz düşük olur demişti ama çok mantıksız o zaman 9 ay kocalardan uzak durmak lazım

canım değerlerin yükseliyorsa bir tehlike yok diye biiyorum ben

heheh kayinvalidelerimizin zamaninda ultrason mu varmis nerden biliyolar dusecek diye dimi ama doktorlarimizi dinlemeliyiz hanimlar, bu surec cok hassas ve herkesin söylediklerinden etkilenebiliriz, bu yuzden duymicaz kimseyi

Biz burada normal ultrasonu denemeden alttan bakma olayını eleştiriyoruz. Tabi ki.. Normal yolla gözükmezse alttan bakılır.

tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. 3 şubatta transfer yapıldı ve 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu, hesaplaması nasıl yapılıyor kaç haftalık hamileyim???? yardım edermisiniz ???

canim merhaba valla normal olarak sat tarihinden bugune kadar sayiyorsun öyle hesaplaniyor internette falan otomatik hesaplayicilar var, ama senin durumun hakkinda hic bir bilgim yok canim benim kusura bakma bilemedim ki nasil hesaplanir:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…