5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piraye biraz daha ölüm dersen valalhi sen bana sebeb olacaksın.ozamanda sana katil derler . gercekten sinirlerimbozuldi daha fazla olum duymak istemiyorum .ha böyle ha şöyle .duymak istemiyorum
Kız başlığı ölümle açan ben miyim karpuz? Sen başlık actin ben de yorum yaptım. Tamam bı daha istesen de gelmem senin konulara, pes

Okadar ağır bı suçlamaki.aklim duruyor .bu kadın niye bu hale girdi şimdi anladım .demekki daha öncede bunlarla karşılaşmış . oyuzden bukadar korkuyor ağlıyor bişi olursa diye
O zaman başlığa neden 5 ölü bebek, yazdınız? Bu ayrıntıyı niye bilmemiz gerekiyor, amacınız nedir?

Böyle yazarsanız elbet şüphelenilir. Deseydiniz, komşunun çocuğu hasta ama dil bilmiyor, ne yapmalıyım? O zaman bu şekilde olmazdı yorumlar.

Bende dikkat çekmeyi sevdiğinizi düşünmeye başladım. Çünkü açtığınız konuda ilginç hiçbir şey yok. Başlığı böyle attınız ki herkesin dikkatini çekebilin.

Niye ki kendi çocuğuna tecavüz eden babalar
Ya da kendi çocuğuna tecavüz ettiren anneler
Ya da kendi çocuğunu döven sevgilisine de öldürten anne ( eymenin annesi İzmir) görmediniz mi
Ya tamam bizde biliyoruz bunları ama herkes öyle olacak diye Bi kaidemi var Allahınız aşkına

Kız başlığı ölümle açan ben miyim karpuz? Sen başlık actin ben de yorum yaptım. Tamam bı daha istesen de gelmem senin konulara, pes
Yok gelebilrisin ben ona bişi demedim .keşke daha anlaşılır yazsaydim o benim suçum kabul ediyorum .sqdce kendimi açıklıyorum ve anlaşılmıyor m oyuzden geriliyorum

Benim tekrar yazıcak halim kalmadı yorumlarda cevap vermiştim isterseniz bakin

Konuya güncelleme geldi:

kadın anladığım kadarıyla hastane falan bilmez.hatta hicbisi bilmiyorlar gibi. Kızın üstüne sadece dua falan okutur okur bu şekil yani
Hastane bilmiyorlar hiçbir şey bilmezler, sadece dua okuyup nazar boncuğu takarak bebeklerin iyileşmesini bekliyorlar. (Değilmiş, öyle yazıyordu ama biz yanlış(!) anlamışız her zamanki gibi)

Dil bilmediği için hastaneye kendisi gitmekten çekiniyor, tek gidemiyormuş ve bu sebeple oğlunu bekliyormuş evde, gelip kendilerini hastaneye götürmesi için. (imiş meğerse, biz yanlış(!) anlamışız başta )

Ayrıca bulaşık makinesi görünce de şok oluyorlarmış.

B

Bence komik olan sizin d

İnanın komik olan sizin söyledikleriniz çocuklarını öldüren anne baba var bizde biliyoruz ama bu sadece Bi ihtimal bukadar kötü düşünmek gerçekten değişiksizniz
Siz düşünmeyin. Pembis gozluklerinizle bulutlarin uzerinden bakın dunyaya. Hicbir seyden suphelenmeyin.

Boyle bir seyin ufacik bir ihtimali bile varsa ben alirim vebalini uzerime siz rahat olun. Suphelerimizde haksizsak zaten sorun yok, degil mi?

Yine diyorum bilmiyor kadın. Ben yukarı çıkıp teklif ettim oda bana zaten oğlum yoktu iyi olur dedi beraber gittik.ogluyla gidicekti evde olsaydı

Ciddi misin? Ben okulda attılar sanmıştım ve çok üzülmüştüm. Minnoş kalbim çıt

Bu kadar ağır şüphe altındaki insanları tanimasalar bile canla başla savunmalarinin altındaki temel mekanizmayı biliyorum aslında ama söylersem olay çıkacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…