Akşam olduğu için birazda karanlık olmuş evet Gül sayısı azaltılabilirdisunum biraz karışık olmuş
eline sağlık canım başarılar
Evet ya gündüz fotolarıyla farklı oldu düzenleyip yeniden koyabilirmiyim düzenleyebilirsemMerhaba,
Muhteşem sunum ama fotoğraf çektiğiniz alan da beyaz ışık olsa fotoğraflarınız çok daha güzel çıkar.
Evet öyle oldu aslında birini ıspanaklı yapacaktım ıspanak acıymış yapamadım çok teşekkürlerhepsi birarada gibi olmuş :) maşallah :)
başarılar
Teşekkürler Can'ım görünmüyordun ne zamandırDeğişik güzel bir tarifmiş, ellerine sağlık canım
3. lüğünü tebrik ederim. Ben dereceye giremedim ama heyecanlıymış yarışmak :)
Kadınların meşhur depresyonundayım sanırım :)Teşekkürler Can'ım görünmüyordun ne zamandır
Bir fotoğrafçıdanda bu yorum gelir ancakMerhaba,
Muhteşem sunum ama fotoğraf çektiğiniz alan da beyaz ışık olsa fotoğraflarınız çok daha güzel çıkar.
Cok tesekkur ederımTeşekkürler Can'ım bende seni tebrik edeyim yazmışken
Merak ettıkAhum sunum için bişi buldum bacım , onu deniycem , merakla bekleyin beni ( bide beceremiyormuşum)
Yarın böreğimi pişiricem inşallah be-ni , sen neden bu sefer katılmadın canım ?Merak ettık
Genclere bıraktım tehdıt edıyolar benı onumuzu ac dıyeYarın böreğimi pişiricem inşallah be-ni , sen neden bu sefer katılmadın canım ?
Gene rengarenk bir tarifMerhaba hanımlar
Elma içinde süpriz kekimle bana layık gördüğünüz üçüncülükten dolayı çok teşekkür ederim
şimdi sıra leziz böreklerde..
ben tarifini önceden yapmış resimlemiştim konu anlatımına bir baktım benim böreğin resmi ama ben ufak bir değişiklik yapmıştım bakalım beğenecek misiniz?
Malzemeler
6 adet yufka
2 yumurta
1 çay bardağı yağ
5 y k yoğurt
5 çeşit iç malzemeleri
Ben sade patates ,salçalı patates ,maydanozlu peynir ,sade peynir ve kıyma kullandım sizde damak tadınıza göre değiştirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1643988
Önce yumurta yoğurt ve yağımızı karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 1643989
Eki Görüntüle 1643992
Daha sonra bir yufkamızı alıp yoğurtlu karışımımızdan sürüyoruz.
Eki Görüntüle 1643993
İç harcımızı koyup sarıyoruz.
Eki Görüntüle 1643994 Eki Görüntüle 1643995
Ayni işlemi diğer içlerle de yapıyoruz.Eki Görüntüle 1643996
Sonra geriye kalan yufkamızı serip sardıklarımızı içine koyup tekrar sarıyoruz
Eki Görüntüle 1643997
Eki Görüntüle 1643998
Fırın tepsimize yerleştirip 200 derecede 45 dk pişiriyoruz ve üzerindeki çıtır yufkaların tırtıklanmaması için böreğinizi güvenli Bi yere kaldırın yoksa sonuç böyle olur
Eki Görüntüle 1643999 Eki Görüntüle 1644000
Daha sonra dilimleyerek servis yapıyoruz.
Eki Görüntüle 1645146 Eki Görüntüle 1645147 Eki Görüntüle 1645148 Çok lezzetli ve değişik olan bu böreğe çoçuklar bayıldı sofraya koyduğumda patatesliler benim peynirliler benim diye paylaştılar denemenizi tavsiye ederim.
Afiyet olsun.
Evet yufka gerçekten önemli . Burdada her yufka güzel olmuyor ...Genclere bıraktım tehdıt edıyolar benı onumuzu ac dıye
Saka bı yana bayadır katılıyorum ben bıraz dınleneyımhazır yufka olması ısımı zorlastırdı hem burda tr dekı ıncecık yufkalar yok malesef
Rabiş diyet böregin yokmuydu kızGene rengarenk bir tarif
Evet kurabıyeden hatırlıyorum senıEvet yufka gerçekten önemli . Burdada her yufka güzel olmuyor ...
Bende kurabiye yarışmadından sonra katılmadım . Fırsat olmuyor bir türlü . Hatunları görünce heves ettim bende .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?