• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayım:KK37: ama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum :KK46:
Akşamları günlük menü
günlük sohbete katılım
Cuma öğlene kadar kilo bildirim
Pazartesi sabah pazar kaçamak olmuş mu diye kontrol amaçlı tekrar bi kilo bildirimi:KK49:
Sabah kahve + 1kup seker
Öğle 1 dilim salam + 100 gr yoğurt
Aksam 200gram yağsızet + yesıl salata + 2 kucuk incir
Ya kusura bakmayın bugün hıc bakamadım buraya kuzenım evlenıyorda kınagecesi düğün falan :) cok yorucu ısler vala :KK43: bu arada hepinize ıyı geceler dılerım canlar mağlum sabah erkenden kuaföre :/
kolay gelsin canım telaşlı işler bunlar

O zaman ben edıt yapamıyorum o yedıklerım kısmına buraya yazayım :KK70: ay cok cahıl kaldım bu ıste kullanımına hıc otekı sosyal medya yerlerine benzemiyor :KK70: Spor olarak yarım saat yürüdüm bu dıyetle cok zorlamıyorum spora kendımı açıkcası çünkü pek bır yiyecek yok zaten :KK70: içtiğim su günlük 3 litre :) morordek morordek

Son düzenleme:
sen ben geldiğimden beri hiç 60,6 görmemiştin bu ne kızzzzz
evet ama hic bu kadar ince de olmamistim herhalde, kas bebisim kas.

Bugün çok ıyisin canım
Ayy sabah seni smoothie ben de deneyecegim. Nasıl yapılır bilmiyorum ama yulaf kepegı elma yoğurt la chai tohumu ve Tarcin da eklerim olur mu ki
olur olur her sey olur.

sen smotilerini nasıl yapıyorsun?
Ya meyve-yogurt-yulaf karistirip mutfak robotundan geciriyorum.

Sabah kahve + 1kup seker
Ya kusura bakmayın bugün hıc bakamadım buraya kuzenım evlenıyorda kınagecesi düğün falan :) cok yorucu ısler vala :KK43: bu arada hepinize ıyı geceler dılerım canlar mağlum sabah erkenden kuaföre :/

hmm seni isvecci seni hemen tanirim.

Sabah kahve + 1kup seker
sabah kahvenin yanına 1 küp şeker yerine 1 kuru kayısı 1 kuru incir süper olur canım hemde bağırsaklarını çalıştırır:)

Ya kızlar bi girmedim yeni yeni arkadaslar gelmis herkesler hosgelmis, ne oldu da oldu anlamadım :KK70:

Hosgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, diger arkadaslar zaten bilgi vermisler sana.
Yarın sabah ac karnına tartılıp net kilonu yaz buraya baslangıc kilon olarak kaydedelim :KK66: Hedef kilonu da 60 olarak anladım yanlıssa düzelt lütfen :)

Aaa bundansa al ya, benimki daha degisik bi sey ama hicbir ise yaramıyor. Bundan alsalar daha iyi olurmus

İnsanın kendini bilmesi ne güzel :işsiz:

Seydaakova Seydaakova L Ladyyesim hosgeldiniz kızlar, sizler de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiginizi yazar mısınız? Bir de kendinizden bahsedin biraz tanısalım :)
Ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum hala da buralardayım :) 27 yasında evliyim.
Şu anki kilolarınızı ve hedef kilolarınızı da yazar mısınız kaydedeyim?

Canım yediklerine ek olarak günlük ictigin su miktarını ve yaptıgın sporu da yazarsan daha iyi olur :KK66:
ha ha aha yeni arkadaşları ben topladım canım 3 kişi çalışıyoruz herhal :63:

B blanche_ea canım yaptım senin tarifi ama ben değiştirdim biraz
1 elma
yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
Chai
tarçın
1 kaşık ta pekmez. Tatlı ihtiyacımi bastırsın napim.
Dolapta beni bekliyor soğuk soğuk yiyecegim
buda güzelmiş tambağım ara öğün değilde ana öğün olarakmı tüketiyorsun? foto at bakalım smothie'in nasıl

Back
X