5 haziran 2025 çatlatma iğnesi olanlar beraber süreci takip edelim

Elf46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
90
12
3
24
Merhaba ben 5 haziranda gonopetyl çatlatma iğnesinden 2 tane vuruldum. Süreci bekliyorum. Yarın kontrolüm var fakat bişey sormak istiyorum. Mesela iğneyi vuruldum ve bir kaç gün kasıklarımda ağrı oldu fakat geçmişti. Bugün gene başladı bu iyi bir şeymi? Yarın 15.günüm evde test yapmadm. Hani bu süreci geçirip hamile kalanlar varmı ve böyle kasık ağrısı olanlar varsa bakabilirmi?

Sonuç nedir canım

Ben de 2 temmuzda ilk çatlatma iğnemi vuruldum. Gonapeptyl.
Yarın kan vermemi söylemişti doktorum. Hiçbir belirti hissetmedim. Acaba işe yarar bir iğne değil mi ki??

Ben de 2 temmuzda ilk çatlatma iğnemi vuruldum. Gonapeptyl.
Yarın kan vermemi söylemişti doktorum. Hiçbir belirti hissetmedim. Acaba işe yarar bir iğne değil mi ki??
ay ben de 11 temmuzda vuruldum iğnemi akşam 20:30 gibi bugün o kadar ağrım var ki kasıklarım çok ağrıyor iğnenin etkisi sanırım

ay ben de 11 temmuzda vuruldum iğnemi akşam 20:30 gibi bugün o kadar ağrım var ki kasıklarım çok ağrıyor iğnenin etkisi sanırım
İlk bir iki gün hafif bir dolgunluk hissettim bir da kafam leyla gibiydi başka birşey yoktu bende. Herhangi bir problem var mı sizde? Bende sözde herşey normal doktor kontrollü şekilde çatlatma olsun diye önerdi ilişki saati falan verdi değerlendirdik ama öyle pek bir etkisi olmadı diğer arkadaşların anlattığı gibi. Başka bir yazıda yazmıştım acaba yeteri kadar etkili değil mi diye. Dün araştırdım yumurtaları eşit şekilde büyütüp aynı anda toplayabilmek için kullanılıyormuş. Beta Hcg içermiyormuş.

14 temmuzda kan ver demişti. Kan vereceğim bugün inşallah işe yaramıştır.
Size bir zaman verdi mi doktor bunun için?
Benim pcos var promester iğne ile regl gördürüldüm ve reglimin 3. Günü Klomen hapa basladım. Günde 2 kez içtim ve 5 günde hap bitti. Hap bitince 4 gün sonra gel dedi gittim sağ yumurtalığımda 1 yumurta 20 mm ulaşmış ve o gün ovitrelle ya da gonapeptyl hangisini bulursan ol dedi ovitrelle çok zor bulunuyor ben de gonapeptyl buldum oldum.10-13 gün sonra kan tahlili ver dedi bana da

İnşallah işe yarar siz de güzel haberler alırsınız benim gonapeptylden sonraki 12. Günüm bata 5gün var biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum. Bu iğnenin içinde hcg yokmuş o yüzden yalancı pozitif durumu da olmaz sizin de aklınızda olsun

Doktorunuzun muadil olarak gonapeptyle onay vermesine sevindim gerçekten dün araştırırken baya bir moralim bozulmuştu. Bir de yan etkilerini okudukça boşuna mı vuruldum ki demiştim.

İnsallah yarar güzel haberler alalım ya Ya gerçekten yok muymuş içinde beta hcg bugün 4. Gün iğnenin aşırı sabırsızım

Merhaba,
Sonucunuz çıktı mı?
Benim de bu ay Ovitrelle vurulduğum 3. ay
Bu ay Femara ile 2 yumurtam büyüdü
Çatlamayı her gün ultrasonla kontrol ettirdim
10 Temmuz’da öğlen yumurtalar duruyordu
11 Temmuz’da sabah ikisi de yoktu o yüzden yumurtalarım ya 10 Temmuz akşamı ya da 11 Temmuz sabahı çatladı
Regl olmazsan 28 Temmuz’da kan ver dedi doktorum
Onu bekliyorum
İnşallah bu ay hepimiz pozitif görürüz

Henüz çıkmadı ya sabahtan beri bakıyorum. Her seferinde yüreğim ağzımda resmen. sonucu yazarım buraya. Yarın tatil umarım çarşamba gününe sarkmaz laboratuvar sonuçları yumurtaların çatlamasından sonra biz de çatlıyoruz

Ay çıktı mı çıktı mııııı

Ay çıktı mı çıktı mııııı
E nabızdan bakıyorum her seferinde küt küt atıyor kalbim ama henüz herhangi bir sonuç yok neden bu kadar uzadı anlamadım. Aklımı kaçırcam he kesin yarın tatil diye çarşambaya kalmıştır ya nasıl duracağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…