Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Canım çeşit çok olunca rekabete de giriyor çocuklar kapışıyor teşekkürlerhazırda bekliyormuş belli :)) ellerine sağlık bende yapıyorum bu börekten renkli güzel oluyor besleyici sebze yemeyenler için ideal başarılar dilerim
Çok teşekkürler canımEllerinize sağlık güzel ve renkli duruyor :) yarışmada başarılar :)
Teşekkürler arkadaşımBayıldım çok güzel görünüyor.ellerine sağlık..
Teşekkürler canımİlk tarifimiz gelmiş
Ellerine sağlık canım şahane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
![]()
Biraz öyle oldu canım teşekkürlerhazırda bekliyormuş belli :)) ellerine sağlık bende yapıyorum bu börekten renkli güzel oluyor besleyici sebze yemeyenler için ideal başarılar dilerim
sunum biraz karışık olmuş
eline sağlık canım başarılar![]()
Teşekkürler canımcok güzel görünüyor ellerinize saglikbasarilar dilerim
Teşekkürler Can'ım bende seni tebrik edeyim yazmışkenEllerıne saglık cnm bende bunun uc renklısını gormustum bu daha renklı olmus
Basarılar dılıyorum![]()
Aynen Can'ım seç beğenSüper olmuş... Seç beğen ye
Ellerine sağlık yarışmada başarılar![]()
Çoook teşekkürler çok Mutlu oldumKek tarifini de basılmıştır sunum olarak falan bu böceğinde bayıldım elinize sağlık sunum çok harika görünüyor umarım bu yarışmada da başarılı olursunuz![]()
Çok teşekkürler sizede hayırlı doğumlar 3 çocuğum var ama hala hamiş görünce Can'ım çekiyo yaaaElinize sağlık
Başarılar![]()