- Konu Sahibi prettygirl2588
-
canım bizde prooxeed plus kullanıyoruz...doktor üç ay kullanıp gelin dedi...devlet karşılamıyor bu iacı...1 tanesini 130 milyona aldık toplam 6 kutu içti eşim.doktora gidip yeniden test yaptıracaz bakalım spermlerde ne kadar artış oldu diye...burya yazarım sonuçları...bu proxed fiyatı ne kadar acaba?
bizim değerler ise şöyle,
--------------------------------------
abtinans süresi 4 gün
MAKROSKOBİ
miktarı 4.5 CC
viskozitesi normal
likefikasyonu 30 dak.
Sperm Sayısı
1 ccde spermatozoid 7 000 000
total spermatozoid 31 500 000
30 dakika 2 saat sonra
a normal ileri hızlı 20% 15%
b yavaş ileri hızlı 15% 10% vitalite
c yerinde hareketli 10% 10% canlı 35
d hareketsiz 55% 65% ölü 65
total hareketli 45%
total hareketsiz 55%
REFERANS DEĞERLER
a+b >50% veya a > 25%
> 30% normal şekilli spermazoid
normal morfoloji 60
anormal morfoloji 40
baş anomalileri 25 boyun anomalileri10 kuyruk anomali 5
aglütinasyon negatif
mikroskobi 3-4 lökosit ve 4-5 immatür hücre gözlendi.
teşekkürler inşallah sonuç güzel olur
ne demek canım..değerlerinize baktım nerdeyse bizim değerlere yakın yani doktor size herangi bi ilaç tavsiye etmedi mi ..sanki değerleriniz düzelebilir gibi...prooxeed plusı kullanıp sonuç alan çok kişi var...
tekrar mrb. ilginiz için ve güzel bilgilendirme için teşekkürler.
üroloji uzmanı bugün son teste de baktı. hormonlar gayet normal dedi.
iki tane ilaç yazdı.
1- proxeed plus
2- evicap fort (e vitamini)
3 ay kullanımdan sonra tekrar sperm testi yapalım dedi, hayırlısı olsun.
ben yazmayı unuttum, bide bizim hamileliğin 7. haftasında bir düşüğümüz var. bu hamilelik tamamen doğal yollardan oldu , hiçbir ilaç kullanımı yok yani.
Fiili Reçetemiz:
1. Proxeed plus 2x1 (günde 2 kere 1'er poşet, aç karnına eğer mümkünse taze sıkılmış portakal suyu ile)
2. Keçi boynuzu kürü (ilk ay sabah akşam, daha sonraki aylarda ise günde 1 kere akşamları)
3. Çok güvendiğimiz ve tecrubeli bir aktarcıdan özel hazırlanmış macun (sadece 1 ay kullandık)
Arkadaşlar bu tedavilerle hareketliliğimiz %17'den %65'e çıktı.
Morfoloji %1'den %4'e çıktı.
Sperm sayımız 5 milyondan 80 milyona çıktı.
Likefaksiyon süresi 60 dk'dan 20 dk'ya indi.
canım allah kucagına almayı nasıp etsin .sperm degerlerini ayrıntılı yazarmısın yanı sperm tahlılının hepsınırefarans deger lerıyle.ve tahlılden nekadar sonra hamiş kaldın lutfen allah rızası için .bende 13 senedir bebek ozlemı çekıyorum.senın degerlerle benımkını karşılastıracam.
ALLAH razı olsun arkadaşım paylaştıgın dualar için cok sagol
ben sana bişi sorcam prosed ile keciboynuzu kürünü aynı zamanda mı yaptınız
arkadaşım o macun yapan kişinin adres yada telefon bilgisini paylaşman mümkün mü özel mesaj atamıyorum da?
arkadaşım o macun yapan kişinin adres yada telefon bilgisini paylaşman mümkün mü özel mesaj atamıyorum da?
bende aynı durumdayım
Selamun aleykum canım. Rize'de bir aktarcı. Tel no: 0 462 229 20 85 ve 0 462 322 41 38. Canım Edirne'den iki aile size özel macun yaptırmış bizde yaptırmak istiyoruz derseniz yardımcı olacaktır inşaallah.
Bayan ve erkek ne probleminiz varsa (örn: hareketlilik az, morfoloji düşük, kistim var vs vs) hepsini mutlaka söyleyin ona göre içine bitkileri katıyor dozunu ayarlıyor.
Bana da bizim komşumuz tavsiye etti, kendisi ilacı kullandıktan sonra 1 ay içinde hamile kalmış, aynen bende de öyle oldu :)
Rabbim tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün inşaallah.
Selam ve dua ile.
demek normal yolla hamile kalabiliyormuşsun bu değerlerle canım o yüzden inşallah bu ilaçlar size şifa olur...bizde kullanıyoruz bu ilaçları bakalım artık sonuç inş iyi çıkar...bu arada eşimin değerleri düşük çıkınca benim bi tek tüplerime bakılmamıştı demek bu nedenden dolayı hamile kalamıyordum diyordum..daha sonra doktor olsun biz yine de tüplerine bakalım falan dedi bakıldı ve tıkalı çıktı açıldı tüplerim...belkide bu nedenden dolayı olmuyordu bekleyecez artık...inş benden kaynaklanıyordur yani tıkanıklıktan dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?