Aaa çok iyi kilo vermişsin ben de çok defa kilo verip hep geri aldım sanırım verdikten sonra almaması en zor kısmı...Yok tatlim sadece bi ara bi diyet grubuna dahil olmustum ama cok verim alamadik ben nasipse subatta basliycam gecen yil subattan mayisa 13 14 kilo kadar vermistim ama aynen geri aldim su an 60 61 civari ve boyum kisa olunca cok virkin duruyor kilolarama seni severek takip edicem
Hem de verdigin kiloloari korumak o kadar zorki heryil biktim subatta diyetevgirmeyeAaa çok iyi kilo vermişsin ben de çok defa kilo verip hep geri aldım sanırım verdikten sonra almaması en zor kısmı...
evet ben de en çok onda zorlanıyorum normal bir insanın yiyemeyeceği kadar tatlı yiyorum mesela ya da makarna delisiyim diyeti bırakınca kahvaltıda bile makarna yiyebiliyorumHem de verdigin kiloloari korumak o kadar zorki heryil biktim subatta diyetevgirmeye
Aynen bende de kahvalti aliskanligi yok okula gidince simit pogaca ile gecistiriyorum ogle arasi fastfood tenefuslerde cikolata nescafe derken kilolar almis basini gidiyor su an kendimden nefret ediyorum meselaevetpo en çok onda zorlanıyorum normal bir insanın yiyemeyeceği kadar tatlı yiyorum mesela ya da makarna delisiyim diyeti bırakınca kahvaltıda bile makarna yiyebiliyorumbunlardan vazgeçebilmek benim için çok zor geliyor... bu yüzden verdiğim kiloları hoop diye geri alıyorum verirken zor ama alırken çoook kolay...
Neden şubatı bekliyorsun? ne kadar erken o kadar iyiAynen bende de kahvalti aliskanligi yok okula gidince simit pogaca ile gecistiriyorum ogle arasi fastfood tenefuslerde cikolata nescafe derken kilolar almis basini gidiyor su an kendimden nefret ediyorum mesela
Iste subatta yuruyusle birlikte diyete baslarim diye düşünüyorum su an hic yürüyüş modunda degilim evde egzersizden nefret ediyorum kendime 1000kal diyet listesi yapiyorum ve 1sa10dk yuruyusle bunu desteklemeye calisiyorum yani diyet yaptigimdaNedüşünüyorumbatı bekliyorsun? ne kadar erken o kadar iyi
E zaten sabah insan biraz sis olarak uyanmiyo mu ben genelde uyandikyan 1saat sonra tartilirimbugün tüm gün oturdum kaçamak yapmadım ama sabah tartıldığımdan daha fazla görünüyorum , sabahki tartı fotomu ekliyorum ... yarına kilo alacakmışım gibi bir şişkinlik hissediyorum...
Canim sana da masAllah. 92 den 79 a kaç zamanda indin?400 gr vermişsin çok güzel canım yorum yapmasamda takipteyim bakıyorum her zaman buraya
Canim sana da masAllah. 92 den 79 a kaç zamanda indin?
Kaç kilosun canım ne kadar vermen lazım? ben de spor yapmaya başlasam bir ara çok iyi olacak çok tembelim maalesef...Iste subatta yuruyusle birlikte diyete baslarim diye düşünüyorum su an hic yürüyüş modunda degilim evde egzersizden nefret ediyorum kendime 1000kal diyet listesi yapiyorum ve 1sa10dk yuruyusle bunu desteklemeye calisiyorum yani diyet yaptigimda
Teşekkür ederim ... Evet bakalım inşallah fazla çıkmam yine de :)Selam canım bende seni takipteyim bu arada bazı günler 100 200 gr fazla çıkabilirsin normal kafana takma bazı günler ödem oluyor yada tuvalete çıkamıyorum falan bazende ne yaparsan yap sabit çıkıp birden tartışma eksi görebilirsin pes etme devam etkolay gelsin
Tartılmadan duramıyorum maalesef her gün çıkıyorum kaç kere :) sen de çok iyi kilo vermişsin tebrik ediyorum evdeyken aslında yiyecekleri düzenlemek daha kolay oluyor ama bir yandan da insan daha çok yemek istiyor spor yapmayı ben de çok istiyorum inşallah başlayacağım...Ben de takipteyim seni canım. Çok iyi gidiyorsun. Haftada iki kere tartilman yeterli olur diye düşünüyorum. Hem moralin bozulmaz. Günlük tartilinca bir yerde bir aksaklık olup biraz fazla gösterdi mi moral bozucu olabiliyor. Küçük bir ilçede oturduğum için böyle imkanlara sahip değilim. Ama oğlum nisanda iki yaşını doldurana kadar tam zamanlı ev hanimiyim. O zamana kadar ne versem kâr. Ben de kasimdan beri 90 dan 77.5 e düştüm. Çok yoğun spor yapıyordum. Havalar boyunca evde Leslie ile idare ediyorum. Bir de geçen subattan beri (99 kg idim) nefsimle uğraşıyorum. Kasımda dedim artık yapabilirim, başladım. Oluyor, olacak. Hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz insAllah. Bol şans sana
tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişssin inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız...Kasım ayında başladım diyete canım.
