evet drlar pgtyi oneriyor 33 yasindayim 3 kurtaj 2 normal dusuk var
slm arkadaşlar, benim iki tane kızım varallah bağışlasın cümlemizinkiyle birlikte , 21 yaşında anneydim , sonra 23 yaşında yine anne oldum, şimdi 38 yaşındayım, kızlarım büyüdü, yalnız kalınca bir kez daha bebek yapmaya karar verdim kızım Elif Cemrem 8. ayında sancılarım başladı, doktora gittim normal doğum başlamış dedi ama kalp atışı yok dedi ve ölü olarak doğum yaptım, 2,5 kilo ağırlığında bir kızım vardı ama ölüydü ultrasonda ki görüntülerini hiç unutmuyorum resmen takla atıyordu göbek bağını dolaştırmış hemde 4 kere aradan 5 yıl geçti adetim iki gün gecikti sonra adet oldum ama çok farklıydı ağrılı ve rengi koyuydu dr a gittim hamile olabilirmisin dedi yok dedim iki gün gecikti ama oldum ultrasona aldı 4 haftalık bir bebek dedi hem üzüldüm hem sevindim çünkü düşük yapıyordum , düşük önleyici vurdu ve rapor verdi zira çalışıyorum evde yattım her gün ilaçlarımı aldım haftaya kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışı yok dedi kanamam daha da artmıştı zaten, hemen kürtaj etti, ki bu hamileliğimi bilinç li olmadı, evet bebek istiyordum ama ölen bebiğimin psikolojisini atamamıştım o hastane odasını, yanımda yatan kadının bebeğine nasıl sevgiyle sarıldığını benim bebeğimin toprakta yattığını düşündükçe çıldırıyordum zor bir süreç ti arkasından bu ikinci böyle süpriz yaptı bana ama oda gitti derken bebek yapmiycam artık dedim, taki 22 Kasım daki son adetime kadar eşimin ısrarı üzerine iki gece korunmadım ve o iki gece içerisinde yeniden hamile kaldım , Allahım ne büyük süprizdi bize , 13 haftalık oldu bebişim ikili tarama testi çok güzel geldi gelişimi harika derken iki kızdan sonra birde oğlan demezmi dr düşüklerimi söyledim korkma bunda iyi gidiyorsun yok birşeyin dedi ama ilaç vermedi sadece folik asit yani ne düşük önleyici ne kan sulandırıcı nede başka bir şey , sonra üçlü tarama testi için gittim 16+4 dü yani 17. haftasındaydı ondan bir hafta önce ultrasona yine girmiştim, çünkü korkuyordum yine aynı şeyleri yaşarım diye öyle güzeldiki ayaklarını birbirine değdiriyor poposunu dönüyor du ;( sonra üçlü tarama testinin olduğu gün 17.haftasında muayene saatimi beklerken karşımda oturan kadın 1,5 aylık hamileydi ve ağrısı olduğu için gelmişti düşük riskim varmı deyip ağlıyordu onu teselli ediyordum ki sıra bana geldi, içeriye girdim ultrasona aldı ve kötü son kalp atışı yok apar topar yatırıldım, fitil verildi doğum yaptım 140 grm 15 cm lik oğlan patalojiye gitti sonuç hiç bir şey yok, yani bu gün 28. Ağustos 2012 de doğum yapacaktım bu gün kucağıma alacaktım , öyle üzgünüm ki , Allahım sabrını veriyor vermesinde gece olup yalnız kalınca niye göz yaşlarım akıyor neden içim halen daha acıyor hangisine üzüleyim, kızlarımın karşısında morali bozuk anneyemi, kaybettiğim 3 kuzumamı sadece yazmak istedim ağlıyorum iş yerindeyim Allah sabır versin ne diyim ki , nasibim mi yok, yoksa dr ların bilgisizliğimi bilmiyorum ama sadece YARADANIM SABRINI VER diyorum
insaallah biz ve bizim gibi bebegini kaybedenler sonumuz nisa 77 gibi olur ve yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza almamiz nasip olur.cünkü bende 4 tane bebek kaybettim 5. kucagima alirim insaallah.
bende biri 7 haftalık biri 11 haftalık 2 düşük yasadım, sonra sulandırıcı iğnelerle hamilelikle 9 ayı gördüm cok sükür doğuma gittim güle oynaya ama mezarım oldu o hastane canımı aldılar ordan ölü doğum yaptım 2 ay önce sizi cok iyi anlıyorum off off nasıl gececek bunlar hiç bilmiyorum
hiç bir şeyin tadı tuzu yok , yüreğinin acısını bizler biliriz, sabır sadece Allahım büyük acı göstermesinbende biri 7 haftalık biri 11 haftalık 2 düşük yasadım, sonra sulandırıcı iğnelerle hamilelikle 9 ayı gördüm cok sükür doğuma gittim güle oynaya ama mezarım oldu o hastane canımı aldılar ordan ölü doğum yaptım 2 ay önce sizi cok iyi anlıyorum off off nasıl gececek bunlar hiç bilmiyorum
of ağlamak istemiyorumarkadaşım doğum yaptı bu gün nasıl arayacağım bilmiyorum beraber doğum yapacaktık neler hayal etmiştim, ne oldu, eve gidip bağıra bağra ağlamak istiyorummmmmmmmmmmmm niye ben diye , bu kaçıncı diye, yüreğimi birisi sıkıyor sanki nefes alamıyorum, dünyadaki tüm hava bitmiş ve ben boğuluyorummm, neden kimseye anlatamıyoruz, ama kızlar bir şey diyimmi yine şükür etmek var benim bir arkadaş oğlunu 24 yaşında kaybetti düşünebiliyormusunu 24 yıl büyüt öyle çok severdiki oğlunu anlatıp dururdu bana bana kızıyor, yüzünü görmedin büyütmedin ağlama diye ama elimde değil benimki de acı, ayakta durmalıyız, kızlarım kızıyor bana anne senin çocukların var yapma diye ama hepsinin yeri ayrı be acımız yeniii taze kabuk bağlamadı atlacağız, Allah başka acı vermesin, sizleri seviyorummm ve öyle iyi anlıyorum ki , çocuklarım var evet büyüttüm, doğurdum , emzirdim ama dedim ya hepsinin tadıda ayrı acısı da sağlıkla kalın
Cok üzüldüm inan Allah sabir versin lütfen msj alirsn cevap yaz yada seni taniyAn birileri varsa yazsin ne oluren son 2009 da yorum yapmistim. 5 dusukten sonra 6.ciya hamileydin o an itibariyle ve 15 haftalikken onuda kaybettimtoplam 6 dusugum var yani. ben pko hastasiyim ve prolaktin hormonum yukseliyor birde b12 vitaminim eksin eksik degil vucudumda hiç kalmamis:-'( kan pihtilasma testi yapildi normal cikti. bilmiyorum bu hormon bozuklugundanmi ileri geliyor ne ben anladim ne dr lar 2000 yilinda buyana 11 yildir ugrasiyrum:-( sizce bu anlattiklarim etkenmi dusuge bilgisi olan varsa yazsin rabbim yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?