Erkek İnfertilitesi 5 milyondan 80 milyona yolculuğumuz :)))))))

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yardımın için teşekkür ederim arkadaşım yanlız baharatçı rize değil trabzonda galiba çünkü 462 trabzonun kodu :))

şimdi aradım ve konuştum amcayla Allah c.c izni ile faydasını göreceksiniz dedi ama kesin garanti verin derseniz bizim ürünümüzü almayın dedi %100 garanti olacağına inansakta garanti vermeyiz dedi. bizim memlekette alışveriş yaptığı bir aktar varmış istersek ona gönderecek ve ödemeyi oraya yapabileceğiz. sağolasın arkadaşım verdiğin bilgi için.

canım bu cuma gidecez benim smear testi tüp testim hepsini cuma gösterecem doktora bi karar verecekler bizim adımıza artık...inş eşimin değerlerinde yükselme olur yazacam eski değerlele yeni değerleri...inş tez zamanda allah dualarımız kabul eder...

canım merhaba...bu macumların fiyatları ne kadar acaba çok pahalı bişeyler mi?

bende demin aradım fiyat olarak 130 ya da 300 milyon arasında fiyat söyledi adam.. 300 olanda arı sütü falan filan varmış...garanti veremem diyor...bu macunu kullanan herkez sonuç alıyor mu acaba?almayan var mı merak ediyorum...

garantiyi ancak allah verir . çoğunlukla işe yarıyorsa gözü kapalı almak lazım bana göre.

Canım capslocksmith nun dediği gibi garantiyi ancak Rabbim verebilir. Ben ve komşum sadece 1 aylık kullanımla sonuç aldık. İnşaallah sizde de kısa sürede sonuç verir.

Selam ve dua ile.

hayırlısı olsun canım inşallah bütün testleriniz temiz çıksıın

Canım capslocksmith nun dediği gibi garantiyi ancak Rabbim verebilir. Ben ve komşum sadece 1 aylık kullanımla sonuç aldık. İnşaallah sizde de kısa sürede sonuç verir.

Selam ve dua ile.

evet garantiyi allah verir.doktorlar çocuğunuz asla olmaz diyor daha sonra hamile kalan o kadar kişiye şahit oldum ki allah bilir sonuçta bi ol demesine bakıyor kimse bunun garantisini veremez bence... biz sorduk sonuç alan var mı diye alanlar da oldu almayanlarda dedi...artık her duyduğum şeyi denemek istiyorum belki etki eder diye...inş şifa olur hepimize...

Rabbimin izni ile olur insallah insanoglu garanti veremez bence dogruda degil zaten amcanin dedigine gore tup bebek ile olmayipta bu macunla olanlar varmis fiyat olarak 3 aylik macun 300tl dedi bize

Rabbimin izni ile olur insallah insanoglu garanti veremez bence dogruda degil zaten amcanin dedigine gore tup bebek ile olmayipta bu macunla olanlar varmis fiyat olarak 3 aylik macun 300tl dedi bize

bize de 130 ya da 300 lük karışım var dedi..bizde sorduk 130 la 300 tl arasında ne fark var diye 300 tl olan da arı sütü bide değişik bi isim verdi ekstradan bunlar var 300 tl olan daha etkili dedi...bakalım denemeyi istiyoruz ama pahalı geldi...çünkü kullandığımız ilaç zaten pahalı hangi birine yetişecez keşke faydalı olacak herşeyi laıp deneyebilsek:S sen siparş verdin mi canım? bu arad sizin sorununuz tam olarak ne idi?

canım ilk iki tahlilimizde sayı 36-40 milyon, ileri hız %10 a+b+c toplamı %35-40 arasıydı morfolojide %7 idi..eşim 6 aydır ilaç ve bitkisel takviyeler kullanıyor ve ciddi bir değişim olmadı son 3 aydırda proxeed plus ile keçiboynuzu kürünü denedik ve geçen hafta yapılan spermogramda sayı 80 milyon ileri hız %10 a+b+c hızları %35 morfoloji %6 yani anlayacağın bizim hız problemi var.aslında sperm sayısı arttığı için ileri hız artmamış olsada gelişme olduğunu gösterir ama genede doktor yeterli değil dedi ve 3 aylık arginmax ile Pycnogenol kullanılmasını tavsiye etti.3 aydır proxeed kullandığımızdan maddi olarakta sıkıntıdayız üstelik şuan tatile gideceğiz o yüzden sipariş vermedik. ayrıca geçen hafta ibrahim saraçoğlu ile görüştü eşim ve saraçoğlu sadece hızınız düşük onun için 2 aylık bir ürün göndereceğim dedi evvel Allah ilk ayda fayda edecektir dedi ve 320tl fiyat biçti.şimdi kararsızız hangisini uygulasak. saraçoğlu mı trabzondaki aktar mı? yoksa arginmax ile Pycnogenol a devam mı? siz ne dersiniz arkadaşlar.

