- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kız başlığı ölümle açan ben miyim karpuz? Sen başlık actin ben de yorum yaptım. Tamam bı daha istesen de gelmem senin konulara, pesPiraye biraz daha ölüm dersen valalhi sen bana sebeb olacaksın.ozamanda sana katil derler . gercekten sinirlerimbozuldi daha fazla olum duymak istemiyorum .ha böyle ha şöyle .duymak istemiyorum
O zaman başlığa neden 5 ölü bebek, yazdınız? Bu ayrıntıyı niye bilmemiz gerekiyor, amacınız nedir?Okadar ağır bı suçlamaki.aklim duruyor .bu kadın niye bu hale girdi şimdi anladım .demekki daha öncede bunlarla karşılaşmış . oyuzden bukadar korkuyor ağlıyor bişi olursa diye
Ya tamam bizde biliyoruz bunları ama herkes öyle olacak diye Bi kaidemi var Allahınız aşkınaNiye ki kendi çocuğuna tecavüz eden babalar
Ya da kendi çocuğuna tecavüz ettiren anneler
Ya da kendi çocuğunu döven sevgilisine de öldürten anne ( eymenin annesi İzmir) görmediniz mi
Yok gelebilrisin ben ona bişi demedim .keşke daha anlaşılır yazsaydim o benim suçum kabul ediyorum .sqdce kendimi açıklıyorum ve anlaşılmıyor m oyuzden geriliyorumKız başlığı ölümle açan ben miyim karpuz? Sen başlık actin ben de yorum yaptım. Tamam bı daha istesen de gelmem senin konulara, pes
Benim tekrar yazıcak halim kalmadı yorumlarda cevap vermiştim isterseniz bakinO zaman başlığa neden 5 ölü bebek, yazdınız? Bu ayrıntıyı niye bilmemiz gerekiyor, amacınız nedir?
Böyle yazarsanız elbet şüphelenilir. Deseydiniz, komşunun çocuğu hasta ama dil bilmiyor, ne yapmalıyım? O zaman bu şekilde olmazdı yorumlar.
Bende dikkat çekmeyi sevdiğinizi düşünmeye başladım. Çünkü açtığınız konuda ilginç hiçbir şey yok. Başlığı böyle attınız ki herkesin dikkatini çekebilin.
Ev sahibi kira almayı biliyor evde klima her türlü teknoloji var ama beş tane çocuğu ölmüş niye haberi yok çocuk usutmus şurup yazdırmak için doktora gitmeyi beceremiyor sonra da aciyalim yazikkk ne saçmalık ya çok sinirlendim
Hastane bilmiyorlar hiçbir şey bilmezler, sadece dua okuyup nazar boncuğu takarak bebeklerin iyileşmesini bekliyorlar. (Değilmiş, öyle yazıyordu ama biz yanlış(!) anlamışız her zamanki gibi)kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani
Dil bilmediği için hastaneye kendisi gitmekten çekiniyor, tek gidemiyormuş ve bu sebeple oğlunu bekliyormuş evde, gelip kendilerini hastaneye götürmesi için. (imiş meğerse, biz yanlış(!) anlamışız baştaGötürdük zaten .sanırım Türkçesi yok diye utanmış .ben yukarı çıkıp abla ben zaten dışarı cikiyorum çıkmıskken senin kizida götürelim dedim oda iyi olur benim oğlan evde yok dedi.oglu Türkçe biliyor kadın bilmiyor. Bu yüzden sanırım kendi başına gitmedi
Herkes öyle olmayacak diye bı kaide de yok çiçeğimYa tamam bizde biliyoruz bunları ama herkes öyle olacak diye Bi kaidemi var Allahınız aşkına
Siz düşünmeyin. Pembis gozluklerinizle bulutlarin uzerinden bakın dunyaya. Hicbir seyden suphelenmeyin.B
Bence komik olan sizin d
İnanın komik olan sizin söyledikleriniz çocuklarını öldüren anne baba var bizde biliyoruz ama bu sadece Bi ihtimal bukadar kötü düşünmek gerçekten değişiksizniz
