- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.641
Evet söylemiştin sevgi anlayışının sert olduğu....bende ona fırlatırım , bizim şefkat anlayışımız şiddetli
Günaydın sanada şekerimGünaydın kızlar
ay bende yatıyorum kızlar yeni gelen arkadaşlar sabaha buyrun gelin bekliyoruzzzz.
malum yorucu bir alışveriş günüydü benim için para harcamak bile zor arkadaş çok yorgunum yatıyorum
bende onu beğendim ama kreması bayağı bol nasıl yencek ki o :)
biliyoruzzz ondan diyorum şu pastamı nasıl sildirsem ki ordan diyerezil oldum
Ona ne şüphe hakkını verirsin sen eminim..ayyy en sevdiğim ata sporu para harcamak.... sen zorlanıyosan ver paraları bana ben çatıırr çutuuurr harcar hakkını veririm yane :))
Afiyet olsun sanada...Ben de 2 ceviz içi ve 7 otlu çay ile yaptım canım.
Afiyet olsun sanada...Ben de 2 ceviz içi ve 7 otlu çay ile yaptım canım.
Afiyet olsun sanada...inşallah bu çabalarımızın karşılığını alıcaz:)
sen bizim takimda degil misin? protein kek sekersiz, unsuz ya.. daha ne olsun.
Yok kız bu yabancı el el bu bize
Ay ozendirdin kız beni peki kayıt olmam lazım mı yoksa yapıp resim yukleyince oluyormu
Kız şimdi yazıcaktım biz ödem çayı yapıp foto atıyoz oda pasta yapıp foto atıyo bu durumda iyiki bizim takım da değil 4. Takımı batırması an meselesikız yeme onu sakın körolmayasıca pasta bizim neyimize... sen rejimlik bişi icat etsene.... nerde link atsana...
Diyet psikolojisine girdin mi zor oluyor sadece sağlıklı beslenicem vücuduma iyi bakıcam diye sürekli beyne telkin yollamak gerekmiş..Ben inaniyorum canım ya... ustumdeki o kilo vermeye çalışma stresini de attım.. doya doya zayıflıyorum inanki bana keyifli hale gelmeye başladı.
Bi bo...nda geri kal diyono benim ekürim bi kere :)))
bişiden de kusur kal kız...
Günaydın canım sanada benim buraya başladığım kilodasın ve şimdi 75 ona göre burayı bırakma bak incecik olcazGünaydın arkadaşlar, sabah tartıldım kilom 85.8
Günaydın arkadaşlar, sabah tartıldım kilom 85.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?