- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.781
Ben sana diren dedim ama dinlemedin kitutun dedim tutmadınız beniüstüne gelip bide gaz verdin vay arkadaş nasıl arkadaşsın sennnn gitmek istemiyooommmmm , hayallerim umutlarım boş vakitlerimm pasta yarışmamammmm
isteksiz güçsüz dedin kesmedi beniBen sana diren dedim ama dinlemedin ki
Tamam pöykürürüm bundan sonraisteksiz güçsüz dedin kesmedi beni
bundan sonrası olacak mı mapuslardan döne bilecem miTamam pöykürürüm bundan sonra
Hımmm tabi o da var bilemedim yani muebbet vermesinler sanabundan sonrası olacak mı mapuslardan döne bilecem mi
dönme sen kal oralardabundan sonrası olacak mı mapuslardan döne bilecem mi
okadaaaaa da değillllHımmm tabi o da var bilemedim yani muebbet vermesinler sana
sonra dön diye arkamdan bin tane mesaj atarsın ağlarsındönme sen kal oralarda
öffff bi konu var yorum yapmamak için zor duruyorum ,nerdesinbtlbetul birileri beni tutsunnn,kurban gidiyom valla
daha gitmedimaçeydim gollamııı getme deyeydiiiim.... benim yüzüüümdeeeeenn....
anam amma pissin temizle temizle bitiremiyonbu gün ilk defa iyiki işe gidiyom dedim bu neymiş be dünden beri temizlik yapıyom elli kere ev mi silinir vileda eskidi valla....
temizlik hastalığı var sende...bu gün ilk defa iyiki işe gidiyom dedim bu neymiş be dünden beri temizlik yapıyom elli kere ev mi silinir vileda eskidi valla....
Sabah
-1 muz, 200 ml süt
Öğle
-1 tabak tam buğday makarna (salçalıydı ve içinde küp küp doğranmış sucuklar vardı), yoğurt
Ara
-Sütlü kahve, 6 çilek
Akşam
-1 muz
Su : şu an 2 litre ama 3e tamamlıcam. Spor : yokmarkete gidip gelicem yarım saat yürüyüş sadece
Bugün regl oldumcanım çook tatlı istiyodu o yüzden meyve yiyip durdum, öğlen makarnayı büyük tabak yediğim için de akşam yemek yemedim. Bugünlük böyle
menün benim hoşuma gitti canım :) sanırım menüler yazılırken kaptanlarıda etiketliyceksiniz .İyi akşamlar herkese
Bugünkü menüm
Kalkar kalkmaz 3 fındık ve bir bardak ılık su
Kahvaltı:
1 domates
1 salatalık
9 yeşil zeytin
1 yumurta
1 peynirli krep
Öğle yemeği:
Izgara tavuk
Salata
3 kaşık makarna
Makarna yediğim için akşam yemeği yemedim zaten genelde 2 öğün yiyorum geç kalktığım için akşam bolca su içtim ve genelde yaptığım 20-30 dk lık egzersizimi yaptım yaklaşık 1 saat de yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?