- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
-
Onun durumu benden daha iyi. Yan geliri de var. Artı olarak evi var şükür bi de ev sorunu yok. İhtiyaç halinde yardım eder zaten yetişemem dedikçe halledicez hepsini diyip yatıştırması da bundan sanırım. Ama ben üstüme düşeni kendim yapmak istiyorumO parayla sadece işten eve, evden işe yapılır. Ekstra dışarı çıkma, giyim, kozmetik alışverişlerini hayatından çıkarır onun yerine çeyizlerini yavaş yavaş almaya çalışırsan belki sonbahara hazır olursun. Nişanlın ne durumda o da sana ekstra destek olamaz mı?
Anladım elinden geleni zaten yapıyorsun bence ailenin yardımcı olmadığını çok dile getirme çünkü ileride bu durumu bir an gelir yüzüne vurabilir. Sen ilk etapta gerekli şeyleri yavaş yavaş alırsın arada sırada o ay beğendiğin veya indirimde olanları da nişanlına söylersin o halleder öyle böyle yapılır.Onun durumu benden daha iyi. Yan geliri de var. Artı olarak evi var şükür bi de ev sorunu yok. İhtiyaç halinde yardım eder zaten yetişemem dedikçe halledicez hepsini diyip yatıştırması da bundan sanırım. Ama ben üstüme düşeni kendim yapmak istiyorum
Üstünüze düşeni yapmak için bir sene daha beklemeniz lazım bu durumda.Ne yapmak istiyorsunuz mesela?Onun durumu benden daha iyi. Yan geliri de var. Artı olarak evi var şükür bi de ev sorunu yok. İhtiyaç halinde yardım eder zaten yetişemem dedikçe halledicez hepsini diyip yatıştırması da bundan sanırım. Ama ben üstüme düşeni kendim yapmak istiyorum
Tontik ben hiç bişi almadım evlenirkenBazi yerlerde beyaz esyalari vs kiz aliyormus. Yani bi tencere setiyle ve o kadarcik
Kalan parayla birsey olmaz bence
Gercekci olmakTontik ben hiç bişi almadım evlenirkentencere tava bile. Ama sonra pandemi vurdu ev döşemiş kadar para harcadım hxjdjdj
Yani para yoksa mutluluk yok
Onun durumu benden daha iyi. Yan geliri de var. Artı olarak evi var şükür bi de ev sorunu yok. İhtiyaç halinde yardım eder zaten yetişemem dedikçe halledicez hepsini diyip yatıştırması da bundan sanırım. Ama ben üstüme düşeni kendim yapmak istiyorum
Evliliğe böyle kim başladıysa bin pişman oldu. Sofraya aşk konup yenmiyor. 3000₺ ile hiç bir şey yapılamaz.Gercekci olmak
Lazim biraz. Yani bi tarafin durumu iyiyse tamam herseyi yaparsa.. bi evin ihtiyaci vardir. Tencere tava tabak canak gerekli.. bi evin tuza kepceye herseye ihtiyaci var… ve ne eksikse onun yoklugu cok belli oluyor
Tabak çanak mutfak çeyizi ve tekstil ilk etapta. Yatak odası takımı ne alakaysa adetmiş kız alırmış ve bir beyaz eşya. E nişan söz bir arada olacak ama o da maliyet? poofff...Üstünüze düşeni yapmak için bir sene daha beklemeniz lazım bu durumda.Ne yapmak istiyorsunuz mesela?
Iste kocasi olacak kisinin durumu iyiymis.. ilerde basa kakmayacaksa yaparsa olur. Baskasina maddi olarak muhtac olmakta cokEvliliğe böyle kim başladıysa bin pişman oldu. Sofraya aşk konup yenmiyor. 3000₺ ile hiç bir şey yapılamaz.
şu an mali müşavir adayıyım. Seneye stajım bittiğinde şartlarım daha iyi olacaktır muhtemelen. Ama bu sene dediğiniz gibi biraz tırt durumdayımEvliliğe böyle kim başladıysa bin pişman oldu. Sofraya aşk konup yenmiyor. 3000₺ ile hiç bir şey yapılamaz.
Nişanda takı yok mu sizde? Biz nişan takısıyla alacağız kız tarafına düşen eşyaları yoksa bu kurlarla kendi başımıza çıkamayız işin içinden.Tabak çanak mutfak çeyizi ve tekstil ilk etapta. Yatak odası takımı ne alakaysa adetmiş kız alırmış ve bir beyaz eşya. E nişan söz bir arada olacak ama o da maliyet? poofff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?