Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pek menu goremedim ben bugun hadi bakalim neyse.
ben yazayim:
sabah: 3 kayisi
ara: 1 hurma + 4 badem
ogle: 1 kase ezogelin corbasi + 1 wasa
ara: 2 hurma, 8 badem
ara: 1 tk fistik ezmesi tuzsuz, katkisiz, %100
aksam saat 6'dan once: peynirli, domatesli sandvic, 1-2 salkim da uzum.

günaydın fıstık,napıyosun :)

cumaya 58 i geçersin bu gidişle :) dün leslie yaptın mı ?ben diğer sporları yapınca ona 25 dk dayana bildim ama bugün kesin tamamlıycam :)

Iyi nolsun, aksam bir egitimim vardi gece 11'de geldim eve, erkek arkim da beni beklemis bugun Istanbul'a gidiyor is icin gorusemeyecegiz diye. Neyse eve geldim, bugun icin protein kek yapmam gerekiyordu, kizlar istemisti isyerinden; onu yaptim, erkek arkima meyve-cay vs hazirladim saat oldu mu 12.30!

Neyse o sonra gitti ben bir kahve ictim acilayim diye oturdum yaptim lesliemi, sonra tabii uyku muyku yok Neyse uyumusum bir ara, sabah da 8'de kalktim ise geldim. Boyle bir gundu benim icin :)

58'e gelince insallah ya :)

meşhur oldu proteinli kekin ,bugün bende yapmayı düşünüyorum fotosunu atıcam yanmazsa :) ohh ohh leslinide yapmışsın kesin 58 olacaksın .kaçta mezun olmak istiyosun canım ? 50 felan mı ?

meşhur oldu proteinli kekin ,bugün bende yapmayı düşünüyorum fotosunu atıcam yanmazsa :) ohh ohh leslinide yapmışsın kesin 58 olacaksın .kaçta mezun olmak istiyosun canım ? 50 felan mı ?
ahaha ben hicbir zaman 50 olamam ya, zor yani kaslarim erisin istemiyorum 1 boyum 167 zaten 2 :)
55 istiyorum ama, kasli ve minimum yagda bir 55 isterim.
ya sana tavsiyem altina yagli kagit kesin koy ve kagidi zeytinyagla azcik; dun benimki yapisti sonra da dagildi biraz malesef.

ozaman sen 1 aya mezun olursun :) evet bende yağlı kağıt koymayı düşünüyordum sağ ol tavsiyen için :)

Gunaydin hanimlarr..
hadi benim misafirim var sehir disindan onu gezidiriyom da kalanlar nerede acep?? Tenhalasmis sanki biricik takimimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…