- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.141
mune abla kıyaamz bana
kime yazdın kız bunu ,anlayamadım bir türlüadresini vereyim bunlarla sen bile başedemezsin kız.... bunlar senden de fena :)
yok yaaa şaka yapıyorum ,gözümün yaşına bakmaz vallayağcı seni :) yüksek yerlerde tanıdığım var diyosun yani...
anam ben baş ederim .... Olmadı ortimadresini vereyim bunlarla sen bile başedemezsin kız.... bunlar senden de fena :)
Bana bana atlamakime yazdın kız bunu ,anlayamadım bir türlü
kaçırdım mevzuyu...Bana bana atlama
Kimin şarkısı video at dinleyelimileleebet aşk bu bendeki ... kör olsa yaktı içimi,,arasıra uğra kalbime ..oyunun içinden tut beni..istemem söz sevmenigüzel şarkı duygulandım
Kimin şarkısı video at dinleyelim
Ay içim şişti ben hareketli şarkı severim :)
Ay içim şişti ben hareketli şarkı severim :)
Ya biz de o kadar alışmışız ki sebze yemekleri bile etli olur tek ot yemek benim için çok zorBence gayet iyi diyet listesi ya, begendim. Sebze agirlikli beslenirsen daha cabuk kilo verirsin; aklinda bulunsun.
Ben de onu diyorum herkes çok iyi sonuçlar almışcanım ben yaklaşık 4 ay önce isveç 6 gün yaptım 3,5 kg vermiştim hatta şimdi gene bi 6 gün yapayım dedim ama gözüm yemedi
canım geçmiş olsun
güle güle kullan canım ......
Bensiz napiyosunuz diye sesimi cikarmadan izliyorum. Bundan sonra gorevimi yapip cikacagim, menulere arti eksi veriyorum, cuma gunu de listeyi paylasirim. Gerek yok fazlasina
evet zor olur bulmak bu mevsimde:)Sabah rendelenmiş havuç
Öğle 200 gram balık
Akşam 200 gram et salata ve brokoli ( ama ben brokoli bulamadım koskoca avmlerde ki marketlerde bile o yuzden bunun yerine bugün başka bisi yicem o da bunun besin değerinde olucak ve sebze tarzı olucak şimdilik arastirmadayim karnabahar demişler ama o da yok :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?