• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bıdık kekin de profiterollerinide çok güzel pişirmişsin ama suslemen yanlış olmuş yoksa güzel böyle yarışmalarda her zaman yuvarlak 28 cm lik kelepçeli kalıp kullanmak gerekir görsel açıdan tuh bende girseydim keşke:)
daha çok vakit var girebilirsin , ilk deneyim bilemedim işte

60 lardan kurtulduğuna sevindim. Canim.
Değişik tariflerin olursa at bana hem degisiklik oluyor bana. Protein kek de ilk fırsatta denenecek...
Ya bu sabah kahvaltida erkek arkimla birlikteyiz ben de kabak tabanli peynirli pizza yapiyorum cok guzel kokmaya basladi simdiden :) Ya ben facebook'ta tasty diye bir hesap takip ediyorum da cok pratik tarifler oluyor, bir bak sen de.

Oha cok guzel gorunuyor ben hayatta beceremezdim.

ödül günü olsa bende protein keki yapıcaktım ,daha dün ödül günüydü bizde. haftayaki ödül gününde yaparım artık :)
Ya protein keki odul gunune almak zorunda degilsin ki, sabahlari ekmek niyetine ye; disaridan aldigimiz ekmeklerden daha iyi besin degerleri.

Ya bu sabah kahvaltida erkek arkimla birlikteyiz ben de kabak tabanli peynirli pizza yapiyorum cok guzel kokmaya basladi simdiden :) Ya ben facebook'ta tasty diye bir hesap takip ediyorum da cok pratik tarifler oluyor, bir bak sen de.

Oha cok guzel gorunuyor ben hayatta beceremezdim.

Ya protein keki odul gunune almak zorunda degilsin ki, sabahlari ekmek niyetine ye; disaridan aldigimiz ekmeklerden daha iyi besin degerleri.
benim kaptana anlatırsan olur ,yoksa basar cezayı :-)

Back
X