hamile kalır kalmaz kullanmaya başladım hergün 1 iğne oluyodum.tabi diğerlerinde de düşük önleyici haplar kullandım ama olmadı.sabır ve nasip işte rabbim herkese nasip etsin
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 3 düşük yaşadım 1.si adetim kesilmeyince dr.gittim hamile olduğumu söyledi ve bozulmuş bir gebelik dedi diane35 ile rahimdeki kist olmuş parçanın erimesini sağladı 2.si 10 haftalıktı ama 8 haftalık gibiydi ve kalbi durdu kürtaj oldum 3.sü 25 haftalıktı 6 ocak'ta erken doğumla kaybettim.genetiğe verildi bebek ve bir sorun yok denildi.şimdi bana önerilen bir dahaki hamilelikte 3.ay serklaj yapılacak ve 1.aydan itibaren clexane+aspirin+progestan dedi dr.tabii 6 ay düşünme dedi dr ama ben çok korkuyorum bu sene olmaz gibi bende herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. sağlıkla kalın arkadaşlararkadaşlar merhaba öncelikle herkesin evladını sağ salim kucağına almasını diliyorum. benim ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu, 3ay sonra tekrar hamile kaldım yine 7 haftalıkken kalbi durdu ve aldılar. 2. bebeğimde asprin ve progestan kullandım. benimle aynı tecrübelereri yaşayan varsa nasıl bir tedavi yada araştırma yoluna gidiliyor bilgi verebilirseniz sevinirim herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
mrb arkadaşlar bende 3defa düşük yaşadım protein s , c ve daha hatırlamadığım birkaç test yapıldı normal denildi . yaş 35 bir oğlum var ve ben çok yoruldum . sizce artık pes etmelimiyim.
merhaba arkadaşım.inşallah bizde senin kadar şanşlı oluruz.benimde 5 kez hayal kırıklığı ile sonuçlandı.ilk 3 düşüğümde kalp atışı duyulmadı.son ikisinde kan sulandırıcı iğne kullandım.kalp atışlarını duyduk ancak 8 haftalıkken kalp atışları durdu.doktorum yapılabilecek herşeyi denedik diyor.başka bir sebep bulunamıyor.sen hangi doktora gittin.ben eskişehir de tıp fak bir prof a gidiyorum.şimdi istanbul ve ankarada iyi bir doktor arıyorum.genetik sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum.ayrıca bizim gibi bu kadar çok düşük yapan kişi sayısı oldukça az.sonuca ulaşan arkadaşlar tedavileri hakkında tekrar bilgi vermiyorlar. çok teşekkür ederim bizi umutlandırdığın için.sende gebeliklerinin nasıl sonuçlandığını daha açık yazarsan sevinirim.bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar dilerimEvet 5 kez düşük yaptım 6.kez hamile kaldığımda yine kanama oluyodum bu defa da kaybedeceğimi sanmıştım ama rabbim bağışladı çok şükür şu an kızım kollarımda.neden mi bu mesajı yazıyorum çünkü yaşadıklarınızı belki fazlasıyla yaşamış biri olarak ne olur umudunuzu yitirmeyin diye paylaşıyorum.okadar yıkım yaşadım ki...rabbim nasip etti.3.düşükten sonra bütün araştırmalarım yapıldı ama herşey normal çıktı deneyin tutana kadar denildi her defasında daha az umutla denedik.6 .gebeliğim de kanamayla başladı ama bu defa olacak dedim sürekli kendi kendime bunu tekrar ettim rabbim ne olur bu defa onu bana emanet et bana bağışla diye sürekli dua ettim.ve hala düşük yapanlaradır dualarım.hep internette benim kadar düşük yapmış var mı diye çok araştırdım bulsaydım belki bana teselli olacaktı ama hep 3 düşük yapanlar vardı sadece benim sanıyodum ve de bir daha çocuk sahibi olamayacağım hepsi düşük olacak sandım.ama yüce yaradan istedikten sonra o kanın içinde hamileliğim sürdü ve daha sonra yavrumu kucakladım.
Dediğim gibi belki size birazcık olsun umut olur yaşadıklarım ne bileyim paylaşmak istedim.dilerim rabbimde yaşadığınız son düşük olur ve bundan sonraki hamileliğiniz sağlıklı our melekleriniz sizi bulur inşallahh...
herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 3 düşük yaşadım 1.si adetim kesilmeyince dr.gittim hamile olduğumu söyledi ve bozulmuş bir gebelik dedi diane35 ile rahimdeki kist olmuş parçanın erimesini sağladı 2.si 10 haftalıktı ama 8 haftalık gibiydi ve kalbi durdu kürtaj oldum 3.sü 25 haftalıktı 6 ocak'ta erken doğumla kaybettim.genetiğe verildi bebek ve bir sorun yok denildi.şimdi bana önerilen bir dahaki hamilelikte 3.ay serklaj yapılacak ve 1.aydan itibaren clexane+aspirin+progestan dedi dr.tabii 6 ay düşünme dedi dr ama ben çok korkuyorum bu sene olmaz gibi bende herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. sağlıkla kalın arkadaşlar
en son 2009 da yorum yapmistim. 5 dusukten sonra 6.ciya hamileydin o an itibariyle ve 15 haftalikken onuda kaybettimtoplam 6 dusugum var yani. ben pko hastasiyim ve prolaktin hormonum yukseliyor birde b12 vitaminim eksin eksik degil vucudumda hiç kalmamis:-'( kan pihtilasma testi yapildi normal cikti. bilmiyorum bu hormon bozuklugundanmi ileri geliyor ne ben anladim ne dr lar 2000 yilinda buyana 11 yildir ugrasiyrum:-( sizce bu anlattiklarim etkenmi dusuge bilgisi olan varsa yazsin rabbim yardimcimiz olsun.
arkadaslar bu konuya lutfen cevap yazı son durumunuz nedır haberdar edın bızı ben de 5 kez dusuk yaptım cok uzgunum cokkk((((( hepsı dogla yolla oldu ama sanırım artık pgt ıle tup bebek dusunmek zorundayız
doktorlar mı tavsiyee ediyorlar.. yaşın kaç.. kürtaj oldun mu? ben de 1 dış 2 düşük yaptım.. üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?