5 kez düşük yaptım ama 6.cısı...

Çok zor ben de üçüncü boş gebeliğimi yaşıyorum galiba bir de düşüğüm var (kalbi durduğundan).Dört kayıp ,Dört kürtaj.Dört hayal kırıklığı

Mrb canim durumunu okudum cok üzüldüm ben de 3 defa dusuk yaptim. Rahimde perde var dediler aldirdim.kanda pihtilasma var dediler igne kullandim.ama sonuc husran.seninkilerin sebebi ne?

Merhaba kizlar.yazilanlari tek tek okudum.benimle benzer seyler yaşamış kisilere deneyimlerimi aktarayim. Ben 3tane düşük yasadim. 3ü de kendiliginden oldu. Kurtaj olmadm.Ilki 5hafta 6gunluk idi. Ikincisi 7haftalikti ve sancili düştü. Kanama basladi ikisinde de ve sanciyla parcalar geldi.2.dusukten sonra bizi genetk bolumune yonlendirdiler.esimde sorun yoktu fakat benim heterezigot tasiyici gorundu.bu da az ihtimal de olsa kan sulandrci kullanmk demekti. Lakin zeynep kamildeki doktorlar bana gerej yok dedilee.vee bir sonraki gebeligi bekledim3. Gebeligimi cok erken öğrendim. Anladm gebe oldugumu ve test yaptim. Cizgi silikti

Ogrenir ogrenmez hastaneye kostum. Ama doktorlar ilac kullnmana gerek yok dediler. Zeynep kamili dinledigime pisman oldm.cunku tam adet gunumde kanama basladi.acile gittik ve rahim agzi acilmis gebelik sonlanmis dediler.3.kez duydum bu aciyi. Ve kizdim kendime. Arkadasm 2.dusukten sonra 3.de bebegini dunyaya kan sulandirici ile getirdi. Bana Uskudar Anadolu Hast Yesim Timuroglu nu onermisti. 3.gebeligimde gitmemistim. Pismanlik fayda etmiyor. 3.de de kurtaj olmadan atlattim. Ilk gebelikten 6ay sonra 2.si; 2.gebelikten 3ay sonra da 3.sune kaldim. Haziranda dusul yasadim. Suan agustos ve 4.ye hamileyim. Suan cokk yeni.belki bu da duser Allah bilir. Kaptirmiyorum kendimi

Bu gebeligi de cokk erken ogrendim
Artik 3kez deneyimleyince insan anliyor hamile oldugunu. Idrar testinde cok cok silik bir cizgi var.kanda beta hcg 37. Kusurlerde.ama adetime daha var, yani gunum gecmedi.ben geçyumurtlayan ve 35-40 gunde bir adet olan yapidayim. Degerler insallah bu yuzden dusuktur. Ogrenir ogrenmez yesim timuroglu nu cep tlf aradm. Gec olmasina ragmen ulastim. Bana hemen bi progestan ve bebe aspirini al ve aksamlari 1axet al dedi. Ayrica 1aydir kullandgm b12 ignelerimi de oluyorum zaten. Uzun zamandir da folik asit hapimi aliyorum, folbiolu. Suan bu yazdigm tüm ilaclari aliyorum. Ve kanda deger artarsa kan sulandirici igneye de baslayacagm. Allahtan tek arzum saglicakla kucagimza yavrularmzi almamz ve hayirli evlat olarak yetismeleri. 3. Gebeliksurseymis suan 18haftalik olacakmiss. Ama olsun uzulmekten ele fayda gecmiyo. Sabredip dua etmeli.

Bugündoktora gttgmde kese gorunmedi. Deger de bekledgmzden ddüşük. Kimbilir belki de dusecek. Bana progestani sabah aksam 2tane al dedi bugun. 200mg aliyorum. Ve bebe aspirinini 1defa gunde. Modern tipta her sey arastrildi. Genetik, jinekolog kardiyolog vb. Hicbiri su sıkıntı var demedi. Problem yokmus ve tümbu ilaclar ttedbir amacli imis. Ben suan iyi ve tanidik bi hocaya basvurdm . Dusuklere neden degisik varliklar da olablrmis. Bazi insanlar hemen nazar alir. Bu nedenle ben duaya ve Kuran in sifasina da siginiyo