Bende hikayemi anlatayım bari
Hayatım boyunca bir çok kez bilinçsiz şekilde diyete başvurdum bir çok kez aç bıraktım kendimi ama ne fayda sürekli bir şeyler yemek istiyordum gece uyanıp buzdolabında ne varsa yiyordum. Ama burayı keşfettikten sonra hayatım değişti diyebiliriz. AraŞtırarak buradakilerin başarı hikayelerini okuyarak kendi kendimi gaza getirerek başladım diyete.
Bir gün bi azimle başladım ve o gün bugündür bozmadan devam ediyorum. Haha
MasAllah sana, devamı gelir insAllah sonunu da görür korursun kilonu.Kasım ayında başladım diyete canım.
Bende hikayemi anlatayım bari
Hayatım boyunca bir çok kez bilinçsiz şekilde diyete başvurdum bir çok kez aç bıraktım kendimi ama ne fayda sürekli bir şeyler yemek istiyordum gece uyanıp buzdolabında ne varsa yiyordum. Ama burayı keşfettikten sonra hayatım değişti diyebiliriz. AraŞtırarak buradakilerin başarı hikayelerini okuyarak kendi kendimi gaza getirerek başladım diyete.
Bir gün bi azimle başladım ve o gün bugündür bozmadan devam ediyorum. Haha
Sporla inanılmaz derece fit gorunursun. Formu yakalayan kas kutlen daha fazla yağ yakimina yardimci olacak canım. Kilo vermek ve sıkılasmak her zaman aynı cümlede birlesemiyor ne yazık ki ama spor o olumsuzlugu gideriyor. 99 kilodan dönen vücudumu adam etti gibi gibi o kadar yâniTartılmadan duramıyorum maalesef her gün çıkıyorum kaç kere :) sen de çok iyi kilo vermişsin tebrik ediyorum evdeyken aslında yiyecekleri düzenlemek daha kolay oluyor ama bir yandan da insan daha çok yemek istiyor spor yapmayı ben de çok istiyorum inşallah başlayacağım...
Su an 61 kiloyum tatlim ama boyum 1.57 iste sıkınti burda zaten gecen yil ne guzel 51e kadar dustum gunde 1000 ile 1200cal arasi kendime gore diyet programi ile yaklaşık 4 ayda vermistim ve yuruyusle de desteklemistm ama su an ne diyet modundayim ne de yuruyus yapmak istiyorum offf offffKaç kilosun canım ne kadar vermen lazım? ben de spor yapmaya başlasam bir ara çok iyi olacak çok tembelim maalesef...
kilon o kadar fazla değilmiş canım muhtemelen kilolu durmuyorsundur ama fit görünmek için biraz vermek gerek tabii söylediğin gibi verebilmek en sağlıklısı zaten inşallah yakın zamanda diyet ve spor moduna girebilirsin :)Su an 61 kiloyum tatlim ama boyum 1.57 iste sıkınti burda zaten gecen yil ne guzel 51e kadar dustum gunde 1000 ile 1200cal arasi kendime gore diyet programi ile yaklaşık 4 ayda vermistim ve yuruyusle de desteklemistm ama su an ne diyet modundayim ne de yuruyus yapmak istiyorum offf offff((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?