- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.741
seni sonsuza kadar banlamak lazım
sende polemik yaptın kzım sende banlancan büyük ihtimalseni sonsuza kadar banlamak lazım
gebertirim seni valla....sende polemik yaptın kzım sende banlancan büyük ihtimal
ahahhaah , ne varda geliyon peşimden ,betül bile gelmiyo benim peşimdengebertirim seni valla....
buda bana ders olsunahahhaah , ne varda geliyon peşimden ,betül bile gelmiyo benim peşimdenÇ :
ahahhaha
ben almam bak görürsünahahhahasana 1 gün ceza verir . ilk banın olacak sonuçta
Vallahi en çok o duyguyu merak ettigimden istiyorum ya zaten :) dogurduktan sonra o duyguyu da tadip ben niye yaptim bu cocugu demem insallahAllah kalbine göre versin şekerim dünyanın en güzel duygusu :) çocuğun olunca göğsüne yaslanınca sanki dünyanın en buyuk işini başarmıssın doğurdun diye anneler öyle hissediyo:)
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)Yarışma şartlarını okudum kabul ettimm
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)
yok kız demezsin delimisin nasıl bir sevgi insanın gözü hiçbir şeyi görmüyor:)Vallahi en çok o duyguyu merak ettigimden istiyorum ya zaten :) dogurduktan sonra o duyguyu da tadip ben niye yaptim bu cocugu demem insallah
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)
hee sallanıyon henüz yıkılmanda yakındıryıkılmadım ayaktayım .... henüz
Sen de son mesajlarinda dalmissin birazyani ben banlanmamda feyza güme gitti artıkın
sallanırsada yıkılmaz tahtım ,tabularımı kendim yazdımhee sallanıyon henüz yıkılmanda yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?