Insallah canim teşekkür ederim bu arada tartildin mi kilon nasil bugun aslinda kendini tutup haftada 2 kez tartilabilsen ne guzel olur boylece odemli oldugun zamanlardaki ufak fazlallaiklari da gormezdin kilo veremedim diye moralin de bozulmazdikilon o kadar fazla değilmiş canım muhtemelen kilolu durmuyorsundur ama fit görünmek için biraz vermek gerek tabii söylediğin gibi verebilmek en sağlıklısı zaten inşallah yakın zamanda diyet ve spor moduna girebilirsin :)
Evet tartıldım çok şükür 100 gr olsa da vermişim yine ama kesin spora başlayacağım hafta sonu oturmaktan başka bir şey yapmadım...Insallah canim teşekkür ederim bu arada tartildin mi kilon nasil bugun aslinda kendini tutup haftada 2 kez tartilabilsen ne guzel olur boylece odemli oldugun zamanlardaki ufak fazlallaiklari da gormezdin kilo veremedim diye moralin de bozulmazdi
Bir haftada iki kilo süper valla birde bu paket yemeklerin içeriği hakkında bilgi verseniz çok sevinirim100 gr olsa da gitmiş yine şükür... spor için bir şeyler yapmam lazım..
Yine de cok guzel en azindan dusuk kalorili yiyeceklerinin faydasini yavas yavas goruyosunazcik da spor da yapsan cook daha hizli kilo verirsin super bence100 gr olsa da gitmiş yine şükür... spor için bir şeyler yapmam lazım..
örneğin bugünkü menüyü yazayım sizeBir haftada iki kilo süper valla birde bu paket yemeklerin içeriği hakkında bilgi verseniz çok sevinirim
yapacağım yapacağım kararlıyım ama bu hafta çok yoğun olacağım ancak daha sonra 3 hafta kadar rahatım ...Yine de cok guzel en azindan dusuk kalorili yiyeceklerinin faydasini yavas yavas goruyosunazcik da spor da yapsan cook daha hizli kilo verirsin super bence
Ayyyyyyy ne guzel yaaa ne yicem ne pisirecem acaba bu kac kalori sunda ne kadar yag var diye bi derdin hiiiccc yok keske mugla da olsaydiörneğin bugünkü menüyü yazayım size
Sabah
Baharatlı peynir topları, dana jambon dilimi, köy biberi ve tam buğday ekmek dilimi
Baharatları avuç içinize bir miktar alıp parmağınızla ovuşturarak aroma kokusuna göre tazeliğini kontrol edebileceğinizi biliyor muydunuz?
Ara 1
Narenciye dilimleri
Kış ve bahar aylarında sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıkların daha hızlı atlatılmasına yardımcı olan C vitamini deposu portakal fosfor, demir, magnezyum, potasyum ve kalsiyum minerallerini de içerir.
Öğle
Zeytinyağlı barbunya ve fırında patates
Ezilmeden tüketilen haşlanmış patatesin glisemik indeksi ezilerek tüketilene oranla daha düşüktür. Zeytinyağlı barbunyanızı soğuk, fırında patatesinizi tercihinize göre sıcak tüketebilirsiniz.
Ara 2
Kırmızı meyveli pelte
Antioksidan içeriği yüksek meyveler ile hazırlanan kırmızı meyveli pelte...
Akşam
Domates soslu yoğurtlu pideli köfte
Karbonhidrat, protein ve yağın muhteşem buluşması ile oluşan şahane bir lezzet; domates soslu yoğurtlu pideli köftenizi ısıtarak tüketmenizi öneririz.
Her gün bu şekilde mail atıyorlar ne yemek geleceğini, genellikle öğle yemekleri miktar olarak epeyce çok ama akşam daha az oluyor tabii ben 1100 kcal paketi aldım eşimin 1500kcal paketi ona da aynı yemekler ama porsiyon olarak fazla geliyor...
