5 haftalık hamişler buyrun duygularımızı paylaşalım. :):):)

merhaba annelerrr
bende 5 haftalık hamileyim
haftaya gidip kalp atısını duycaz
cok heyecanlıyım :):)
sag salım kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi

merhaba annelerrr
bende 5 haftalık hamileyim
haftaya gidip kalp atısını duycaz
cok heyecanlıyım :):)
sag salım kucagımıza alırız inşallah bebeklerimizi

merhaba canım hayırlı olsun bebeğin haftaya duyulur mu kalp atışları 7 8 haftada duyulur dıyolar ki benim doktorum 2 hafta sonraya gün verdi bende 5+5 oldum bugün

kızlar bende folik asit kullanmıştım ama hamile kalmadan 2 hafta önce falan bırakmıştım kullanmayı doktorum bana elevit pronatal verdi vitamin ve demir için kullanan var mı aranızda

selam kizlar nasilsiniz. dun doktora gittim bebisi görurum diye ama ben yurtdisinda yasiyorum 9 haftalikken gel o zaman bakicaz dedi, buralarda istedigin zaman bakmiyorlar 6 haftaligim suan , daha tanisamadim yani mercimekle...

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun öncelikle.sizden bir ricam var,
adete 1 hafta kala ne gibi belirtileriniz oldu yazarsanız çok sevinirim.benimde adete 1 haftam var ama bende adet öncesi olan gerginlik var bide canım çok tatlı çekiyor bunlar adet belirtisi sanırım.sizdede böyle belirtiler oldumu

kızlar bende 5. haftamdayım sizde belirtiler varmı bende pek bişey yok olmaması normalmi

ayni sekilde canim bende de hic bir belirti yok aserme mide bulantisi falan, hatta bazen inanamiyorum hamilemiyim diye
tek belirtim uyku hali cok var ve göguslerim baya dolgunlasti. bende sordum herkese normal hatta ne rahatsin ne guzel diyorlar.
normalmis yani .

Kızlar biz şuan 6+6 dayız,geçen hafta benim de herhangi bir belirtim yoktu,fakat 6. haftaya girmemle beraber mide bulantıları,tiksinme gibi belirtiler başladı,hatta şuan hangi yemek olursa olsun yemek istemiyorum..yine de çok şükür meyve,süt,fındık,ceviz,yumurta filan yemeye çalışıyorum,Rabbim hepimize yavrularını sağlıkla,sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş..

cnm benimde göğüslerim çok acıyor ve dolgunlaştı uyku hali bendede var bide ara ara kasıklarıma ve belime ağrı giriyor normalmi acaba bunlar bazıları diyor şimdiye kadar mide bulantın başlaması lazımdı falan bende korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba

cnm ben klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.iğneden beri kasığımda devamlı ağrılarım oluyordu bide adetime 1 hafta felan kala adet öncesi göğüslerim ağrırdı.bu kez uçları acıdı bide midemde yanma vardı ben adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…