- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.681
Ben kabakta dilimledim bugün bir patlıcan bir kabakbişey bulamazsam bende patlıcanlı tost yapayım bari ,evde patlıcan varmı acaba :/
Ben kabakta dilimledim bugün bir patlıcan bir kabak
Ben tost makinesi ne koydumkız kabağı böyle halka halka kesip fırınlıyoz ya o da süper oluyor az zeytin yağı tuz miss üzerine azcık peynir.... off....
betüş şunun tavuksuz versiyonunu yapsak mı içine halka halka kabakta atalım ne diyosun ?kız kabağı böyle halka halka kesip fırınlıyoz ya o da süper oluyor az zeytin yağı tuz miss üzerine azcık peynir.... off....
fotosunu at yapınca ,bana da fikir olsunBen kabakta dilimledim bugün bir patlıcan bir kabak
betüş şunun tavuksuz versiyonunu yapsak mı içine halka halka kabakta atalım ne diyosun ?
Kız geçen yapıp attım ya onun aynısı sadece birde kabak ekledim birde peynir koymıcam:)fotosunu at yapınca ,bana da fikir olsun
Kaçamak değil ama makarnayı az yemeye çalış yanına salata ekle:)Afiyet olsuun, bizde yemek olarak tam buğday makarna yapılıyo o kaçamak olmaz umarım
kilomu ve hedefimiz aynı gibi canım ben bir kilo az im şu an sendenGünaydın herkese mutlu günlerkilomu sormuşsunuz sanırım şu an tartıldım 60.9 hedef kilom 55
aslında fikir çok güzel ama sunumun u biraz daha güzel yapsaydın canım tabaği çikolata ve meyvelerle süsleyip yaptığın pastadan bir dilim koysaydin diğer ikisi sıradan ama senin ki farkli geldi
Hafta sonu kahvaltı gec oluyor, sonra keyif falan derken ne telefona ne de bilgisayara bakıyorum ya :) Anca girebildim
Seninki de cok güzel ama bu baya iyi süslemis, iste ben de bu süsleme islerini beceremiyorum
Silme yaa bosver deneyim oldu iste, bi sonrakine daha tecrübeli girersinmune ablaya mesaj attım sil diyede daha uyanmadı , o bölümü silemez sanırım ama bi şansımı denedim bekliyorum :)
Sen ceza iste yeter ki sekerimAy ben bi de bi şeyi çok merak ettim. Kaçamaklara ceza falan oluyo mu
Ben kendimi çok kasınca biraz kilo vereyim, yiyeceklere saldırıyorum o yüzden kilo vereceğim zaman az az yiyorum tamamen kısmıyorum. Sorayım dedim
Bu hatuna da bakmayın ya sekerli seyler yasak bilmem ne diye habire kuru kayısı hurmaları götürüyor, utanmasa 1 kg kuruyemis yiyecek günde1.sayfadaki kurallara ek olarak her takım kendi bünyesinde takımın durumuna göre kaptan ve yardımcıları ek kurallar koyabiliyor tatlı herşey yasak kuzum şekerli kurabiyeler kıdaca diyete uymayan herşey yasak ama kuru incir kuru kayısı hurma gibi şeyler yasak değil mesela ben biraz önce sade kahvemin yanında 1tane kuru incir yedim sabah uyanınca 2kayısı 1bardak limonlu su içtim gibi canım zamanla öğrenirsin
Ben mi yok canım çok fenasın;[Selaaam, ben anca gelebildim gene döktürmüssünüz :)
Hafta sonu kahvaltı gec oluyor, sonra keyif falan derken ne telefona ne de bilgisayara bakıyorum ya :) Anca girebildim
Seninki de cok güzel ama bu baya iyi süslemis, iste ben de bu süsleme islerini beceremiyorum
Silme yaa bosver deneyim oldu iste, bi sonrakine daha tecrübeli girersin
Sen ceza iste yeter ki sekerim
Saldıracaksan cuma kilo bildiriminden sonra saldır ki hafta ici toparlarsın. Persembe falan saldırırsan ben de sana saldırırım ona göre
Bu hatuna da bakmayın ya sekerli seyler yasak bilmem ne diye habire kuru kayısı hurmaları götürüyor, utanmasa 1 kg kuruyemis yiyecek günde
Görün görün bu ordek benden de zalim kızlar siz bana kotu davranıyonuz ama sizi en iyi ben anlarım bu gamlı baykuşa kalsa açlık kampına sokcak biziSelaaam, ben anca gelebildim gene döktürmüssünüz :)
Silme yaa bosver deneyim oldu iste, bi sonrakine daha tecrübeli girersin
Sen ceza iste yeter ki sekerim
Saldıracaksan cuma kilo bildiriminden sonra saldır ki hafta ici toparlarsın. Persembe falan saldırırsan ben de sana saldırırım ona göre
Bu hatuna da bakmayın ya sekerli seyler yasak bilmem ne diye habire kuru kayısı hurmaları götürüyor, utanmasa 1 kg kuruyemis yiyecek günde
ben yaptım bile pişsin fotosunu atıcam :)mümkün....
yemek yaptımda geldim sensin beceriksiz , yakmazsam fotosunu atıcam
Görün görün bu ordek benden de zalim kızlar siz bana kotu davranıyonuz ama sizi en iyi ben anlarım bu gamlı baykuşa kalsa açlık kampına sokcak biziyaşayıp direnen zayıflar kalanlar ölür o kadar zalim
İroniye bak bana beceriksiz diyor sonrada yakmazsam fotosunu atıcam diyor ha ha ha sesli güldümben yaptım bile pişsin fotosunu atıcam :)
yemek yaptımda geldim sensin beceriksiz , yakmazsam fotosunu atıcambekleyin beni
Kız bakma sen bende çok zorlanıyorum akşam 5 ten sonra bişey yemefim mi zor oluyor
Ben bi kere ac kalıp kilo verme taraftarı degilim, az az sık yenebilir bence. Mesela sizin yaptıgınız gibi aksam 5'ten sonra hicbir sey yememek asla bana göre degil, geberiyorum aclıktan.
Mesela dün aksam acıktım, sütün icine seftali karıstırıp yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?