Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun orticim biz de birazdan oturucaz
nilsub facede bile yok düşün artık
Kizzz bensiz faceden mi takiliyonuz..2gun goz ucuyla baktim hemen arkamdan is cevirmeler..yohh anammm yohhh hemen katakulli ceviriyiiilerr arkamdan
Eee ben çok gevezeyim diye soylendiniz bende pek msj yazmıyorum kimsede toplanmıyor kabul edin artık çenemin kuvvetini
Leyynn ben mi didim..ne zaman konustun da sus didim sana.. 2tane küçük ogrenciyi ogretmenleri videoya cekmisti orda diyodu veletin teki neeeğğ zamannn dedimm hacıığğ.. o video sana gelsin vefasiz ortim

Kizz bdvden konu açılmışken siz dusmemissiniz mapuslara..nasil kactiniz gardiyanlarin elinden bi de liselilerin cikisa gel dediği gibi toplasip gitmisler..kiz fyzanur hep senin basının altindan cikiyo bunlar dimi..bütün takim mapuslara duselim kilo alalım birbirimizden ayri kalinca istiyon demiiii de bakem bana..bak yine koyarim elimi belime hanimm hanimmm diyeee

seninde mi facen var yolla bana ekleyim senide. kk hatunlarıyla doldurcam facemi yeni açtım

yok valla bu kez nilgün beni çaktırmadan takip etmiş bende anlamadım nasıl banlanmadım okadarda sert şeyler yazdım ama

seninde mi facen var yolla bana ekleyim senide. kk hatunlarıyla doldurcam facemi yeni açtım
Cakal hatun dolmuss heryerler..hadi insta yapalim dediler bi ben kendi hesabimla ekledim bunlari herkes fake hesap acmis ya la sen de fake hesaptan mi ekliyon milleti neler konusuyonuz orda dökül bakiym

Cakal hatun dolmuss heryerler..hadi insta yapalim dediler bi ben kendi hesabimla ekledim bunlari herkes fake hesap acmis ya la sen de fake hesaptan mi ekliyon milleti neler konusuyonuz orda dökül bakiym
ahahhaha yok kız fake değil de okulu bıraktımya ordaki aradaşlarımı eklemek istemedim diye sadece kk hatunlarını ekliyorum dedim. yeni okuldakileri ekliycem yakında :)

afiyet olsun.... ayyy ne güzeldir şimdik o domatesler kokulu kokulu......

Kız btlbetul nerdesin gelde azcık vasviye teyzelik yapım

bu gün iş çok ortam gergin gerim gerim geriyolar beni... birde vasfiye teyze tam gider bu güne :))

yahu en kolay is de ekmek yapmaktir herhalde, ay benim anneannem de kendi yapardi da ben yemezdim kucukken; market ekmegi daha guzel gelirdi. Cocukluk iste ne anlarsin?!

nankör evlat :)

çalışıyodur ,çalışmadığındada bdv de takılıyodur

nasılda tanıyo beni... ayy bak bütün evliler ağlaşıp duruyor.... böyle de olabilirdin bak genede halime şükür deyip avunuyorum :)

ahhh ahhhhh :)

Seni gerenlerin face ni ver zehir edeyim hayatı onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…