Evet 5 kez düşük yaptım 6.kez hamile kaldığımda yine kanama oluyodum bu defa da kaybedeceğimi sanmıştım ama rabbim bağışladı çok şükür şu an kızım kollarımda.neden mi bu mesajı yazıyorum çünkü yaşadıklarınızı belki fazlasıyla yaşamış biri olarak ne olur umudunuzu yitirmeyin diye paylaşıyorum.okadar yıkım yaşadım ki...rabbim nasip etti.3.düşükten sonra bütün araştırmalarım yapıldı ama herşey normal çıktı deneyin tutana kadar denildi her defasında daha az umutla denedik.6 .gebeliğim de kanamayla başladı ama bu defa olacak dedim sürekli kendi kendime bunu tekrar ettim rabbim ne olur bu defa onu bana emanet et bana bağışla diye sürekli dua ettim.ve hala düşük yapanlaradır dualarım.hep internette benim kadar düşük yapmış var mı diye çok araştırdım bulsaydım belki bana teselli olacaktı ama hep 3 düşük yapanlar vardı sadece benim sanıyodum ve de bir daha çocuk sahibi olamayacağım hepsi düşük olacak sandım.ama yüce yaradan istedikten sonra o kanın içinde hamileliğim sürdü ve daha sonra yavrumu kucakladım.
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son düşük olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...
sağol arkadaşım bu iyi geldi bana gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor yaşadıklarından dolayı.sen iyi dayanmışsın ben 2 düşük yaptım ona rağmen psikolojim bozuldu Allah kimseye bir daha yaşatmasın bunu.Bu arada sen kanı sulandırıcı iğne hap falan kullanmışmıydın
Slm kader ortagım yasayabılır ancak acısını rabbım sabrının meyvesını vermıs sonunda bızede nasıp olur ınsallah su anda yatagımda yazıyorum cunku kese gozukmesıne ragmen bu sefer dıs gebelık omus bende anlamadım laparaskopi yapıldı acılen artık dedıgın gıbı su an neyapacagımı nerden baslayacagımızı bılmıyoruz cunku herhangı bır problem bulunamadı seını gıbı banada denemeken baska carenız yok dedıler rabbım dıgerını kucagıma almak nasıp etsın hıc bebegım olmayacagını hıısedıyorum bı an rabbım yardımcımız olsun....dua ve sabırla yola devam.......
merhabalar.ben yeni katıldım.genç bir anne adayıyım.bende bir düşük yaşadım.toxoplazmadan.o kürtaj acısını hala unutamıyorum.birde sağolsun doktor içimde parça unuttu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.2haftada iki defa o iğrenç acıyı yaşadım.cesaretimi toplayıp tekrar hamile kaldım.tadı damağımda kaldı çünkü.şuan 16 haftalık hamileyim.düşük tehlikesi geçirdim çok şükür düşmedi.ama çok korkuyorum bişiy olcak diye.allah sabır versin çok zor.
nisacım Allah senden razı olsun.. ne olur dualarını eksik etme.. Rabbim meleğini korusun uzun ve sağlıklı ömurler versin canım..
benimde 6 duşuğum oldu.. tum araştırmalar yapıldı ama tıpkı seninki gibi hiçbir sebeb bulunamadı... bende umutsuzluk için hiçbir sebeb bulamıyorum... biliyorum bir gun bende cennet kokuluma kavuşacağım
Bu yazın şu anda bana öylesine büyük bir umut olduki sana nasıl teşekkür etsem bilemedim...
Allah bebeğinizi analı babalı büyütmenizi nasip etsin...
Bende 3 kez düşük yaşadımŞu sıralar tekrar bebek düşünmeye başladık ama inan umutlarım yavaş yavaş yitiriyorum... İnşallah Allahım bizlerede nasip eyler hayırlı sağlıklı evlatlar...
Sağlıcakla kal.......
arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin evladını sağ salim kucağına almasını diliyorum. benim ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu, 3ay sonra tekrar hamile kaldım yine 7 haftalıkken kalbi durdu ve aldılar. 2. bebeğimde asprin ve progestan kullandım. benimle aynı tecrübelereri yaşayan varsa nasıl bir tedavi yada araştırma yoluna gidiliyor bilgi verebilirseniz sevinirim herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
hamile kalır kalmaz kullanmaya başladım hergün 1 iğne oluyodum.tabi diğerlerinde de düşük önleyici haplar kullandım ama olmadı.sabır ve nasip işte rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?