5 kez düşük yaptım ama 6.cısı...

hamile kalır kalmaz kullanmaya başladım hergün 1 iğne oluyodum.tabi diğerlerinde de düşük önleyici haplar kullandım ama olmadı.sabır ve nasip işte rabbim herkese nasip etsin

ben 2 düşük yaptım bir kızum var oda erken doğmuştu şimdi 4 yaşında.kızımdan sonra yine hamile kaldım 7.5 haftalıkken kalbi durdu.doktor kanda pıhtılaşma var dedi.hamile kaldıktan sonra iğne yapacaksın dedi 9 ay iğne yapacağım.allah sağlıklı bebekler versin hepimizede.amiiiinnnnn.....böyle şeyler yaşayanlar yazsın lütfen.hayat bir imtihan dünyası.allah hepimizede sabır versin.

herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım bende 3 düşük yaşadım 1.si adetim kesilmeyince dr.gittim hamile olduğumu söyledi ve bozulmuş bir gebelik dedi diane35 ile rahimdeki kist olmuş parçanın erimesini sağladı 2.si 10 haftalıktı ama 8 haftalık gibiydi ve kalbi durdu kürtaj oldum 3.sü 25 haftalıktı 6 ocak'ta erken doğumla kaybettim.genetiğe verildi bebek ve bir sorun yok denildi.şimdi bana önerilen bir dahaki hamilelikte 3.ay serklaj yapılacak ve 1.aydan itibaren clexane+aspirin+progestan dedi dr.tabii 6 ay düşünme dedi dr ama ben çok korkuyorum bu sene olmaz gibi bende herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. sağlıkla kalın arkadaşlar

mrb arkadaşlar bende 3defa düşük yaşadım protein s , c ve daha hatırlamadığım birkaç test yapıldı normal denildi . yaş 35 bir oğlum var ve ben çok yoruldum . sizce artık pes etmelimiyim.

mrb arkadaşlar bende 3defa düşük yaşadım protein s , c ve daha hatırlamadığım birkaç test yapıldı normal denildi . yaş 35 bir oğlum var ve ben çok yoruldum . sizce artık pes etmelimiyim.

Canım arkadaşım sakın pes etme yaşın daha genç oğlunu bu hayatta kardeşsiz bırakmaya hakkın yok denemeye devam etmelisin bence düşşe bile senede en az 3 kez dene hamile kalmaya çalış benimde 2 düşüğüm oldu daha 24 yaşındayım ama o kadar üzülüyorum ve acele ediyorum ki bir an önce bebeğim olsun diye neyse üzme kendini devam et :1hug:

merhaba arkadaşlar araanıza yeni katıldım bende 2 düşük yaptım ve doktorlar nedenini söylemediler son düşüğümün üstünden daha 2 hafta geçti bir an önce doktora gidip tedavi olmak neden düşüyor öğrenmek istiyorum aranızda tedaviye başlayıp yinede düşük yapan varmı ? düşüğün sebepleri neler olabiliyor? çok endişeliyim

bende üç kez düşük yaptım neden oluyor acaba.adetim 1,2 gün geçiyor düşüyor.test yapmasam anlamam bile.bilgisi olanlar varsa yazabilirmi.ne gibi testler yapılıyor acaba.

bende sızın gıbı tam 5 kez duşuk yaptım benımde hamılelığım kanamalı ve 3 ayı dodurmadan sonlanıyordu tabıkı bende sızın gıbı yılmadım takı kı 7,5 aylık bır erken doğum olayı yaşayana kadar bebışımızı kaybettık 1 hafta sonra bendede yapılan tum testler de sorun yok dıyorlar doktorlar sebebı bulunamayan duşuk dıyorlar genede rabbıme şukurler olsun evladımın yuzunu gördum nasıl bır bebek olduğunu gördüm 2,5 sene sonra şimdi tekrar doktor arayışına gırıp tekrar denemeye karar verdık benım rahmımde kasılma çok oluyordu ve ben normal yollardan gebe kalabıldığım için tüp bebek te yapmıyorlar sızden rıca etsem eğer ist.iseniz doktorunuzun adını ve son hamılelıkte kullandığınız ilaçlardan bahsedermısınız zahmet olmassa
allah meleğinizi bağışlasın tüm iyilik ve guzellikler görsun yaşamı boyunca

arkadaşlar size bi sorum var ben hamileydim dün düşük yaptım tabi daha yeniydi o yüzden hissetmedim önceden doktora gitiştik değer düşüktü doktor yükselmezse düşer demişti öylede oldu düştü benim sorum su ben düşük yaotım acaba birdahaki ay hamile kalabilirmiyim acaba cvplarınızı bekliyorum

nisa77 evet canim senin gibi 5 dusuk yasamis biri daha var ben:) yalniz degilsin bende 5 dusuk yaptim 15 haftalik su an yine hamileyim 12 haftalik senin yazin bana cok yuksek moral oldu tesekkurler . senin adinada cok sevindim bebegini gule gule buyut ins.

