- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
kızlar kasık ve bel ağrılarınız var mı bugun bazen şiddetti bazen hafif ama çok kısa süren ağrılar normal mi
:44:
normal canım,belim agrıyor.sırtımda kemikler kıt kıt kıtlıyor.
folik asitmi kullanmya başladın bende..
ben nerdeyse 2.5 aydır kullanıyorum cnm gecen haftada doktor vitamin verdi ona başladım
kızlar kasık ve bel ağrılarınız var mı bugun bazen şiddetti bazen hafif ama çok kısa süren ağrılar normal mi
:44:[/QU
normal canım bende 6 haftalık hamileyim ve arada kasıkm agrım bel agrıl oluyor az az gelip geciyor bagzen bi gün olmuyor bi gün oluyor degişiyor yani hayırlısı olsun bebegin bu aradaa:))
çok berbatım kılzar ben işten gelirken arabanın camlarını açtırdım midem bulanıyorrrrrrrrrrrrr
:44:[/QU
normal canım bende 6 haftalık hamileyim ve arada kasıkm agrım bel agrıl oluyor az az gelip geciyor bagzen bi gün olmuyor bi gün oluyor degişiyor yani hayırlısı olsun bebegin bu aradaa:))
teşekkürler arkadaşım seninde bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin
merhaba annelerrr
bende 5 haftalık hamileyim
haftaya gidip kalp atısını duycaz
cok heyecanlıyım :):)
sag salım kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi
bende bi hayırlısıyla 2.5 aya bir ulaşayım kullanırım herhalde verir doktorum:)
kızlar bende 5. haftamdayım sizde belirtiler varmı bende pek bişey yok olmaması normalmi
ayni sekilde canim bende de hic bir belirti yok aserme mide bulantisi falan, hatta bazen inanamiyorum hamilemiyim diye
tek belirtim uyku hali cok var ve göguslerim baya dolgunlasti. bende sordum herkese normal hatta ne rahatsin ne guzel diyorlar.
normalmis yani .
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun öncelikle.sizden bir ricam var,
adete 1 hafta kala ne gibi belirtileriniz oldu yazarsanız çok sevinirim.benimde adete 1 haftam var ama bende adet öncesi olan gerginlik var bide canım çok tatlı çekiyor bunlar adet belirtisi sanırım.sizdede böyle belirtiler oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?