- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.061
alevsiz kurabiyeye kurabiye demiyor nilgünAlevli kurabiye değil kiz yedim güzeldi doyurd beni. Ama gel gör ki mercimek çorbası yapayım dedim. Unutmuşum ben diyeyim 1 saat sen de 2 saat öylece yanmis tencerem ev zehir gibi kokuyor...
Bende çok unutkanım yaaa evdeki koku zor çıkar tencere nasıl temizlencek onu hesaplamıyorum bile kolay gelsin :)
alevsiz kurabiyeye kurabiye demiyor nilgünD:neyse alevli mercimek yapmışsın sende
aynen aynenAlev alev olacak nilgunun herseyi dimi ama:)
Bu nasıl yaptın tatlıcı tambak seni :) milletin reglde tatlı krizi tutar senin hergün tatlı krizin var.şu tatlı olayını bi çözsen incecik olcandaTamam canım. Allah im bir tatlı arayışına girdim anlatamam.bugun beslenme çok düzensiz oldu zaten.ama kaçamak yok tabı ki de ... ya bizimkilere yaptığım puding li bisküvi den yiyeceksin ya da birseyler yapmam lazım di bende girdim mutfağa yaptım bişeyler
Ya çok komiksiniz siz biri alevl kahve yapar diğeri alevli mercimek çorbası sonrada Nilgün alevi sever diyorlar çok güldüm tabi tabi ben severmAlev alev olacak nilgunun herseyi dimi ama:)
Bu nasıl yaptın tatlıcı tambak seni :) milletin reglde tatlı krizi tutar senin hergün tatlı krizin var.şu tatlı olayını bi çözsen incecik olcanda
benim sporum daha zordu alevli nilgünKızlar menümmorordek inatettimolacak
Kahvaltı tbe 2tane minik tost 1fincan 5'i birarada çay
Öğlen bir kase üzüm 1şeftali
Ara 1şeftali
Akşam 1kase bulgur pilavı 1bardak ayran
Su 2lt spor 40 dk yürüyüş
hangimiz daha önce düşeceğiz 58 e bakalım canım yarış edelimaa ben de bu sabah 60.2ydim :)
hangimiz daha önce düşeceğiz 58 e bakalım canım yarış edelim
vuu bu saatte olanlar var :)Saat 1 de 1muz + 6 badem yedim.
Regl ağrısına dayanamadım ilaç içmek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?