5 öğün 1 aylık paket yemekle kilo verme yolculuğum...

Bence kacamak yapmazsan olumlu sonuc alirsin ünlülere baksana bizim gibi ne yiyeceklerini mi dusunuyorlar sanki aynen senin taktigi uyguluyorlar simdiden kolay gelsin sana
Dogru soyluyorsun :) Kacamak yapmiyorum aslinda insallah boyle devam eder, bu sekilde de istedigim kiloya inemezsem artik kendimden umudu kesecegim yoruldum senelerdir zayiflamaya ugrasmaktan, bu durumu degerlendirmem lazim...[/QUOTE]
Sonuclarini paylas ama seni takip edicem:)))

Dogru soyluyorsun :) Kacamak yapmiyorum aslinda insallah boyle devam eder, bu sekilde de istedigim kiloya inemezsem artik kendimden umudu kesecegim yoruldum senelerdir zayiflamaya ugrasmaktan, bu durumu degerlendirmem lazim...
Sonuclarini paylas ama seni takip edicem:)))[/QUOTE]
Dogru soyluyorsun :) Kacamak yapmiyorum aslinda insallah boyle devam eder, bu sekilde de istedigim kiloya inemezsem artik kendimden umudu kesecegim yoruldum senelerdir zayiflamaya ugrasmaktan, bu durumu degerlendirmem lazim...
Sonuclarini paylas ama seni takip edicem:)))[/QUOTE]
Tamam :)) sevinirim ...

Ama kacamak yapma sakin zafer cok yakinda
Aslında kaçamak olarak ekstradan 1'er dilim etimek ve yoğurt yiyorum yemeklerin yanında bir de light kola içiyorum, kahvaltıda da yanıma alamazsam tost yiyorum çok ektra bir kaçamak yapmıyorum yani:) az kaldı şubatı dört gözle bekliyorum :)...

Bence de tatlim oyle bariz abarti bi kacamak da yok yani seni simdiden tebrik ediyorum ben de verecegin kiloyu merakla bekliyorum:)))

SeverekOTE="papapesim, post: 44530623, member: 628115"]Çok teşekkür ediyorum tek takipçimsin :)[/QUOT
Severek ve memnuniyetle takip ediyorum tatlim:)))

Yaaa super ama 72leri gördün haftaya 70 veya 69.7 olursun bu gidisle super yaaa super ah ben de bi baslasam ahhhhhh

[QUOTE="Lost-dreams, post: 44531744, member: 714olmustum ]400 gr vermişsin çok güzel canım yorum yapmasamda takipteyim bakıyorum her zaman buraya [/QUOTE]
Yok tatlim sadece bi ara bi diyet grubuna dahil olmustum ama cok verim alamadik ben nasipse subatta basliycam gecen yil subattan mayisa 13 14 kilo kadar vermistim ama aynen geri aldim su an 60 61 civari ve boyum kisa olunca cok virkin duruyor kilolar ama seni severek takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…