- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.841
Psikolojine okuyorsun? bende eylülde üniversiteliyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojine okuyorsun? bende eylülde üniversiteliyim![]()
süpermişşPsikolojibi de sosyal hizmetler
Yaaa psikoloji mii? Cok seviyorum ya psikolojiyi, usenmesem tekrar sinava girip okuyacağım bölüm :)Psikolojibi de sosyal hizmetler
4 tane alttan dersim ellerimden öperYaaa psikoloji mii? Cok seviyorum ya psikolojiyi, usenmesem tekrar sinava girip okuyacağım bölüm :)
Tabi tabi cok inandirici oldu gerçekten
çok güzel canım :)Psikolojibi de sosyal hizmetler
hangisi yan dal ?4 tane alttan dersim ellerimden öperama güzel, sıkıcı sayılmaz
Yan dal değil, sosyal hizmetleri açıktan okuyorum 2 yıllık. Yan dal yapabilseydim sosyoloji seçerdim ama çoook zorhangisi yan dal ?
anladım canım :)Yan dal değil, sosyal hizmetleri açıktan okuyorum 2 yıllık. Yan dal yapabilseydim sosyoloji seçerdim ama çoook zor
Geldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa
Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)
Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)
Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi
Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadanyenmeyecek o bitter o kadar!
Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore![]()
ben bu kadar insanı bu çeneyle tutuyorum burda yaaaaaaaaaaaaaa butun işin yükü çenemdeGeldim geldim. Disari ciktik esim ve arkadaşlarıyla. Sonra bunlar tenis raketi ve top almislar biz de bizim kampusteki kortlarda tenis oynamaya calistik
Aman ne zormus ama topun pesinde kosarken canim cikti yaa
Menun guzel canim ama spora da basla yaa. Sen spora baslayinca iyi yapiyorsun aslinda baya guzel kilo da veriyorsun ama devamli olmuyor sanki. Hadi kaldir totoyu da leslie falan yap en azindan :)
Yazıl tabi yazıl kosar yurur cosarsin:)
Butun takimin yuku omuzlarimda zaten napican. Anca lak lak bunlarin isi
Bak bak bitter almis bi de yazıyor utanmadanyenmeyecek o bitter o kadar!
Sus kiz sana da baska takımdasın demem kacamaga teşvikten ceza yazarim ona gore![]()
ben yorum yapmıyım o zamangamlı baykuş yapsın
![]()
menün çok güzel olmuş kızzzzz:)Menumnilsub
inatettimolacak
Sabah
Bir küçük salatalık
2 tane krep
Bir küçük kase kadar yeşil soğanlı yumurta
Öğle
Bir avuç leblebi
Ödem atıcı icecek
Aksam
4 tane kuzu pirzola (izgara)
Bir kase salata
Bir çay bardağı ayran
2 litre su
Spor yok adetin ilk günü belli im ağrıyor
(Yarın artı çıkarım adet dolayisiyla)
Kizzz ben k.yardimcisi degil miyim beni niye adam yerine koymuyonnn
canım benim senin kaptan yardımcısı olduğunu hiç hatırlayamadım özür dilerim :)ohhh ohhhh gez gençlik işte kanı kaynıyoKizzz ben k.yardimcisi degil miyim beni niye adam yerine koymuyonnn
Sormussun bugun beni cok ozledin beni biliyorum bensiz yapamiyosun dimi
Dun aksam da sormussun molekuler biyoloji ve genetik lisans mezunuyum,ayni daldan yuksege basladim canim.. bi de istanbuldan ev arkadasim geldi bugun full gezmelerdeydikk![]()
ben bu kadar insanı bu çeneyle tutuyorum burda yaaaaaaaaaaaaaa butun işin yükü çenemde![]()
Ask olsun askicim orticim bugune kadar ne zaman biraktim ben sizi he he???gelme artık bu ne yaaaaaaaaaaaaa iyice boşladın bizi![]()
Allah cenenden razi olsun ne diyelimben bu kadar insanı bu çeneyle tutuyorum burda yaaaaaaaaaaaaaa butun işin yükü çenemde![]()
Ya o zaten... Ama iste bizi de kendine uyduruyor cogu zaman
bilmezmiyim ahh o çenesi yokmuAllah cenenden razi olsun ne diyelim
Ya o zaten... Ama iste bizi de kendine uyduruyor cogu zaman