Yine diyorum bilmiyor kadın. Ben yukarı çıkıp teklif ettim oda bana zaten oğlum yoktu iyi olur dedi beraber gittik.ogluyla gidicekti evde olsaydıKonuya güncelleme geldi:
Hastane bilmiyorlar hiçbir şey bilmezler, sadece dua okuyup nazar boncuğu takarak bebeklerin iyileşmesini bekliyorlar. (Değilmiş, öyle yazıyordu ama biz yanlış(!) anlamışız her zamanki gibi)
Dil bilmediği için hastaneye kendisi gitmekten çekiniyor, tek gidemiyormuş ve bu sebeple oğlunu bekliyormuş evde, gelip kendilerini hastaneye götürmesi için. (imiş meğerse, biz yanlış(!) anlamışız başta)
Senin gibi herşeyi kötü düşünenler için bu kaide geçerli demekki çiçeğimHerkes öyle olmayacak diye bı kaide de yok çiçeğim
Bu en son ben değilmiydim konularına yazmayınca kudraya mı sardın valla yaşadığın hayal aleminden çık anlıyorum canın sıkılıyor ama işteYa sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .
Sende geldiğine göre konu kapanabilirBu en son ben değilmiydim konularına yazmayınca kudraya mı sardın valla yaşadığın hayal aleminden çık anlıyorum canın sıkılıyor ama işte
Bu senin içinde geçerli bibi .sende oylesinBu en son ben değilmiydim konularına yazmayınca kudraya mı sardın valla yaşadığın hayal aleminden çık anlıyorum canın sıkılıyor ama işte
Etiketlerim mune ablayı ama daha görmedi sanırım .keske bibi gelmedn kapansaydiSende geldiğine göre konu kapanabilir
Beni instada takip eden çok sor bakalım hayal aleminde mi yaşıyorum tek bir yalanımı söylesinler kk daBu senin içinde geçerli bibi .sende oylesin
Ciddi misin? Ben okulda attılar sanmıştım ve çok üzülmüştüm. Minnoş kalbim çıtDiğer konularında öyle ama
Bir önceki konunda başka üyenin de dediği gibi oğlunu kolundan tutup sokağa fırlattılar sanmıştım
Meğer telafi eğitimine getirmeyin demiş öğretmen
Konuyu yazdıktan sonra sakinleşip tekrar mı okusan acaba? Yazdıklarının bir kısmı manipülatif oluyor. Sonra gelsin polemikler, banlanmalar
Bu kadar ağır şüphe altındaki insanları tanimasalar bile canla başla savunmalarinin altındaki temel mekanizmayı biliyorum aslında ama söylersem olay çıkacakSiz düşünmeyin. Pembis gozluklerinizle bulutlarin uzerinden bakın dunyaya. Hicbir seyden suphelenmeyin.
Boyle bir seyin ufacik bir ihtimali bile varsa ben alirim vebalini uzerime siz rahat olun. Suphelerimizde haksizsak zaten sorun yok, degil mi?
Kız bibisim ne yaptı sana o bal arısı gibidir ellemeyeni isirmazzz.Etiketlerim mune ablayı ama daha görmedi sanırım .keske bibi gelmedn kapansaydi
Evet. Bir haftalık telafi egitimiymis. Tabii konunun ikinci yarisi cikti ortaya bu "detay".Ciddi misin? Ben okulda attılar sanmıştım ve çok üzülmüştüm. Minnoş kalbim çıt
Yalancısın demedim ki sürekli sen kudra hep bana sariyosunuz sorununuz ne benimle anlamadım gitti .ben size yetmiyorum gibi başkasınada yapiyosunuz görüyorumBeni instada takip eden çok sor bakalım hayal aleminde mi yaşıyorum tek bir yalanımı söylesinler kk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?