bitkisel kürlere inanan biri olarak her ikisinide kullan derim ben...doktorun verdiği ilaçlar uygun fiyatsa kürleri dene derim...aslında bende seninle aynı durumdayım yarın test sonucumuzdan sonra karar verecem artık değerlerde yükselme olmadıysa macun almayı düşünüyorum...bizim değerlerimiz şöyle total sperm 40 milyon,hareketsizlik %46 morfoloji % 24 bu ilk yaptırdığımız test ikinci ve üçüncü testlerde sayı değerlerimiz,harketlilik ve morfoloji düştü...doktor 3 ay proxeed plus kullanın gelin dedi yarın gidecez doktora inş yükselme olmuştur...bu arada benim tüplerime bakıldı tıkalıydı dendi onun sonucunuda yarın alacam...yarından sonra bi yol çizecez artık...bide tahmini morfoloji değerini yazdım morfoloji test üzerinde morfoloji mi yazıyor yoksa başka bi adı var mı?

sizin değerleriniz bence iyi sayılır sayı hız ve morfoloji olarak.gerçi morfoloji hangi kritere göre acaba kruger testine göre ise en fazla %14 oluyor diyorlar WHO kriteri biraz daha farklı ben kan tahlili yumurta takibi ve HSG çektirdim bir sorun gözükmedi bakalım nasip. ben 3 şey arasında kaldım şuan. saraçoğlununkini mi uygulasam,trabzondakini mi yoksa ARGİNMAX-PYCNOGENOL mu?

bence ilk önce doktorun verdiklerini uygulayın canım.daha sonra etki etmezse kürler deneyin...bizim yapılan test detaylı yapılan test değil krugere göre değil yani...bide bişey soracam testin yapıldığı saat yazıyor şöyle mesela öreneğin toplandığı saat.10.30 ,öreneğin ulaştığı zaman .10.45,örneğin yapıldığı saat.13.30 sizde nasıl yazıyor bunlar önemli değil mi hani sperm saat hatta dakka geçtikçe öldüğü için yapılan test saati çok değil mi 13.30 yani heen yapılması gerek miyor mu?

napalım denize düşen yılan dahi olsa ona sarılıyor. giden 300 olsun - 500 olsun diyor insan. bu arada hep gidince ve sonuç alınamayınca haliyle bir ümitsizlik, kabullenmişlik oluşuyor en tehlikelisi de bu. inanmak lazım herşeyden önce. zor da olsa inanmak lazım.

çünkü insan inandığı şeylerle beyne emir veriyor aslında , farkında değiliz tabi ama bu böyle. beyne emri vermek lazım.

kimbilir belki de bu doktorların asla olmaz dediği ve daha sonra çocuğu doğal yoldan olan insanlar belkide sadece inançlarıyla kazandılar, cenabı allah bilir bunu sadece.

inanmanın getirisine çok net bir örnek vereyim bakın olaya, ben ilk duyduğumda saatlerce aklımdan çıkaramadım.

olay şöyle oluyor.

Allahu teala, kulunu sorguya çekiyor ve sorgu bittiğinde meleklere, bu kulumu cehenneme götürün emri veriliyor.

melekler adamın kollarından tutup götürken adam başını çevirip sürekli arkasına bakıyor.

rabbim diyor meleklerine, sorun bakalım bu kuluma neden böye yapıyor?

soruyorlar, kul diyorki - yüce rabbim ben seni hiç böyl tanımamıştım ki, benim tanıdığım rabbim affediciydi, merhametliydi, hiç ümidimi ytirmemiştim, hep affeder demiştim, dağlar kadar günahım olsa da affeder demiştim hep kendi kendime.

sonra rabbim diyor ki meleklerine, - madem kulum böyle düşünüyor, bende öyleyim o zaman, böyle düşünen kulumu cehenneme atmak şanımıza yakışmaz, derhal kulumu cennete götürün diyor.

--çıkan sonuç şu ki, biz ümidi kesmessek, biz rabbimizin merhametine sığınırsak, ondan beklersek yüce şanını göstermesini, inşallah Allahu teala dilekleri şüphesiz ki geri çevirmez. rabbim herşeyin hayırlısını versin. bizleri ahir zaman kötülüklerinden korusun...

valla o saat konusunu bilmiyorum testi yapan yer güvenilirse doğrudur diye ümit ediyorum bizim tahlil ile ilgili şöyle bir durum var kafam aslında benimde karışıyor.eşimin son 3 tahlili aynı yerde yapıldı 2 farklı hastaneye gittik ve iki hastanede orayla çalışıyor.eşimin spermogramını benim kadın doğumcuma gösterdiğimde hep hızı %10 yazıp gönderiyorlar güvenmiyorum bunlara dedi ama niye orayla çalışmaya devam ediyorlar anlamadım.

haklısın kardeşim her ay yeni bir ümit ve heyecanla müjdeli haberi bekliyoruz o yüzden nerede birşey duysak sarılıyoruz. ayrıca anlattığında hadiseyi bende daha önce duymuştum.ayrıca bir hadiseyi de ben aktarayım bu sitede okumuştum. Hz. Musa devrinde çocukları olmayan bir aile Allah c.c a dua etmesini istiyor Hz Musa dan. Allah c.c o ailenin çocuğu olmayacağını bildiriyor aradan yıllar geçiyor ve o aile Hz Musa nın yanına çocuklarıyla geliyor ve Hz Musa durumu Allah c.c ya izah ediyor. Allah c.c kullarım benden ümidini kesmedi sürekli dua etti diyor. bizde ümidimizi kaybetmeden sebeplere müracaat edip Allah c.c dua etmeliyiz.

Rabbım yar ve yardımcımız olsu inş.dularımızı kabul etsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…