Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bende yatıyorum kızlar yeni gelen arkadaşlar sabaha buyrun gelin bekliyoruzzzz.
malum yorucu bir alışveriş günüydü benim için para harcamak bile zor arkadaş çok yorgunum yatıyorum

ayyy en sevdiğim ata sporu para harcamak.... sen zorlanıyosan ver paraları bana ben çatıırr çutuuurr harcar hakkını veririm yane :))

bende onu beğendim ama kreması bayağı bol nasıl yencek ki o :)

Evet canım bu yarışmalarda millet görselliği göre oy veriyor.
biliyoruzzz ondan diyorum şu pastamı nasıl sildirsem ki ordan diye rezil oldum

Rezil old diye dusunme canim... yasadigin hersey tecrube sana iste. Ben ilk pasta yapsam bunu bile yapamazdim yani. Icinde bir parilti var gordum ben:)

kız yeme onu sakın körolmayasıca pasta bizim neyimize... sen rejimlik bişi icat etsene.... nerde link atsana...
Kız şimdi yazıcaktım biz ödem çayı yapıp foto atıyoz oda pasta yapıp foto atıyo bu durumda iyiki bizim takım da değil 4. Takımı batırması an meselesi

Ben inaniyorum canım ya... ustumdeki o kilo vermeye çalışma stresini de attım.. doya doya zayıflıyorum inanki bana keyifli hale gelmeye başladı.
Diyet psikolojisine girdin mi zor oluyor sadece sağlıklı beslenicem vücuduma iyi bakıcam diye sürekli beyne telkin yollamak gerekmiş..

Ay ben bi de bi şeyi çok merak ettim. Kaçamaklara ceza falan oluyo mu
Ben kendimi çok kasınca biraz kilo vereyim, yiyeceklere saldırıyorum o yüzden kilo vereceğim zaman az az yiyorum tamamen kısmıyorum. Sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…