merhaba arkadaşım.inşallah bizde senin kadar şanşlı oluruz.benimde 5 kez hayal kırıklığı ile sonuçlandı.ilk 3 düşüğümde kalp atışı duyulmadı.son ikisinde kan sulandırıcı iğne kullandım.kalp atışlarını duyduk ancak 8 haftalıkken kalp atışları durdu.doktorum yapılabilecek herşeyi denedik diyor.başka bir sebep bulunamıyor.sen hangi doktora gittin.ben eskişehir de tıp fak bir prof a gidiyorum.şimdi istanbul ve ankarada iyi bir doktor arıyorum.genetik sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum.ayrıca bizim gibi bu kadar çok düşük yapan kişi sayısı oldukça az.sonuca ulaşan arkadaşlar tedavileri hakkında tekrar bilgi vermiyorlar. çok teşekkür ederim bizi umutlandırdığın için.sende gebeliklerinin nasıl sonuçlandığını daha açık yazarsan sevinirim.bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim

aynı senin durumundayım ben hem servikal yetmezlik var serklaj yapılıcak hem de pıhtılaşma var iğne olucamm kararsızım doğurmasammı?? ben de kızımdan önce 3 kızımdan sonra 2 bebeğimi kaybettim

en son 2009 da yorum yapmistim. 5 dusukten sonra 6.ciya hamileydin o an itibariyle ve 15 haftalikken onuda kaybettim toplam 6 dusugum var yani. ben pko hastasiyim ve prolaktin hormonum yukseliyor birde b12 vitaminim eksin eksik degil vucudumda hiç kalmamis:-'( kan pihtilasma testi yapildi normal cikti. bilmiyorum bu hormon bozuklugundanmi ileri geliyor ne ben anladim ne dr lar 2000 yilinda buyana 11 yildir ugrasiyrum:-( sizce bu anlattiklarim etkenmi dusuge bilgisi olan varsa yazsin rabbim yardimcimiz olsun.

canım bende 4 düşük yaptım bendede prolaktin yüksekliği var hamile kalmadan önce doktorum parlodel başlattı sürekli kullandım hamile kalınca kesti ama ilk defa o hamileliğimde kalp atışı almıştım ama bunun yanı sıra kan sulandırıcı iğne b12 vitamin ve daha bir sürü ilaç kullanıyordum ama malese 8 haftada kalp atışı durdu bende acaba prolaktin hormonundan mı diye aklıma geliyor sayfaları da okuyunca prolaktin yükserkliği olanların bu ilacı 3 ay kullandıklarını okuyunca iyicene kafam karıştı

bende arkadaşlara katılıyorum bizim gibi düşük yapıp sonuca ulaşan arkadaşlar bize tedavi yöntemlerini ve doktor isimlerini yazarlarsa bizlerde faydalanmış oluruz rabbim yardımcımız olsun

merhaba melek anneleri bende 6 düşük yaptım sonuncusu 1 ay önce yasadım allah ım inş bir daha evlat acısı yasatmaz inş ve hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz allahım inş herkese ve bizlere hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz inş allah a emanet olun melek anneleri

k

buradaki arkadaşlar hepiniz çocuk sahibi olabildiniz mi? Bu testler neler.. 1 dış gebelik 2 düşüğüm var ve bolca korkum var.. süreç sanki Allah ım korusun böyle işliyecek gibi.. umut verebilir misiniz?

arkadaslar bu konuya lutfen cevap yazı son durumunuz nedır haberdar edın bızı ben de 5 kez dusuk yaptım cok uzgunum cokkk((((( hepsı dogla yolla oldu ama sanırım artık pgt ıle tup bebek dusunmek zorundayız

arkadaslar bu konuya lutfen cevap yazı son durumunuz nedır haberdar edın bızı ben de 5 kez dusuk yaptım cok uzgunum cokkk((((( hepsı dogla yolla oldu ama sanırım artık pgt ıle tup bebek dusunmek zorundayız

doktorlar mı tavsiyee ediyorlar.. yaşın kaç.. kürtaj oldun mu? ben de 1 dış 2 düşük yaptım.. üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…