• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buda güzelmiş tambağım ara öğün değilde ana öğün olarakmı tüketiyorsun? foto at bakalım smothie'in nasıl
buda güzelmiş tambağım ara öğün değilde ana öğün olarakmı tüketiyorsun? foto at bakalım smothie'in nasıl

20160807_085824.webp
Sabah kahvaltisi yerine yedim canim ana ogun yani.

Kizzz fyzanur fyzanur ve btlbetul btlbetul garularu nerelerdesiniz gözlerim sizi ariyo..gelin bakem napiyosunuz??
kıymetimi bil diye az kaybolma taktiği yaptım :KK70:

Hoş buldum:KK200: 1.61 boyundayım, kilom 84-86 arası değişiyo bir haftadır net bilmiyorum:110: öğrenciyim. Her zaman 60lı kilolardayım hiç zayıf olmadım. Geçirdiğim ameliyat ve kullandığım ilaçlar sayesinde 96 kiloyu gördüm tartıda psikolojim alt üst oldu. Kendi çabamla 84e indim. Amacım yeniden 60lı kilolara dönmek. Şimdilik 70lere de razıyım.
Kuralları kabul ediyorum:KK49:
hoş geldin sefa geldin canım :) ne okuyosun ?

Kizz uzulme biz sana destek olariz evvelAllah :KK66: ben de ogrenciyim 91kiloya kadar ciktim bende..3ayda 15kilo verdim bile ama kizlarla birlikte..sen d yaparsin hatta daha iyisini yaparsin yeterki iste :KK66:
Kac yasindasin bi de tatlim??
sen ne okuyosun ?

oy bir bıdık daha takımı gençler bastı ben yaşlıyım galiba ama olsun betüş bendende yaşlı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ikinizde kartsınız işte son kullanma tarihiniz geçmiş :KK70::KK70::KK70:D:KK70::

aman burası sitenin deposu olarak gözüküyo bina yanıyo desem kimsenin umrunda değil :) idare ediyik....
depo gibi görünen yere 500 tl kiramı veriyosun ,burda kocaman saray gibi evler 450,500

sen bana kocayı bul ben kocama aldırıım onu :))))
1 porsiyonda bana buldun :KK70:

hoş geldin ben kaptan yardımcısıyım :)
kendinden bahsedermisin birde 1. sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazman gerekiyor canım :)
yeni gelen avına çıkmış mübarek ,ne varsa toplamış :KK70: dur gıcıklık olsun kalanları ben kendi takımıma toplayımda çatla :KK70: sssssss(yılan sesi)

yok o işlere fyzanur fyzanur bakıyor azcık sapıklık varda kendisinde:KK70::KK70::KK70::KK70:
bana diynda sende ne fanteziler vardır kim bilir :KK70::KK70:kocana bi sormak gerek :KK70::KK70:D::KK70:
Tamamdır okudum ve kabul ettim :halay: ben 18 yaşına girdim hiçbir zaman zayıf bir çocuk olmadım çok aşırı bir kilom da olmadı ama vücut tipi olarak yapılıyım ve belimde bazı sağlık sorunları yaşıyorum bu yüzden kilo vermem gerekiyor Boyum 1.62 cm kilom da 63 ten 61.5 e düştüm:halay:
hoş geldin tatlım :)

Film önerisi isteyenler için run lola run :KK200:
sabah sabah açtım alta doluyor bi bakıyım nasılmış:)

Kizlar anamla sarma saricaz biz..isim bitince anca gelirim..
Kiz btlbetul btlbetul izlemediysen prestij guzel film..bi de ne tarz seviyosun bilemedim ama bu herkesin sevebilecegi bi film bence :KK66:
ben sevmedim onu

aksam kilom 60.7 kizlar hadi insallah gidecek bu hafta butun fazlalarim :)
inşallah canım hadi bakalım kaç kilo verceksin :)

kız uyanmadınız mı hatunlar bakalım gece kuşları:)
fyzanur fyzanur sen nerdesin dünden beri ?
btlbetul btlbetul gece film izledin uyanamadın tabi ne izledin ?

sormaya pasta yaptım olmadı yinede attım fotosunu rezil oldum milletinkilerin yanında,sonrada psikolojim bozuldu yattım :KK70::KK70::KK70::KK70:

benim de 59.9 sabah kilom :)
cumadan beri 1.1 gitti ya..

yulaf ezmesi olmasi yeterli ama bence cok da fark etmiyor :)

60 lardan kurtulduğuna sevindim. Canim.
Değişik tariflerin olursa at bana hem degisiklik oluyor bana. Protein kek de ilk fırsatta denenecek...

kıymetimi bil diye az kaybolma taktiği yaptım :KK70:

hoş geldin sefa geldin canım :) ne okuyosun ?

sen ne okuyosun ?

ikinizde kartsınız işte son kullanma tarihiniz geçmiş :KK70::KK70::KK70:D:KK70::

depo gibi görünen yere 500 tl kiramı veriyosun ,burda kocaman saray gibi evler 450,500

1 porsiyonda bana buldun :KK70:

yeni gelen avına çıkmış mübarek ,ne varsa toplamış :KK70: dur gıcıklık olsun kalanları ben kendi takımıma toplayımda çatla :KK70: sssssss(yılan sesi)

bana diynda sende ne fanteziler vardır kim bilir :KK70::KK70:kocana bi sormak gerek :KK70::KK70:D::KK70:
hoş geldin tatlım :)

sabah sabah açtım alta doluyor bi bakıyım nasılmış:)

ben sevmedim onu

inşallah canım hadi bakalım kaç kilo verceksin :)

sormaya pasta yaptım olmadı yinede attım fotosunu rezil oldum milletinkilerin yanında,sonrada psikolojim bozuldu yattım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Girme yarışmaya dedim ben sana:D:D:D

60 lardan kurtulduğuna sevindim. Canim.
Değişik tariflerin olursa at bana hem degisiklik oluyor bana. Protein kek de ilk fırsatta denenecek...
ödül günü olsa bende protein keki yapıcaktım ,daha dün ödül günüydü bizde. haftayaki ödül gününde yaparım artık :)

WP_20160807_001.webp

Ödem çayım hazır içine ben 2tane 5'i bir arada 1tanede kayısılı slim koydum ek olarak bi kaç parça kabuk tarçın 2çay kaşığı yeşil çay soğumaya yakın yarım limon sıkıyorum ....
Yeni gelen arkadaşlar günde en az 2lt su içmeyi unutmayın aralardada bu şekilde çaylarımızı içiyoruz....

T tatlitambak istediğin kadar gülebilirsin canım , bu uyuz nilgün haklı çıktı beceremedim üstüne bide gidip attım :D:Dsilemiyorumda
Kız bıdık kekin de profiterollerinide çok güzel pişirmişsin ama suslemen yanlış olmuş yoksa güzel böyle yarışmalarda her zaman yuvarlak 28 cm lik kelepçeli kalıp kullanmak gerekir görsel açıdan tuh bende girseydim keşke:)

Back
X