- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.121
Afiyet olsun orticim biz de birazdan oturucazEki Görüntüle 1868097
Ay niye bilmem bu sabah çok acıktım biraz çok gibi ama bakalım .... Hadi bana afiyet olsun... Bu arada sadece ekmek ve kuruyemişler dışardan kalanı %100 organik yumurta kümesten domates biber bahçeden peynir kendi imalatım daha ne olsun
Kizzz bensiz faceden mi takiliyonuz..2gun goz ucuyla baktim hemen arkamdan is cevirmeler..yohh anammm yohhh hemen katakulli ceviriyiiilerr arkamdan
Leyynn ben mi didim..ne zaman konustun da sus didim sana.. 2tane küçük ogrenciyi ogretmenleri videoya cekmisti orda diyodu veletin teki neeeğğ zamannn dedimm hacıığğ.. o video sana gelsin vefasiz ortimEee ben çok gevezeyim diye soylendiniz bende pek msj yazmıyorum kimsede toplanmıyor kabul edin artık çenemin kuvvetini
ahahahBitde ne güzel mana bulmuşsun 2. Kahvaltı 2. Öğlen yemeği 2. Akşam yemeği aferin ye ye 100 kiloya az kaldı
seninde mi facen var yolla bana ekleyim senide. kk hatunlarıyla doldurcam facemi yeni açtımAfiyet olsun orticim biz de birazdan oturucaz
Kizzz bensiz faceden mi takiliyonuz..2gun goz ucuyla baktim hemen arkamdan is cevirmeler..yohh anammm yohhh hemen katakulli ceviriyiiilerr arkamdan
Leyynn ben mi didim..ne zaman konustun da sus didim sana.. 2tane küçük ogrenciyi ogretmenleri videoya cekmisti orda diyodu veletin teki neeeğğ zamannn dedimm hacıığğ.. o video sana gelsin vefasiz ortim
yok valla bu kez nilgün beni çaktırmadan takip etmişKizz bdvden konu açılmışken siz dusmemissiniz mapuslara..nasil kactiniz gardiyanlarin elindenbi de liselilerin cikisa gel dediği gibi toplasip gitmisler..kiz fyzanur hep senin basının altindan cikiyo bunlar dimi..bütün takim mapuslara duselim kilo alalım birbirimizden ayri kalinca istiyon demiiii de bakem bana..bak yine koyarim elimi belime hanimm hanimmm diyeee
az ye diycekler ne diycekler de açayım :)bdv'ye konu ac o zaman.
proteinli kek sekersiz, unsuz kek kaptanim. Yuksek besin degeri iceren hafif tatli ekmek gibi dusun.
Cakal hatun dolmuss heryerler..hadi insta yapalim dediler bi ben kendi hesabimla ekledim bunlari herkes fake hesap acmis ya laseninde mi facen var yolla bana ekleyim senide. kk hatunlarıyla doldurcam facemi yeni açtım
beklerim kim gelmek isterse..
ahahhaha yok kız fake değil de okulu bıraktımya ordaki aradaşlarımı eklemek istemedim diye sadece kk hatunlarını ekliyorum dedim. yeni okuldakileri ekliycem yakında :)Cakal hatun dolmuss heryerler..hadi insta yapalim dediler bi ben kendi hesabimla ekledim bunlari herkes fake hesap acmis ya lasen de fake hesaptan mi ekliyon milleti neler konusuyonuz orda dökül bakiym
Aayy gördüm yardir yaren olmus resmenyok valla bu kez nilgün beni çaktırmadan takip etmişbende anlamadım nasıl banlanmadım okadarda sert şeyler yazdım ama
ahahhahah :) hele bi ver ömür billah düşmem yakandanAayy gördüm yardir yaren olmus resmennasil kactin ki editorlerin gözünden..verim mi seni simdi adaletin eline
Ver tatlım girsin mapuslara...Aayy gördüm yardir yaren olmus resmennasil kactin ki editorlerin gözünden..verim mi seni simdi adaletin eline
canım yarışmaya katılmak isteyen bir kız var oraya gelip yardımcı olurmsuun bi ,etiketledim seniVer tatlım girsin mapuslara...
9 gibi uyanıyorum genelde, günaydın
Ay gece 3'ekadar dursam olurum ben9 gibi uyanıyorum genelde, günaydın
Eki Görüntüle 1868097
Ay niye bilmem bu sabah çok acıktım biraz çok gibi ama bakalım .... Hadi bana afiyet olsun... Bu arada sadece ekmek ve kuruyemişler dışardan kalanı %100 organik yumurta kümesten domates biber bahçeden peynir kendi imalatım daha ne olsun
yahu en kolay is de ekmek yapmaktir herhalde, ay benim anneannem de kendi yapardi da ben yemezdim kucukken; market ekmegi daha guzel gelirdi. Cocukluk iste ne anlarsin?!
çalışıyodur ,çalışmadığındada bdv de takılıyodur
ahhh ahhhhh :)afiyet olsun.... ayyy ne güzeldir şimdik o domatesler kokulu kokulu......
bu gün iş çok ortam gergin gerim gerim geriyolar beni... birde vasfiye teyze tam gider bu güne :))
nankör evlat :)
nasılda tanıyo beni... ayy bak bütün evliler ağlaşıp duruyor.... böyle de olabilirdin bak genede halime şükür deyip avunuyorum :)
yok valla bu kez nilgün beni çaktırmadan takip etmişbende anlamadım nasıl banlanmadım okadarda sert şeyler yazdım ama
Seni gerenlerin face ni ver zehir edeyim hayatı onlaraafiyet olsun.... ayyy ne güzeldir şimdik o domatesler kokulu kokulu......
bu gün iş çok ortam gergin gerim gerim geriyolar beni... birde vasfiye teyze tam gider bu güne :))
nankör evlat :)
nasılda tanıyo beni... ayy bak bütün evliler ağlaşıp duruyor.... böyle de olabilirdin bak genede halime şükür deyip avunuyorum :)
mune abla kıyaamz banakız sataşma sağğa sola temelli atcaklar bak yakında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?