- 20 Şubat 2012
- 43
- 76
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.761
ben görüşemezsem sen ver son lafları (daha sarmamı sarıyo benim ortim hala gelemedi ya dersin)Sen de son mesajlarinda dalmissin birazbilemedim artik goriciiiz :) ortine haber ver de merak etmesin bari
etme merak etme ,arkamdan gelmeyinnnnçok merak ettim hangi konu bu :)
havalara bak havalara sanki o herkes banlansa kendi kalcaksallanırsada yıkılmaz tahtım ,tabularımı kendim yazdım
bencede etme bacım biz yandık sen yanmaçok merak ettim hangi konu bu :)
ne dedim gııı ben haksızmıyım ama kadın çok kanıma dokunduhavalara bak havalara sanki o herkes banlansa kendi kalcak
anam yok bacım senin yüzünden ordada hesabımızı kapatırlarşu facemi düzenleyim bari . facesi olan eklesin beni
kimin facesi varsa beni eklet ben gidince ,tek başıma kalmak istemiyorumanam yok bacım senin yüzünden ordada hesabımızı kapatırlar
bende face yok dicem yanlız kalda aklın başına gelsinkimin facesi varsa beni eklet ben gidince ,tek başıma kalmak istemiyorum
hain kadın ben sana güvendim banlanırkenbende face yok dicem yanlız kalda aklın başına gelsin
hayırda bana niye güvendinhain kadın ben sana güvendim banlanırken
dahasını yazdım nedemek nereye ne yazdın ):):)hayırda bana niye güvendinorasını anlamadım?
msj düzelttim ek yaptımdahasını yazdım nedemek nereye ne yazdın ):):)
gördüm şimdi . aman yazacağımızı yazdık boşver o konuyu :)msj düzelttim ek yaptım
nasıl boşver senin yüzünden banlancam aaaaaaa şu rahatlığa bakgördüm şimdi . aman yazacağımızı yazdık boşver o konuyu :)
tutun dedim tutmadınız beninasıl boşver senin yüzünden banlancam aaaaaaa şu rahatlığa bak
bende gidiyom ozamanay ben sıkıldım birazdan gelirim banlanmazsam
inşallah canımolsun cumaya kadar geçer :)
sağol canjmAllah kurtarsın
patates kızartması yemeyeydin iyiydi7 agustos kahvaltı öncesi kilom..61
kahvaltıda hiç ekmek yemedim. ama patates kızartması yedimyanında da beyaz peynir salatalık ve domates yedim.
4 bardak su içtim.
kahvaltıyı geç yaptığımdan acıkmadım şimdi bi şekersiz türk kahvesi içeceğim.
şimdilik benim menüm böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?