- Konu Sahibi Selvi Giray Korkmaz
-
kızlar slm bişey danışacagım size 6 haftalıga girdi gebeligim ve bugun çok baş dönmem var büyüyen rahimde kan basıncı arttıgı için baş dönmesi yapıyormuş bu durumla karşılaşan varmı acabaa(
cnm benimde göğüslerim çok acıyor ve dolgunlaştı uyku hali bendede var bide ara ara kasıklarıma ve belime ağrı giriyor normalmi acaba bunlar bazıları diyor şimdiye kadar mide bulantın başlaması lazımdı falan bende korkuyorum ters giden bişeylermi var acaba
baş dönmesi çokmu oluyor bende çok az oluyor normal a kendini aç bırakmamaya bak.tuzlu kraker ye boşluklarda..
folik asit kullanıyormusun sen..ben bıraktım bir hafta kullandım.içmek isemiyorum ya..eskiden ilaç mı vardı ne biliyim kafam karışık:44:
slm kızlar.inş hepiniz sağllıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.
şu midesi bulanmayan arkadaşlara bi cevabım var.kimilerin bulanır, kimilerin bulanmaz.benim kızımda hiç bulanmadı.ve ben o kadar iyi beslendimki. toplamda 11 kiloyla doğuma girdim. kızım 4 kilo doğdu.ve çok sağlıklı bir bebeklik geçirdi.ben ceviz badem yumurta süt yoğurt bolca tüketmiştim.midem bulanmadığı için bebeğimi çok iyi beslemiştim.sadece balık kokusundan tiksinmiştim o zaman.zaten doğumdan 10 gün sonra dr a kontrole gittiğimde yine 54 kiloya düşmüştüm.yani mideniz bulanmıyorsa bu sizin için avantaj.eksiklik değil.
ilk aylarınızı çok iyi değerlendirin.bebeğin beyin ve sinir sistemi ilk aylarda oluşuyor unutmayın ki.
folik asite gelince kullanmanızı tavsiye ederim.benim kızım doğduğunda kuyruk sokumunda bi delik vardı.doğumsal. iyiki kullanmışım.belki bebeğimin omurga sisteminde sorun olabilirdi kullanmasaydım.ayrıca down sendromu riskinide azalttığı bil,iniyor...
hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.
benimde bat 8 mart. ama şimdiden karnım ağrıyor.adet sancısı gibi. erken belki ama , inş bi sorun yoktur.
yok dün biraz oldu bugun iyiyim yok bas dönmem mide bulantılarım baslamadı daha igrenmiyorum bilşşeyden daha :))
folik asite tekrar devam ediyorum.birkaç birşeyler okudum tırsdım.:) bende iştah olmuyor bu hap açıyormuş iştahı..
bende tatlıları tüketmiyorum pek.çikolata,baklava ,şeker tiksindim gibi birşey ama ekşileri yiyorum..turşu..ekşi jelibo:)) gibi.ama tatlılara bögg oluyorum.
polypoly dow sendromu ne canım???
ya kızlar bende 5.haftama girdim ve acayip yemek yiyorum hiçbirşeyden tiksinmiyorum ne yesem de bebişime yarasa diye diye şimdiden iki kilo almışımne kadar hassasız hele de ilk bebek se ALLAH IM hapşursam öksürsem eğilsem azıcık bir ağrım olsa bişey mi oldu ne oldu delirecem ALLAH hepimizin bebişlerini korusun bimze dua edelim inş.9 ay sonra kolaylıkla doğurup sağlıkla kucağımıza alalım sanki bu 9 ay hiç geçmeyecek karnım hiç şişmeyecek gibi geliyor hiç hamile gibi hissetmiyorum neyse haftaya bulantılar başlar azıcık moda girerim heralde
ya kızlar bende 5.haftama girdim ve acayip yemek yiyorum hiçbirşeyden tiksinmiyorum ne yesem de bebişime yarasa diye diye şimdiden iki kilo almışımne kadar hassasız hele de ilk bebek se ALLAH IM hapşursam öksürsem eğilsem azıcık bir ağrım olsa bişey mi oldu ne oldu delirecem ALLAH hepimizin bebişlerini korusun bimze dua edelim inş.9 ay sonra kolaylıkla doğurup sağlıkla kucağımıza alalım sanki bu 9 ay hiç geçmeyecek karnım hiç şişmeyecek gibi geliyor hiç hamile gibi hissetmiyorum neyse haftaya bulantılar başlar azıcık moda girerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?