Canim cok gecmis olsun. Dis gebelik mi seninki?ben de 3 dusuk yaptim suan 4. Gebelik ve cok sukur ilk defa bu haftalari gordum. Rabbim sabrini versin. Ben de üzerimde kork var diye ziyarete gittim. Muska verdiler kusak bağladım. Bir de gebeligi ogrenince kanamam vardi yine aile hekimim bazi tahliller istedi yaptirdim 6 tane hastaliga baktirdi bunlar kanda pihtilasma yapar dedi. Tifo cikti zaten 14 gun igne kullandim. Cok sukur kanamam gecti. Tabi simdi de bebegin esi rahme yakin yukari cikmasi icin dua ediyorum. Cok dua okudum bak zilhicce ayina girince ilk 10 gun kadir gecesine denk oluyo.o zaman bol dua et insaallah geri cevrilmez.

Bir umut belki okursunuz diye yazıyorum şu an.. Saat 04:30 ve ben 3.kez düşük yapiyorum. İşin içinden çıkamıyorum. Uzerime 3.kez yikilan bir binanin altındayım sanki.kalkamiyorum. Sanırım benim çocuğum olmayacak. Buna nasıl alisacagim çözemiyorum. Nefes alamiyorum.. Hic umudum kalmadi. Clexan+coraspin+folbiol kullanirken oldu. Daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum. Ölüyorum sanki.

Canim cok gecmis olsun...lutfen kendini umutsuzluga kaptirma. Bak ben de 3 kez dusuk yaptim. Ama cok sukur bu 4. Gebeligim ve 5 bucuk ayi gorduk. Rabbim saglikla kucagima almayi da nasip etsin. Bunda da hep kanamam vardi gunde 3 4 defa ped dolduracak kadar hem de. Her defasinda bu da dustu diye dr a gittum ama sukurler olsun ki tutundu. Yani her seyin bir zamani var. Allah en uygun zamanda dana da nasip edecektir. Tahlillerin nasil cikti bilmiyorum. Ben daha onceki mesajlarda hikayemi anlattim okursan belki yardimci olur.Hamile kaldigimi ogrendigim gibi kortizona basladim.8.haftaya kadar kullandim. Sen de tifona falan baktir. Cunku bebek henuz kucukken bu mikroplarla basedemiyor ve karninda oluyor malesef.... Allah yardimcin olsun.gercekten zor bi surec. 7marim en kisa zamanda toparlarsin kendini.

Benim de 3 dusugum var canim 4.hamileyim ve daha cok yeni daha rahme tutuanamadi bebegim kanamam da var yazdiklarini okuyunca cok umitlendim ama yok yine hayal kirikligi yasayacagimi biliyorum Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla nasip etsin bendd surekli dua ediyorum onu benden alma diye sende duani esirgeme bizden canim benim

Sakin umitsizlige kapilma. Bak benim de 4. Gebeligim ve bu gebeligim de hep kanamaliydi.

Ya Mubdi esmasini bolca okumani tavsiye ederim. Bir de Bedir Sahabelerinin ismini okuyarak dua et. Ben bu gebeligimde en cok bunlara sigindim. Hamdolsun bugunleri gordum.

Kanamanin olmasi seni korkutmasin. Rizki varsa tutunacaktir. Bol bol su ic en az 3 lt ve dinlen ayaklarinin altina yastik koyarak sirti ustu uzan.

Allah sabredenlerle beraberdir.

Yazınız öyle bir zamanda karşıma çıktı ki.. 6 kez düşük yaptım 7 gebeliğim ancak kanamam oldu korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum. Araştırıldi hiç bir şey çıkmadı.. Bu kez çok umutluydum. Yarın kontrolum vardı şu an tüm umutlarımı kaybettim..

Merhaba yıllar önce yazmışsınız ama eğer okuyorsanız bu mesajım ilk 5 düşükte kan sulandırıcı kullanmismiydiiz yoksa 6.gebeliginizdemi kullanmaya başladınız.

Merhaba sağlıkla çocuğunuzu dogurabildinizmi acaba bende 2 düşük yaptım ve artık denemeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…