Teşekkür ederim cnm arada bir paylaşırsan bizede fikir olurörneğin bugünkü menüyü yazayım size
Sabah
Baharatlı peynir topları, dana jambon dilimi, köy biberi ve tam buğday ekmek dilimi
Baharatları avuç içinize bir miktar alıp parmağınızla ovuşturarak aroma kokusuna göre tazeliğini kontrol edebileceğinizi biliyor muydunuz?
Ara 1
Narenciye dilimleri
Kış ve bahar aylarında sıkça yakalandığımız soğuk algınlığı ve grip gibi rahatsızlıkların daha hızlı atlatılmasına yardımcı olan C vitamini deposu portakal fosfor, demir, magnezyum, potasyum ve kalsiyum minerallerini de içerir.
Öğle
Zeytinyağlı barbunya ve fırında patates
Ezilmeden tüketilen haşlanmış patatesin glisemik indeksi ezilerek tüketilene oranla daha düşüktür. Zeytinyağlı barbunyanızı soğuk, fırında patatesinizi tercihinize göre sıcak tüketebilirsiniz.
Ara 2
Kırmızı meyveli pelte
Antioksidan içeriği yüksek meyveler ile hazırlanan kırmızı meyveli pelte...
Akşam
Domates soslu yoğurtlu pideli köfte
Karbonhidrat, protein ve yağın muhteşem buluşması ile oluşan şahane bir lezzet; domates soslu yoğurtlu pideli köftenizi ısıtarak tüketmenizi öneririz.
Her gün bu şekilde mail atıyorlar ne yemek geleceğini, genellikle öğle yemekleri miktar olarak epeyce çok ama akşam daha az oluyor tabii ben 1100 kcal paketi aldım eşimin 1500kcal paketi ona da aynı yemekler ama porsiyon olarak fazla geliyor...
Muğla hayallerimin memleketi bırak Muğlada olayım da birkaç şey eksik olsun :)Ayyyyyyy ne guzel yaaa ne yicem ne pisirecem acaba bu kac kalori sunda ne kadar yag var diye bi derdin hiiiccc yok keske mugla da olsaydi
Tamam canım arada paylaşırım ...Teşekkür ederim cnm arada bir paylaşırsan bizede fikir olur
Ahhh ah arkadasim oyle uzaktan görundugu gibi degil bu sehirMuğla hayallerimin memleketi bırak Muğlada olayım da birkaç şey eksik olsun :)
Tamam canım arada paylaşırım ...
Vallahi uzaktan çok iyi görünüyor :):) çok isterdim orada yaşamayıAhhh ah arkadasim oyle uzaktan görundugu gibi degil bu sehir
O zaman buralara gelmek istediginde seve seve misafir ederim seni basimi ustunde yerin var canim hem ben gökovada ogretmenim istedigin heryeri gezdiririm sanaVallahi uzaktan çok iyi görünüyor :):) çok isterdim orada yaşamayı
Çok teşekkür ederim canım :) teklif etmen bile yeterli ...O zaman buralara gelmek istediginde seve seve misafir ederim seni basimi ustunde yerin var canim hem ben gökovada ogretmenim istedigin heryeri gezdiririm sana
Nasıl yani hepsi birden dondurulmuş bir şekilde mi geldi benimkiler her sabah sadece o gün yiyeceklerim geliyor ve gayet lezzetliler memnunum bir daha indirim bulursam yine almak istiorum...Bende gecen yil aldim. Ancak buzlu geldi. 100 euro civarinda ödedim 3 veya 4 haftalikmiydi neydi hatirlamiyorum. Bit hafta sonra yiyemedim. Biraktim. Ben kalori sayiyorun. 1100 kalori cok az birakinca alinir bence. Birde yemekler cok aciktiriyordu gönderdikleri. Bem hic memnin kalmadim. Kendi yöntemimle baya verdim hala veriyorum ve pek ac kalmiyorum
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim canım :) teklif etmen bile yeterli ...
Hosgeldin tatlim farkettim bayadir yazmadin biseyler olsun kilon yine iyi arada kacamak yapsan da bunu farketmen de guzelBir haftadır yoğundum yazamadım 2 gün de diyetimde aksamalar yaşadım bugün 71.6 kg çıktım spor yapmaya başlayacağım artık bugünden tezi yok en geç yarın :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?