• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 senelik kist alinacak. Alindiktan Hamile kalabilirmiyim? Cok korkuyorum

9 aydir 5. Ayda kimyasal gebelik oldu dahada gelen giden yok.
Takma cok sen gencsin hicc uzulme olur elbet zamaninda var sukret canim dua et ve strese girme sakin her ay beklersen olmuyo diye duydum bende artik takmamaya caliscam ama su sagligim bi hal olsaydi :(

Ayrica ben bugun hastaneye gittim diktor bu normal sari cisim kistlerinden dedi ameliyatlik bisey yok onlar kendi kaybolur dedi. Ama sikayetlerimi soyleyince Endometriosis hastaligi olabilir ama bekleyelim bi 6 hafta dedi. Endometriosis Hastaligi hamileligi engelliyormus....

Eğer basit kist ise bir engeli olmaz inşallah. Ama çikolata kisti engelliyor maalesef. ben 4. doktorda ameliyat oldum. Zamanım az olduğu içinde çok araştırma yaptık ailem ile birlikte. Renkli dooplere girdin mi hiç canım. O öyle bekleyelim görelim denilecek bir kist değil ki..

Merhaba canim bende cikolata kisti yokta Endometriosis var sanirim ama oda kesin degil doktor ondan suphelendi ondsda hep sol kisim agriyo ayrica bel agrisi ve kabizlik var :KK43:

Canım endometriosis çikolata kistinin tıbbı adı ve maalesef bende ki ilk belirtileri arasında kabızlık vardı. Ki bende kaç sene oldu kronikleşti :olamaz:

Çikolata kisti kendini agrıyla mı brlli edyr kızlar?

Rengli dönemi çok sancılı ve az olur. Kabızlık kramplar ilk belirtileri ama doktora gitmeden anlaman mümkün değil. Ve normal ultrasyonda belli olmuyor. Bilginize..Ben her ay acillik oluyordum anlamadılar.. 15 cm ve 5cm olmak üzere iki tane vardı.Ameliyat olduğum doktor bu kadar büyüyene kadar hiç mi doktor gitmedin dedi her ay hastanedeyim serum ağrı kesiciler yiyorum dedim adam şok oldu. Renkli dooplerde gördü doktor ve kadın şok geçirdi tepkisi bile çok korkutmuştu ki korktuğum kadar da oldu..

Cok gecmiş olsun.Subat tatilinde ayrıntılı bi muayene olucam nasip olursa ben de

Can
Rengli dönemi çok sancılı ve az olur. Kabızlık kramplar ilk belirtileri ama doktora gitmeden anlaman mümkün değil. Ve normal ultrasyonda belli olmuyor. Bilginize..Ben her ay acillik oluyordum anlamadılar.. 15 cm ve 5cm olmak üzere iki tane vardı.Ameliyat olduğum doktor bu kadar büyüyene kadar hiç mi doktor gitmedin dedi her ay hastanedeyim serum ağrı kesiciler yiyorum dedim adam şok oldu. Renkli dooplerde gördü doktor ve kadın şok geçirdi tepkisi bile çok korkutmuştu ki korktuğum kadar da oldu..
canim bendede kroniklesti sankrim 3-4 senedir agriyi cekiyorum ayrica sol kalcamdada agri oluyor sagda yok. Hep sol tarafta agrilarim var bendede o hastalik var sanirim. Oda hamileligi onluyor yanilmiyorsam. Göbek deliginden girip bakiyorlarmis anca ozaman anlasiliyormus hastaligin bende olup olmadigi. Baska sekil anlayamiyorlarmis. Adam dedi bekleyelim diye ama ben beklemicem sanirim. Sende birde sislik varmiydi gaz vs.? Ben o agriyan bölgeye bastirinca sanki gaz cikarmam gerekiyormus gibi his oluusuo.

Back
X